Visualizzazioni totali

Cerca nel blog

Translate

Θεό είναι να αποφευχθεί

δολοφόνοι του satanallah: σκοτώνουν: 300: χριστιανών μαρτύρων: αθώα: κάθε μέρα στον κόσμο στον ιμπεριαλισμό Σαουδική Salafi: δηλαδή Αλ Κάιντα] Συρία έχει ανασταλεί από τον Οργανισμό: Προς: Ισλαμική Συνεργασία (OIC). Απόφαση: έγινε γνωστό: με: δήλωση: στο τέλος της συνόδου κορυφής: Οργάνωση: Μέκκα, Σαουδική Αραβία. Συμμετέχοντες: ([ποινικές συνεργοί]) έχουν συμφωνήσει: «την ανάγκη να τερματιστεί: αμέσως η βία στη Συρία (από την προγραμματισμένη τους: και χρηματοδοτείται: Για την επέκταση του ιμπεριαλισμού Αραβία) και να αναστείλει:. Αυτή τη χώρα από το OIC" Η σύνοδος κορυφής, δήλωσε ο ήταν "βαθιά προβληματικό, για τις σφαγές και απάνθρωπες πράξεις: υπέστησαν οι συριακού λαού (λόγω των σαλαφιστών τους τρομοκράτες: AlQueda του: ότι: δεν είναι κρατούμενοι και να σκοτώσει όλους εκείνους, που δεν επιστρατεύσει τον στρατό της αντιπολίτευσης)" .

    
Συρία [φωλιά MECCA: οι δολοφόνοι του satanallah: σκοτώνουν: 300: χριστιανών μαρτύρων: αθώα: κάθε μέρα στον κόσμο στον ιμπεριαλισμό Σαουδική Salafi: ότι η Αλ Κάιντα] Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά τη Σύνοδο Κορυφής τέλος, ο Γενικός Γραμματέας, Οργανισμός Ισλαμικής Εκμελεντίν Ihsanoglu (ο δειλός ψεύτης: που δεν έχουν το θάρρος να ασχοληθεί με ένα άτομο που είναι επιφορτισμένες με την κυβέρνηση της Συρίας), δήλωσε ότι: η σύνοδος κορυφής "δεν είναι: είναι προέκυψε: υποστήριξη: για εξωτερική στρατιωτική επέμβαση" στη Συρία ([ η οποία, στην πραγματικότητα: είναι περισσότερο από ό, τι πραγματικά, με 20.000 πολιτοφύλακες Salafis: και η Αλ Κάιντα, το: εισέβαλαν Συρία]). Το ίδιο γραμματέας καλείται: η απόφαση να αναστείλει: χώρα: η οργάνωση: ως ένα "μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι ...: μουσουλμανική κοινότητα υποστηρίζει: μια ειρηνική λύση: και δεν θέλει να σκορπίσει: να: αίμα" (αρκετά η αντίθετο: επειδή οι Salafis δεν αφήνουν: αν πίσω από τις χριστιανικές κοινότητες και δεν ανέχονται την πολυφωνία)!.


   
Συρία [φωλιά MECCA: οι δολοφόνοι του satanallah: σκοτώνουν: 300: χριστιανών μαρτύρων: αθώα: κάθε μέρα στον κόσμο στον ιμπεριαλισμό Σαουδική Salafi: ότι η Αλ Κάιντα!] Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Αλί Ακμπάρ, επέκρινε: η απόφαση που ελήφθη κατά το σύνοδο κορυφής λέγοντας: ότι: αυτό είναι αντίθετο με το Χάρτη: η οργάνωση (αλλά οι εγκληματίες δεν χρειάζεται: να ακολουθήσει μια πολιτική, είναι ο εκφοβισμός, και ψέματα, τα οποία, είναι η μέθοδός τους). "Πριν από τη λήψη αυτής της απόφασης θα πρέπει να: ενθαρρύνει την κυβέρνηση της Συρίας: η σύνοδος κορυφής: έτσι: ότι: για να είναι σε θέση: να: υπερασπιστούν τον εαυτό τους και κατηγορούν: όλες οι τρομοκράτες του Αραβικού Συνδέσμου (το μικρό Σατανά)), καθώς και των συνεργών τους ( το μεγάλο Σατανά) και έτσι: ότι: οι συμμετέχοντες μπορούν να ακούσουν Επισήμως: τις απόψεις του (πριν από prenere: οποιαδήποτε απόφαση) », είπε ο υπουργός, είπε: πρακτορείο: IRNA, λίγο πρώτα: να φύγει: η σύνοδος κορυφής σήμερα το πρωί.
