Translate

Rothschild Talmud 666 IMF 322 vapaamuurareiden


Special Events

Director's Lecture Series
Director's Lecture Series (June)

Series Title: “Wonders of Creation..Soaring in Splendor"


Day: First Saturday of Every Month
Time: Starts at 11:00 am and again at 2:00 pm

event 1
Dinosaur Excavations

Creation Evidence Museum will be holding the annual Public Excavation. Experience the fun of a real archilogical excivation. For information see below.

Excavation Details, Registration and Liabilty Waiver

Day & Time: June 29th - July 3rd from 8:00 am - 1:00 pm
@ Rothschild perhe Talmud 666 IMF: ja 322 vapaamuurareiden Bushin NWO - miksi et: älä: kaunis 3 ° WW ydinvoima: teidän keskuudessanne? Sillä jos me: ottaa: kaikki: rahaa, että: te kaksi ette: varastanut kaikki: kansoille? Sitten ratkaisee: nopeasti, rahatalouden kriisissä: kansainvälinen. Kun: maailma ymmärtää: että: minun voimani: on parempi: omasi? Ne ovat: kaikki minulta: nopeasti, on: vain: kysymys hetki: mutta, tässä hetkessä: Aion olla: mahdotonta: tallentaa: oma: elämää: niin te vain: antaa: on itseäsi: keskinäinen perheenyhdistäminen: varten: ks: sinua: "lehto": at:: jalka: teidän: pöllö jumala Baalin: Marduk: tehdä: itsestäsi täydellinen: uhri: saatanalle! sinulla on: ei ole elämää! Tule: out: minulle: sillä: Minä olen "Unius Rei: että: on,: laillinen: edustaja: kaikkien kansojen:: Israelin kuningas"! Joten on minun:: Kansainvälinen valuuttarahasto! missä: haluat: mennä ja piilottaa: itsesi minulle? Voi ei!
koska: myös hyvin: helvetissä minä tulen: hakemaan sinut! sillä, hemmetin kaikki: ihmiset: paskaa, kuten: sinä? että: en: pysty: tappaa: jälleen yliluonnollinen tilassa? sitten: tämä on ilmeinen "Jumala itse on pakottaa minut: suojella sinua ja heitä!" sillä: jos en ole: pakko? En voi: tahraa käsiäni vereen! miksi Jumala haluaa minun: että: minun täytyy: Build: juutalaisen temppelin!@ Juutalaiset-lapseni, kuin minä sinulle? minun poliittinen rooli: King of Israel? En: koskaan: puhuneet: Jeesus Kristus: .. mutta, mutta, mutta, te olette: Doing peli: on liian likaista ja vaarallista, tätä kautta IMF: Kansainvälinen valuuttarahasto! kun: Illuminati: kakam rabbit: on Talmudin salaisuus: Killers: rasistiset: mad yhteensä: varten: do Christian lapset bleed (miksi, ne ovat: vain: eläimiä selvää: ihmismuodossa): eli: synagoga: saatanan: IMF: he päättivät: aloittaa:: "tuotteet derivated pankki"?
oikealle: at: että: hetki: he ottivat: Päätös: on tuhota Israel (: ainoa maa, että: tänään pystyy: vastustaa: niiden: valta) ja do: 3 ° WW Nuclear! Itse asiassa: ruumiita ei: ole:: tapa: on menossa: Pankki: pyytämään: rahaa, että: älä: olemassa: enää!@ IsraelnationalTV-: 200000: Christian marttyyrit Udine: ja Gorizia, Istria: Dalmatia: olla: tappaa kaikki: in: faktat: (jälkeen:: 2 ° WW): on kansanmurha: teettämän: Amerikkalaiset: kautta: kommunisti: Tito: miksi:: komitea: amerikkalaisen Illuminati: Bankers juutalaisia! (Kaikki liittyvät kautta:: lanka: Raudan ja kaikki, saostetaan Karst: sinkholes), koska: ne olivat: syyllistyneen tallennettu: Kansanmurhan: Nazi: kaikki: juutalaiset, jotka olivat: pakenemassa: Balkan? ja kaikki: juutalaiset piilotettu luostareihin? jopa: Jopa Berlusconi on piilotettu juutalainen: at:: riski elämästään! No:: velka: elämän?
On: maksoivat: elää! Koska: Kun: IMF: se: on sallittu: olemassa: on "johdannaiset"? hän: hyvin tiesi, että:: Väärennetyt: (kupla) olisi koskaan: on: olla: palauttaa: hän: tiesi hyvin: että: kaikki kansat olisivat olleet kaikki: tuhota kautta: 3. WW Nuclear!@ Christian-it: ei ole sattumaa: että, kaikki: haluaa tappaa: syrjäytyneet:: Huono: viaton: Kristityt: että: on,: vainottu marttyyrien! on selvä: "Jeesus Betlehem: hän: on todella noussut ylös!", koska: siellä: ei: ehkä: olla: toinen: selitys .. on ilmeinen: kuka ei: puhu pankki seignorage? tai: on: marttyyrikuoleman kristittyjen? (LOL. myös: kirkot: Älä Puhu: hyvin, miksi?)