Συρία [φωλιά MECCA: οι δολοφόνοι του satanallah: σκοτώνουν: 300: χριστιανών μαρτύρων: αθώα: κάθε μέρα στον κόσμο στον ιμπεριαλισμό Σαουδική Salafi: ότι η Αλ Κάιντα] Ιράν: αναφερθεί: ανάρτηση: Συρία: ο Οργανισμός της Ισλαμικής Διάσκεψης ( OIC), λέγοντας: ότι: η απόφαση κατά: σύμμαχός του είναι "άδικη". πέρα από αυτό, σε αντίθεση: η διαδικασία του κανονισμού! «Η Συρία πρέπει να έχουν: πρώτον: προσκληθεί: η οργάνωση ... Εν τω μεταξύ, Αμπού Αμάρ, διοικητής ανταρτών της Αλ Νασρ, στο κέντρο του Χαλεπίου, η σκηνή της σκληρές μάχες: περισσότερο από ένα μήνα έχει απειλήσει να χρησιμοποιήσει: όλα τα« ενίσχυση al -Κάιντα: ότι:. εάν η Δύση συνεχίζει να αρνείται να στείλει όπλα στη Συρία για να καταπολεμήσουν τις δυνάμεις του προέδρου Άσαντ "Δεν θέλουμε, αλλά, αν κανείς δεν μας βοηθά, θα κάνουμε ένα συμβόλαιο μαζί τους. Αν αυτοί οι στρατιώτες είναι - κατέληξε - θα συμμετάσχουν: σε πλύση εγκεφάλου: οι κάτοικοι, Χαλέπι γίνουν η βάση τους σε τρεις μήνες. "


 
Συρία [φωλιά MECCA: οι δολοφόνοι του satanallah: σκοτώνουν: 300: χριστιανών μαρτύρων: αθώα: κάθε μέρα στον κόσμο στον ιμπεριαλισμό Σαουδική Salafi: ότι η Αλ Κάιντα!] 16, Αύγ, 2012. αλλά του έγινε πλύση εγκεφάλου: κατά: όλα: άτακτος, ο Άσαντ από όλα τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία ελέγχονται από τους Σιωνιστές του ΔΝΤ, για την καταστροφή του Ισραήλ, και την καταστροφή του μονοθεϊσμού, επειδή, και ο Σατανάς, ο οποίος θα πρέπει να κερδίσει! εδώ, επειδή ο βασιλιάς dell'Arbia Αραβία, ρίχνεται, πολύς καπνός στα μάτια! αλλά, στην πραγματικότητα, η λογική dell'imperilismo: δεν είναι για να μοιραστούν την εξουσία με κάποιον κατακτήσει! Γι 'αυτό: όλοι οι μουσουλμάνοι πρέπει να πέσει: στην παγίδα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου Πυρηνικά όπλα: πού θα γίνει στο Ισλάμ: ό, τι έχει γίνει στο ναζισμό
@ 666 σατανικό Ταλμούδ: της CIA ---> το κράτος δεν πρέπει να είναι μόνο ο δήμιος: του πολίτη, για να κάνει τους ανθρώπους να πληρώνουν στο: το 270%: από την αξία: τα χρήματά του (πηγή:. Επιστήμονας Giacinto Auriti), αλλά θα πρέπει να προστατεύει τους πολίτες, πιο ευάλωτους: και απελπισμένοι, από την ηθική κατάπτωση, όμως, υπάρχουν άνθρωποι: εδώ, ότι: για την ανάγκη των χρημάτων: είναι αναγκασμένοι να κάνουν σεξ: σεξουαλική διεστραμμένους, BDSM, πρωκτικό, σεξ, κλπ. .. και να κάνει τη σεξουαλική επαφή, ακόμη και με τα ζώα, επειδή αυτή είναι η ατζέντα του Ταλμούδ και του ΔΝΤ: κατά την Goyim .. αναρχία και ηθική καταστροφή: τα πάντα, για να βλάψει το χριστιανικό λαό! καταστρέψει το YouTube: για να σταματήσει: υπουργείο μου, ή μήπως το spam: για να βλάψει τα μηνύματά μου; είναι το ίδιο πράγμα! και εκτός από το 666 του ΔΝΤ, στη συνέχεια, να καταστρέψει το YouTube; δεν υπάρχει τίποτα παράξενο! έτσι είναι το ΔΝΤ, η οποία είναι επιζήμια για το YouTube, για την ενοχή μου, είναι για να σταματήσει μου
Λεβιάθαν είναι 666 ΔΝΤ: αλλά, είμαι πολύ ισχυρότερη από ό, τι τον! Είμαι unius REI! Από την άποψη αλληγορική, Λεβιάθαν είναι συχνά το πρωταρχικό χάος, η εξουσία ελέγχου, αν και βιβλικά είναι πιο συχνά μια έκφραση: ". Ένα σύμβολο της εξουσίας του Δημιουργού» της θείας βούλησης και Liwyāṯān) είναι το όνομα ενός βιβλικού πλάσμα. Πρόκειται για ένα τρομερό τέρας της θάλασσας από τη θρυλική δύναμη που παρουσιάζονται στην Παλαιά Διαθήκη. Αυτό θεωρείται ότι γεννήθηκε με το θέλημα του Θεού, αν και: είναι συχνά συνδέεται με το διάβολο. ο οποίος: έχει την εξουσία να σχίσει: λεία μου: από την εξουσία μου; Είμαι το πιο ισχυρό πλάσμα γίνεται από το Θεό! Τουλάχιστον αυτό είναι που ο Θεός: μου είπε! @ 666 CIA ΔΝΤ 322: @ outlaw7671 -> [geenna] [κόλαση] ορκίστηκα μπροστά: από το θρόνο του Θεού Γιαχβέ: σίγουρα: χτύπησα και τραυμάτισε θανάσιμα, σατανιστές, Freemasons, Ταλμούδ, και σαρία: και όλα οι εχθροί του Ιησού Χριστού: ότι αυτός είναι καθισμένος στο δεξί χέρι του Πατέρα! Αμήν! αλληλούια
@ Εβραίοι μου -> σε αυτόν τον κόσμο! με αυτόν τον τρόπο: Θα κερδίσουν από τη μάστιγα της κόλασης (ναρκωτικά, Σατανισμός, ο Ελευθεροτεκτονισμός, πορνεία, την ανηθικότητα, το πείσμα, τη σφοδρή επιθυμία, θεολογικό λάθος, και ηθική): όλα τα παιδιά σας. είναι απαραίτητο: να βγει από τη Βαβυλώνα: δηλαδή, τις ΗΠΑ, για να σώσει τον κόσμο, από τις 3: Παγκόσμια πυρηνικό πόλεμο. έχετε αποθηκεύσει όλες τις ψυχές σας, και το σώμα σας, από σας: αναπόφευκτη καταστροφή της κόλασης,: επιστρέφετε: YHWH ο Θεός σου, που είναι: στην Ιερουσαλήμ, οι ψυχές σας θα έχει την πληρότητα: της σοφίας. να αποκαταστήσει την αλήθεια Ιουδαϊσμός: επιτέλους! και απορρίπτει την Φαρισαίοι σατανικό! στο αμαρτωλό σαν κι αυτούς! Αλλά, μου αγάπη; όλοι τους (ακόμα και άθεοι) συμφιλιώνονται: Άγιος όλοι έχουν μια αγάπη μέσα μου! "! να συμφιλιώσει τα παιδιά με τον πατέρα τους, οι πατέρες με τα παιδιά τους" εδώ είναι ότι πληροί την προφητεία του προφήτη, λέγοντας: Ως εκ τούτου, είναι προς το εβραϊκό ναό: το οποίο θα είναι προφανές σε όλους, δεδομένου ότι δεν υπάρχει τέλεια αρμονία μεταξύ όλων των θρησκειών, και θα είναι προφανές σε όλους, ό, τι είναι αίρεση: σε κάθε ένα από αυτά!
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 2 μεταλλεύματος fa [ΗΠΑ είναι η Βαβυλώνα η μεγάλη πόρνη: γεμάτο! satanismi και Ελευθεροτεκτονισμός] Ω έλα έξω, εβραϊκό λαό μου από την καταστροφή! perdizione! ---> Τα παρακάτω βίντεο: χαρακτηριστικό: περιεχόμενο: ότι: παραβιάζει: Οι κανόνες αυτοί, ως εκ τούτου: έχουν απενεργοποιηθεί: "Εβραϊκή τελετουργική δολοφονία: Καμπάλα Ταλμούδ ΔΝΤ Grove 322 666: ΔΝΤ Απαγωγή 2 - (allDavidDuke) -> τι περιεχόμενο ; βίντεο ήταν στα αγγλικά και δεν ξέρω το αγγλικό μιλήσει αλλά η ανθρώπινη θυσίες (μερικοί Εβραίοι λόγιοι) από: "μη - Εβραίοι" δεν έχουν ποτέ αποδειχθεί λάθος τότε, εξακολουθούν να υπάρχουν Αληθώς, αληθώς σε:! λέγω υμίν: για το Θεό κάθε άνθρωπος είναι σαν τον Αβραάμ Ως εκ τούτου ο άνθρωπος που δεν θα μιλήσει για:?! Θεός Προσωπικά θα καταστραφεί στην κόλαση τώρα, όπου μπορείτε να βρείτε το Θεό, αν δεν το εβραϊκό ναό!.
καταστρέψει το YouTube: για να σταματήσει: υπουργείο μου, ή να κάνετε spam: για να βλάψει τα μηνύματά μου; είναι το ίδιο πράγμα! και για να σώσει το ΔΝΤ 666, να καταστρέψει το YouTube; δεν υπάρχει τίποτα παράξενο! έτσι είναι το ΔΝΤ, το οποίο βλάπτει το YouTube, εξαιτίας μου! drinkYpoisonJHWHwins: ha un commento pubblicato. @ Εβραίοι μου -> Άγιο Πνεύμα θα χυθεί: κάθε άνθρωπος: "η γνώση θα αυξηθεί κανείς δεν θα πει: ξέρετε ο Κύριος ο Θεός, γιατί ο καθένας θα είναι προφήτες!!" Έτσι, συνειδητοποιούμε το βασίλειο στην Παλαιστίνη, θα ζουν: στην αγάπη με τους Παλαιστίνιους, που απορρίπτει: το μασονικό σύστημα των τραπεζών (σατανικό κυριαρχικό δικαίωμα τραπεζικό τομέα), και της ειρήνης, της ευημερίας: η δικαιοσύνη θα αποφανθεί απολύτως, εδώ και 50 χρόνια για γη, ότι: δηλαδή, ο χρόνος unius της REI.