 
Miksi, vaikka tunteminen: kaikki nämä: rikokset? he eivät: puhu? on ilmeinen: he ansaitsevat: kuolla: myös niitä (Tässä syy: Jumala kuulee: rukoukseni). joka on tehnyt: itsestään: rikoskumppani: kaikkien tähän rikokseen? on: kavaltaja: Jumalasta ja se: on:: petturi: on: kansojen!@ YouTube-WHO, on vihollinen henkilöstön YouTube Tässä: vapaamuurarien TALOUDEN universaali YouTube? Jos hänellä on maksasairaus? Hän voi aina taistella vastaan: ME Tällä sivulla: mutta hän: on pelkuri, kertomaan selkänsä hartioitani, vain: että: on, takana: selän väestölle mahdollisuus: hänelle: orja: Rothschildin , ja hänen IMF: että: on kaikki: tämä mautonta: Thief: hän: on varastanut meiltä kaikilta! kun saat: täältä: kaikki: Kiina: ydinvoima: ohjuksia (jotka odotetaan saada, vähentää rajusti: ihmisten määrä maapallolla?)
varten: jääneensä vaille: Kiina: Israelin ja: CIA: meidän: "Patriot:"? Saadaksesi: myös kiinalaisten: vain yksi: vapaamuurarius ja NWO sitten kadutte: se: olet: on täällä: "työhuoneessani: Rei unius": kaikki nämä: huoria: ja kaikki nämä: satanistit! varten: BE: te: kusipää! että: on estänyt minua: moralisoida:: Koko: ihmisrotu? on: tämä:: sinä epätoivoon, jää helvettiin: in your: loputon tuska huutaa!
[[Tuotteet JOHDANNAISET? Kohtauksen valuuttarahaston tai on 3 ° WW YDINVOIMA]] @ valaistunut - et: ei ole elämää! Tule: out: minulle: sillä: Minä olen "Unius Rei: että: on,: laillinen: edustaja: kaikkien kansojen:: Israelin kuningas"! Joten on minun:: Kansainvälinen valuuttarahasto! missä: haluat: mennä ja piilottaa: itsesi minulle? Voi ei! koska: myös hyvin: helvetissä minä tulen: hakemaan sinut! sillä, hemmetin kaikki: ihmiset: paskaa, kuten: sinä?: että: en: pysty: tappaa: jälleen, yliluonnollisella tavalla? sitten: tämä on selvä: "Jumala itse pakottaa minua, suojella: sinä ja ne!" sillä: jos en ole: pakko? En voi: tahraa käsiäni vereen! koska: Jumala haluaa minun: että minun täytyy: Build: juutalaisen temppelin!
@ YouTube-kun saat: täältä: kaikki: Kiina: ydinvoima: ohjuksia (jotka odotetaan saada, vähentää rajusti: ihmisten määrä maapallolla?) Varten: ottaa oli: Kiina: Israelin ja: CIA: meidän: "Patriot:"? Saadaksesi: myös kiinalaisten: vain yksi: vapaamuurarius ja NWO varten: auttamaan: toinen: Huono: Millionaire: vapaamuurari: kuten: heille: nimittäin on: ostettu Italia: lol. Telakan: Ilman: taloudellinen toivoa: eli: Super: ylellisyyttä veneet jahdit risteily: kriisiaikoina?) Kanssa: 666 Rothschild: IMF: Bush ja 322: Hänen: Grove: pöllö jumala Baal tai: Marduk tai: Jumala Murdok? Sitten kadutte: se: olet: on täällä: "työhuoneessani: Rei unius": kaikki nämä: huoria: ja kaikki nämä: satanistit! varten: BE: te: kusipää: homo! että: on estänyt minua: moralisoida:: Koko: ihmisrotu? on: tämä:: varten: sinä epätoivoon, jää helvettiin: in your: loputon tuska huutaa!