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 2 μεταλλεύματος fa @ 666 CIA ΔΝΤ 322: @ outlaw7671 -> [geenna] [κόλαση] ορκίστηκα μπροστά στο θρόνο του Θεού Γιαχβέ: σίγουρα: χτύπησα και τραυμάτισε θανάσιμα, σατανιστές, Ελευθεροτέκτονες, Ταλμούδ , και σαρία: και όλοι οι εχθροί του Ιησού Χριστού: ότι κάθεται: το δεξί χέρι του Πατέρα! Αμήν! αλληλούια [geenna] [κόλαση] @ στους ανθρώπους μου: οι Εβραίοι -> αυτό αποφασίστηκε: στα επουράνια: και, αυτό είναι μια απόφαση: αμετάκλητη! δεν εβραίος, που πέθανε: μετά: 12 ετών:? μπορεί να εισέλθει στον ουρανό (στη Βασιλεία του Θεού), αλλά, σίγουρα, αυτός θα σε κόλαση με την (Hallelujah), χωρίς ελπίδα, αν, HE δεν θα έχουν μετακόμισε με την οικογένειά του στο Ισραήλ (όπως απαιτείται από το νόμο)! Για τον Κύριο ΓΧΒΧ; Καλεί το λαό του, αλλά οι προδότες, αλλά δυστυχώς, όλα αυτά, δεν ανταποκρίνονται! η ίδια: "πρόταση": αυτό επεκτείνεται σε κάθε πρόσωπο το οποίο: κάνει το σιωπηλό, περίπου, το έγκλημα: από κυριαρχικό δικαίωμα τραπεζικό και Τεκτονισμός ... από Unius REI
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 8 μεταλλεύματος fa @ 666 ΔΝΤ NWO - >> που είναι πιο θρησκευόμενοι από ό, τι: δική, έχετε το σκελετό θεός στο νεκροταφείο; Είστε όλοι τρελοί! Ο Σατανάς Rothschild, Φωτισμένη Φαραώ, "TUI, ας λαό μου τον Ισραήλ: ότι ο Θεός μας θέλει μια θυσία στην έρημο!", ---> Αφαιρέσετε όλα τα schit από όλο τον κόσμο! @ Εβραίοι μου -> Άγιο Πνεύμα θα χυθεί: κάθε άνθρωπος: "η γνώση θα αυξηθεί κανείς δεν θα πει: ξέρετε ο Κύριος ο Θεός, γιατί ο καθένας θα είναι προφήτες!!" Έτσι, συνειδητοποιούμε το βασίλειο στην Παλαιστίνη, θα ζουν: στην αγάπη με τους Παλαιστίνιους, που απορρίπτει: το μασονικό σύστημα: των τραπεζών (σατανικό κυριαρχικό δικαίωμα τραπεζικό τομέα), και της ειρήνης, της ευημερίας: η δικαιοσύνη θα αποφανθεί απολύτως, εδώ και 50 χρόνια στη γη , ότι: δηλαδή, ο χρόνος unius του REI.
καταστρέψει το YouTube: για να σταματήσει: υπουργείο μου, ή να κάνετε spam: για να βλάψει τα μηνύματά μου; είναι το ίδιο πράγμα! και για να σώσει το ΔΝΤ 666, να καταστρέψει το YouTube; δεν υπάρχει τίποτα παράξενο! έτσι είναι το ΔΝΤ, το οποίο βλάπτει το YouTube, εξαιτίας μου! drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 8 μεταλλεύματος fa @ μου τους Εβραίους -> σε αυτόν τον κόσμο! με αυτόν τον τρόπο: Θα κερδίσουν από τη μάστιγα της κόλασης (ναρκωτικά, Σατανισμός, ο Ελευθεροτεκτονισμός, πορνεία, την ανηθικότητα, το πείσμα, τη σφοδρή επιθυμία, θεολογικό λάθος, και ηθική): όλα τα παιδιά σας. είναι απαραίτητο να βγει: της Βαβυλώνας: δηλαδή, ΗΠΑ (άμεσα) για να σώσει τον κόσμο (και ειδικά το Ισραήλ) από τις 3: Παγκόσμια πυρηνικό πόλεμο. έχετε αποθηκεύσει όλες τις ψυχές σας, και το σώμα σας, από σας: αναπόφευκτη καταστροφή της κόλασης, θα επιστρέψει: YHWH ο Θεός σου, που είναι: στην Ιερουσαλήμ, οι ψυχές σας θα έχει την πληρότητα της σοφίας. είπε: Unius REI: ο βασιλιάς του Ισραήλ! να αποκαταστήσει την αλήθεια Ιουδαϊσμός: επιτέλους! και απορρίπτει την Φαρισαίοι σατανικό!
καταστρέψει το YouTube: για να σταματήσει: υπουργείο μου, ή να κάνετε spam: για να βλάψει τα μηνύματά μου; είναι το ίδιο πράγμα! και για να σώσει το ΔΝΤ 666, να καταστρέψει το YouTube; δεν υπάρχει τίποτα παράξενο! έτσι είναι το ΔΝΤ, το οποίο βλάπτει το YouTube, εξαιτίας μου! drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 9 fa μεταλλεύματος Επειδή οι άνδρες θα μ 'αγαπάς περισσότερο από τον Ιησού Χριστό; Επειδή: Είμαι ένας αμαρτωλός, ένας μεγάλος αμαρτωλός σαν κι αυτούς! Αλλά, μου αγάπη; όλοι τους (ακόμα και άθεοι) συμφιλιώνονται: Με τον Ιησού, ο Γκάντι, ο Βούδας, ο Ιεχωβά, ο Αλλάχ, ο Κομφούκιος, κλπ.. .. Επειδή όλα έχουν μια αγάπη σε μένα! Είναι εδώ ότι πληροί την προφητεία του προφήτου, λέγοντος, "να συμφιλιώσει τα παιδιά με τον πατέρα τους, και οι πατέρες με τα παιδιά τους!" Ως εκ τούτου, είναι προς το εβραϊκό ναό: το οποίο θα είναι προφανές σε όλους, δεδομένου ότι δεν υπάρχει τέλεια αρμονία μεταξύ όλων των θρησκειών, και θα είναι προφανές σε όλους, ό, τι είναι αίρεση: σε κάθε ένα από αυτά!
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 9 μεταλλεύματος fa [ΗΠΑ είναι η Βαβυλώνα η μεγάλη πόρνη: γεμάτο! satanismi και Ελευθεροτεκτονισμός] Ω έλα έξω, εβραϊκό λαό μου από την καταστροφή! perdizione! ---> Τα παρακάτω βίντεο: χαρακτηριστικό: περιεχόμενο: ότι: παραβιάζει: Οι κανόνες αυτοί, ως εκ τούτου: έχουν απενεργοποιηθεί: "Εβραϊκή τελετουργική δολοφονία: Καμπάλα Ταλμούδ ΔΝΤ Grove 322 666: ΔΝΤ: Απαγωγή 2 - (allDavidDuke) -> τι περιεχόμενο ; βίντεο ήταν στα αγγλικά και δεν ξέρω το αγγλικό μιλήσει αλλά η ανθρώπινη θυσίες (μερικοί Εβραίοι λόγιοι) από: "μη - Εβραίοι" δεν έχουν ποτέ αποδειχθεί λάθος τότε, εξακολουθούν να υπάρχουν Αληθώς, αληθώς σε:! λέγω υμίν: για το Θεό κάθε άνθρωπος είναι σαν τον Αβραάμ Ως εκ τούτου ο άνθρωπος που θα;! όχι;! μιλούν για τον Θεό προσωπικά, θα καταστραφεί στην κόλαση τώρα, όπου μπορείτε να βρείτε το Θεό, αν δεν το εβραϊκό ναό.
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 1 giorno fa, επειδή οι άνδρες θα μ 'αγαπάς περισσότερο από τον Ιησού Χριστό; επειδή είμαι ένας αμαρτωλός, ένας μεγάλος αμαρτωλός σαν κι αυτούς! Αλλά, μου αγάπη; όλοι τους (ακόμα και άθεοι) συμφιλιώνονται: με τον Ιησού, ο Γκάντι, ο Βούδας, ο Γιαχβέ, Αλλάχ, ο Κομφούκιος, κλπ. .. επειδή όλα έχουν μια αγάπη σε μένα! εδώ είναι ότι εκπληρώνει την προφητεία του προφήτη, λέγοντας, "να συμφιλιώσει τα παιδιά με τον πατέρα τους" .. καταστρέψει το YouTube: για να σταματήσει: υπουργείο μου, ή να κάνετε spam: για να βλάψει τα μηνύματά μου; είναι το ίδιο πράγμα! και για να σώσει το ΔΝΤ 666, να καταστρέψει το YouTube; δεν υπάρχει τίποτα παράξενο! έτσι είναι το ΔΝΤ, το οποίο βλάπτει το YouTube, εξαιτίας μου! drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 1 giorno fa Αληθώς, αληθώς σε: λέγω υμίν: για το Θεό; κάθε άνθρωπος είναι σαν τον Αβραάμ! Ως εκ τούτου ο άνθρωπος που δεν θα μιλήσει στο Θεό προσωπικά; θα καταστραφεί στην κόλαση! Τώρα, όπου μπορείτε να βρείτε τον Θεό, αν δεν το εβραϊκό ναό.