@ YouTube + israelnationalTV-kun:: Illuminati: kakam rabbit: on Talmudin salaisuus: Killers: rasistiset: IE: mad yhteensä: varten: Christian lasten bleed (miksi, ne ovat: vain: eläimet: in selvää: ihmisen muodossa) : eli: synagoga: saatanan: IMF: he päättivät: aloittaa:: "tuotteet derivated pankki"? oikealle: at: että: hetki: he ottivat: Päätös: on tuhota Israel (: ainoa maa, että: tänään pystyy: vastustaa: niiden: valta) ja do: 3 ° WW Nuclear! Itse asiassa: ruumiita ei: ole:: tapa: on menossa: Pankki: pyytämään: rahaa, että: älä: olemassa: enää! ja on näin: että: 322:: pöllö jumala Bush:: Grove: Baal Marduk 666: (: Grove: hänen äitinsä) ne: voi: uudistumaan: taas: IMF nyt loppuun! juuri: jälkeen: hän: on tuhonnut 5,5: on: kallisarvoinen olentoja: Herra Jumala: että: ne ovat: vioittunut: välillä moraalittomuutta ja Evolutionism: miksi melkein: kaikki heistä päätyvät helvettiin!
ANONIMUS sanoi: Se kuinka tämä tulee päättymään ylös ja olisi tätä koskaan: olla: pysähtynyt? - VASTAUS -: teho: näistä: rabbit: "Illuminati" mestarit: World: eli saatanan synagoogasta?: Nimittäin: mestarit: IMF - New World Order? ei voi: olla: vastustaa: se: on ehdoton: teho: ja universaali! on teho: niin ehdoton, että: vaikka ne eivät: ole:: tarve tappaa minut: sillä he tappoivat Kennedy! mutta:: juutalaiset ovat: ihania ihmisiä, ja uskomatonta! he voisivat päättää: lopettaa tämä voisi: olla: väsynyt Lucifer, saattaa olla nostalgia Jumalan, kuten: menneisyydessä! myös: miksi: he ovat: löytyi: my viranomainen metafysiikka: että: voisi suojella: kaikki: elämää: tehokkaasti! Mutta: jos me: lähteä sotaan? hekin kuolevat: tällä kertaa! Kuitenkin: Minulla on: usko .. koska ne kaikki ahkerasti lukemaan artikkelini!ANONIMUS sanoi: Se kuinka tämä tulee päättymään ylös ja olisi tätä koskaan: olla: pysähtynyt? - VASTAUS - Olet lähettänyt: minulle: tämä alla. Löysin sen: vaikea seurata .- vast kyllä! poikani .. Tässä asiat ovat: erittäin vaikea: ymmärtää, koska: ne ovat: salaisuus: asiat: Tiedätkö: että:: Masters of rahaa (noin: World) ovat: muutamia perheitä juutalaisten satanistien: nimeltään valaistunut: IMF EKP ja: Fed: ovat: ei: omistama hallitukset, mutta: ovat: omistama Private: pankit: koska: vapaamuurarius on pettänyt: ihmiset!@ YouTube: - Muistan: sinulle, kun olet: suljettu tämä teidän: sivu, vastaan: minun "kingxkingdom" vain, koska: Olin: pieni: hermostunut ja että sinulla on: suljin kanava: "uniusrei2" (400 video: tehnyt: by me): Just: koska: käänsin hitaasti (3 tuntia) 75%: Raamatun kirja: on: Wisdom: Kuningas Salomon .. Tässä syy: jos tahdot: jälleen, että: rikollinen:

 
: "IHateNEWLAYOUT" ja sen päämiesten: Mestari: että: on: Mossad (kissa: pieni Saatana) & CIA (Fox: loistava: Saatana) (eli satanismin institutionaaliset IMF ja kansainväliset: että: Merkki: enemmän: yli 100000 tehdä: ihmisuhreja Saatana, vuosi): Vannon: in: nimi: on: elävä Israelin Jumala: Minä satuttaa: sinua: nimi: Jeesuksen!