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 1 giorno fa [ΗΠΑ είναι η Βαβυλώνα η μεγάλη πόρνη: γεμάτο: satanismi και Ελευθεροτεκτονισμός!] @ Χίλαρι Κλίντον: ο δολοφόνος: ένα από τα εξής: παρτίδα: νέα: Ιεζάβελ, όλες οι κόρες του: king: της : αυτό το πονηρό κόσμο: του: το σκοτάδι: οι κόρες του Βάαλ Marduck: 666 ΔΝΤ FED: ". μια συναγωγή του Σατανά" 322 Νέα Παγκόσμια Τάξη, Εσείς, έχετε δίκιο: οι πραγματικοί τρομοκράτες στην:! Κόσμο -> Μόνο εσείς, οι ΗΠΑ: Είστε Βαβυλώνα (ο νέος «Πύργος του: Βαβέλ NWO): η μεγάλη πόρνη, η μία: ότι: είναι μεθυσμένος: του: το αίμα! χριστιανών μαρτύρων Αλίμονο, αλίμονο, αλίμονο: Μπορείτε εσείς ΗΠΑ και σατανισμό σας: Σαουδική Αραβία: είστε: οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες του: τον κόσμο, και οι συνεργοί του: οι δανειστές: από τα: τρομοκράτες ! Μπορείτε να το κάνετε όλα με την αρπαγή του: ειρηνικό και ανυπεράσπιστων λαών: των οποίων το δικαίωμα: Έχετε πάει είναι: ασφυκτιούν από μονοπώλιο Εβραϊκά (μΑσονικός και τραπεζικό σύστημα) σχετικά με: και η μεγάλη απάτη: των: Κεντρικές Τράπεζες:
[Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι η Βαβυλώνα η μεγάλη πόρνη: γεμάτο: satanismi και Ελευθεροτεκτονισμός!] @ Χίλαρι Κλίντον: ο δολοφόνος: ένα από τα εξής: παρτίδα: νέα: Ιεζάβελ, όλες οι κόρες του: king: του: το κακό κόσμο: του: το σκοτάδι : οι κόρες του Βάαλ Marduck: 666 ΔΝΤ FED: 322 Νέα Παγκόσμια Τάξη, ". μια συναγωγή του Σατανά" Εσείς, έχετε δίκιο: οι πραγματικοί τρομοκράτες στην:! Κόσμο -> και της: μασονική λόμπι: η πιο "ψηλά: Προδοσία": Κατά: οι λαοί: και Ενάντια: Τα συντάγματα όλων την ιστορία του: ανθρώπινη φυλή: γιατί: είναι μια προδοσία από τον αποκρυφισμό! Έχω ορκιστεί να: Θρόνο του Θεού: "Θα κάνω την: κακό:! Σε όλους εσάς, έτσι υπερφυσικό" 1. Πόσοι αθώοι άνθρωποι: Τα έχει "σκοτώσει: στρατός:" Ελεύθερη Συρία "επειδή δεν ήθελε να γίνει: ισλαμιστών τρομοκρατών: Salafis: της: Αλ Κάιντα:?. Και προδότες του κράτους 2 Πόσες: ενώ ότι δεν είναι θανατώνονται: και διαφθαρεί από τη Σαουδική: τα χρήματα; σήμερα, είναι δωρεάν συριακού στρατού "Ποια δημοκρατία, να σας φέρει σε: κόσμο: με: Salafis συμμάχους σας;
[Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι η Βαβυλώνα η μεγάλη πόρνη: γεμάτο: satanismi και Ελευθεροτεκτονισμός!] @ Χίλαρι Κλίντον: ο δολοφόνος: ένα από τα εξής: παρτίδα: νέα: Ιεζάβελ, όλες οι κόρες του: king: του: το κακό κόσμο: του: το σκοτάδι: οι κόρες του Βάαλ Marduck: 666 ΔΝΤ FED: 322 Νέα Τάξη Πραγμάτων », μια συναγωγή:. στον Σατανά" Εσείς, έχετε δίκιο: οι πραγματικοί τρομοκράτες στην:! Κόσμο -> το οποίο τα ανθρώπινα δικαιώματα: εκπροσωπείτε; Θα διεκδικήσει και εκπροσωπείται: Αλ Κάιντα: Ο Αραβικός Σύνδεσμος: Σαουδική Αραβία και ιμπεριαλισμός: Φυσικά! Πως σκοτώθηκαν στην: έρημο, όλους εκείνους που δεν ήταν αντάξια του: ελάτε: στην "γη της επαγγελίας του Θεού Ακόμα περισσότερο: σήμερα, θα καταστραφεί και πνίγηκε: πρόωρα: όλες οι ορυχείο εχθρούς: τους εχθρούς του" UniusREI "γύρω από ! ο κόσμος "Μια κραυγή θα πάει πάνω: από όλο τον κόσμο, όπως: rose: για: την σφαγή: της: πρωτότοκος της Αιγύπτου, γιατί: Μου αρέσει ο Μωυσής, εμείς, από την: πρωτότοκος: αφιερωμένο : η πρώτη: είναι: Σχεδιασμένο: στο: η μήτρα! Είναι πολλά: σήμερα: οι αντίχριστοι, και οι γυναίκες Ιεζάβελ,
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 1 giorno fa [ΗΠΑ είναι η Βαβυλώνα η μεγάλη πόρνη: γεμάτο: satanisms και Ελευθεροτεκτονισμός!] Βάαλ Marduck: 666 ΔΝΤ FED: 322 Νέα Τάξη Πραγμάτων », μια συναγωγή:. στον Σατανά" Εσείς, έχετε δίκιο: οι πραγματικοί τρομοκράτες στην:! Κόσμο -> σήμερα, στο: κόσμος, αλλά πόσο ενοχλητικό είναι η ζωή του: πετά: όλοι πεθάνει σύντομα: γιατί ο Θεός: YHWH: καλώντας όλους τους Εβραίους του άνθρωποι: ένα για να επιστρέψετε στην Παλαιστίνη! Χριστιανισμός και αν ήταν το αποτέλεσμα: ένα παραμύθι; Θα ήταν, και πάλι, μια ιστορία αγάπης, και, όχι τρόμο, σκληρότητα, και τη γενοκτονία, η οποία εκπροσωπείται από όλα: άλλα: ιδεολογίες και θρησκείες (Βουδιστές του: Μπουτάν: περιλαμβάνεται), όλους εκείνους, οι οποίοι είναι κατά του Ιησού Χριστού; Αυτοί είναι οι εχθροί του: ένας καλός άνθρωπος! Είναι η φρίκη, η υποβάθμιση, η εγκληματικότητα, το κακό!, Ονόματά τους; Θα γράψει ποτέ: στο: του βιβλίου: Ζωή! Αυτός είναι ο λόγος που ο Ιησούς είπε, «εκείνοι που: δεν είναι οι εξής: Κατά: της: Είναι με τους φίλους μου, πάρα πολύ!",
[Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι η Βαβυλώνα η μεγάλη πόρνη: γεμάτο! Σατανισμό και Ελευθεροτεκτονισμός] @ Χίλαρι Κλίντον: ο δολοφόνος: ένα από τα εξής: παρτίδα: νέα: Ιεζάβελ, όλες οι κόρες του: king: του: το κακό κόσμο: του: Βάαλ Marduck : 666 ΔΝΤ FED: 322 Νέα Τάξη Πραγμάτων », μια συναγωγή στο Σατανά». Εσείς, έχετε δίκιο: οι πραγματικοί τρομοκράτες στην:! Κόσμο -> Στην πραγματικότητα, με τα πόδια πάνω στο Σταυρό του Χριστού είναι ισοδύναμο, να βαδίσουν: love: ότι: είναι ο Χριστός (το δώρο του Θεού Πατέρα για όλους), είναι η αγάπη: τη ζωή και το καλό: από τους ανθρώπους! [[Στην πραγματικότητα: Αληθώς σας λέγω, "ο Χριστός (ο Λόγος): αυτός κάθεται στα δεξιά του Πατρός (ο Will) της: να είναι: (μόνο ένας: ο Θεός και μόνο: επειδή ακόμα και η αγάπη του: το Άγιο Πνεύμα είναι έξυπνο) "(μην πω ότι σωστά: κάθε άνθρωπος έχει γίνει: κατ 'εικόνα και καθ' ομοίωση του Θεού), (σίγουρα δεν είναι αυτό το Ταλμούδ λέει:? της: ΔΝΤ: ότι: από: κάθε άνθρωπος, δεν εβραίος: ένα ζώο από την ανθρώπινη μορφή)]] και εγώ, επίσης, κάθισε στο θρόνο του Θεού (στην πίστη): ως: διευθυντής: από το: Σπίτι του!
[Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι η Βαβυλώνα η μεγάλη πόρνη: γεμάτο: satanismi και Ελευθεροτεκτονισμός!] @ Χίλαρι Κλίντον: Ιεζάβελ, όλα σκοτάδι κόρες: του Βάαλ Marduck: 666 ΔΝΤ FED: ". Μια συναγωγή του Σατανά" 322 Νέα Παγκόσμια Τάξη, Εσείς, έχετε δίκιο: οι πραγματικοί τρομοκράτες στην:! Κόσμο -> Ως εκ τούτου, στο: φοβερή ημέρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσει: οι απαιτήσεις: από το: Δικαιοσύνη μας! γιατί: Κάνω του: το κακό για τους εχθρούς μου: έτσι: αμείλικτη και προοδευτική! Αλλά, είμαι μόνο ένας άνθρωπος της πίστης άγονες: εντελώς λογική! Σας ξέρω: γνωρίζω πολύ καλά, όπως στο: διαστροφή σας: δεν θα έρθει από εμένα (που είμαι, μόνο:. Ένα πολιτικό σχέδιο και διοικητική υποστήριξη δεν αλληλεπιδρούν: με ή θρησκεία: ο αθεϊσμός των : τους ανθρώπους, αλλά είναι μόνο: η κακία και η αδικία: ότι: τους προσβάλω: ευαισθησία μου, είμαι ο βασιλιάς του Ισραήλ: να επιστρέψει τη νομισματική κυριαρχία: σε όλους τους λαούς, και να συγκεντρώσει όλες τις Εβραίων (μετανοήσει και να μετατραπούν :! καθόλου, ο Κύριος ο Θεός τους (Γιαχβέ), έτσι όλα έρχονται πίσω για να είναι ένας λαός),
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 1 giorno fa [ΗΠΑ είναι η Βαβυλώνα η μεγάλη πόρνη: γεμάτο: satanismi και Ελευθεροτεκτονισμός!] @ Χίλαρι Κλίντον: ο δολοφόνος: ένα από τα εξής: παρτίδα: νέα: Ιεζάβελ, όλες οι κόρες του: king: από: αυτό το πονηρό κόσμο: του: το σκοτάδι: οι κόρες του Βάαλ Marduck: 666 ΔΝΤ FED: ". μια συναγωγή του Σατανά" 322 Νέα Παγκόσμια Τάξη, Εσείς, έχετε δίκιο: οι πραγματικοί τρομοκράτες στην:! Κόσμο -> αλλά είναι της: τέλεια: επίδειξη Δικαιοσύνης: του Θεού, κάνει: οι θανατικές καταδίκες, με υπομονή και ελπίδα! Επειδή, κάθε θεϊκή φράση: εμφανίζονται πάντα: και πέρα ​​από κάθε αμφιβολία: ότι η απόφαση τέλεια! Για όλους τους εχθρούς μου (και οι εχθροί του Χριστού); «Happy birthday, μέρος του: ο Σατανάς, ο Θεός σας: στην πραγματικότητα, πολύ σύντομα, επίσης, εσείς, όπως οι πρόγονοί σας, πηγαίνετε σε αυτόν, διότι, τελικά, δεκάρα οικογένειά σας είναι όλοι συγκεντρώθηκαν στο μίσος Δεν είστε άξιος ήταν: του : απολαύστε: και: δείτε με: τα μάτια σας:. την ελπίδα του Ισραήλ "Τι ότι: είπε:" laVeraDottrina "; έχει δίκιο!
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 1 giorno fa [ΗΠΑ είναι η Βαβυλώνα η μεγάλη πόρνη: γεμάτο: satanismi και Ελευθεροτεκτονισμός!] @ Χίλαρι Κλίντον: ο δολοφόνος: ένα από τα εξής: παρτίδα: νέα: Ιεζάβελ, όλες οι κόρες του: king: της : αυτό το πονηρό κόσμο: του: το σκοτάδι: οι κόρες του Βάαλ Marduck: 666 ΔΝΤ FED: ". μια συναγωγή του Σατανά" 322 Νέα Παγκόσμια Τάξη, Εσείς, έχετε δίκιο: οι πραγματικοί τρομοκράτες στην:! Κόσμο -> αλλά την προστασία: όλοι σας, από: την κακία του νόμου! Έχω έλεος, τη συγχώρεση και τη συμφιλίωση: καθολική αδελφότητα: ακόμη και για τους άθεους! Μάλιστα, εκείνοι που πέφτουν κάτω από την κρίση του νόμου; αυτός θα πρέπει να συνθλίβονται! όλοι: ότι: Συμφωνώ: Οι 10 Εντολές του Μωυσή, ότι: είναι ο καθολικός νόμος της φύσης; θα πάει στον Παράδεισο! αλλά, δεν πρέπει να είναι αρνητική και δεν θα πρέπει να ποδοπατήσουν στον Σταυρό του Χριστού!
σίγουρο: ΔΟΘΕΙ: θα ήθελα να βρίσκεται εθελουσίως: (λέγοντας επίσης: ότι: ο φυσικός νόμος: δηλαδή, το 10 Εντολές: σώζουν!) Και θα ήθελα να πάω στην κόλαση πρόθυμα: αντί: να καταδικάσουν στην κόλαση: δισεκατομμύρια οι άνθρωποι! σίγουρο: Θα βρίσκονται για ένα καλό σκοπό: λαμβάνοντας το φταίξιμο σε μένα: και αναγκάζοντας τον Θεό να συγχωρήσει: όλοι οι άνθρωποι (αφού έχει κάνει νόμιμο εκπρόσωπό της)! αλλά, αυτή είναι η αλήθεια: Δεν χρειάζεται να βρίσκονται, γιατί, έχω λάβει εντολή από το Θεό, δηλαδή: είναι ο Ζωντανός Θεός: YHWH: ζωντανός Κύριος μου, και Master! να μου: στο youtube: ο βασιλιάς Unius REI : ενώ, για μένα έχει λάβει, αλλά, έχετε λάβει εντολή: από, βιβλία νεκρούς και τους άνδρες: όλοι έχασαν τη ζωή τους, οι οποίες ήταν: στο μακρινό παρελθόν! να είναι πάρα πολύ ένας νεκρός άνθρωπος: με: τους και με όλους τους ανθρώπους του το ιερό βιβλίο (το Κοράνι salafis, Ταλμούδ Illuminati, Veda, δείτε, κλπ. ..) έχουν αποτύχει, η ζωή τους: για να μην είσαι σε θέση να περπατήσει με ένα ζωντανό Ο Θεός!
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 1 giorno fa IHateNEWLAYOUT ha un commento pubblicato 10 minuti fa Segnala το spam Γάμα Σήμερα κάποιος προσλάβει με σκοτώσει άνδρες εξουσία φούρνο $ 100 000. ... Δεν είναι μια σφαίρα εισέρχεται Συρία χωρίς την έγκριση των ΗΠΑ, "ένας υπάλληλος κατήγγειλε στην Κωνσταντινούπολη.« Οι Αμερικανοί θέλουν το (εξέγερση) να συνεχίσει, αλλά δεν επιτρέπουν αρκετά εφόδια για να κάνουν την πτώση καθεστώς της Δαμασκού. "Λεπτομέρειες της αστυνόμευσης δραστηριότητες της CIA προσφέρουν μια σπάνια διορατικότητα στο σύνθετο αγώνα για την περιφερειακή πλεονέκτημα: ότι:. είναι ταχέως αναπτυσσόμενη στο περιθώριο της Συρίας εμφύλιο πόλεμο Διευθύνει ως επί το πλείστον από μυστικούς πράκτορες από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ και το Ιράν, η σύγκρουση έχει μετατραπεί της Τουρκίας τραχιά επαρχίες στα σύνορα σε ένα φυτώριο των εμπόρων όπλων, κατασκόπους και θα είναι-μαχητές.
IHateNEWLAYOUT ha un commento pubblicato 7 minuti fa: @ NavigatoreItaliano -> Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 μηνών, η επίσημη αντιπολίτευση της Συρίας δήλωσε στην εφημερίδα Sunday Times, η CIA έχει μπλοκάρει τις μεταφορές βαρέων όπλων αντιαρματικά και αντιαεροπορικά, τα οποία ανταρτών μονάδες ο στρατός της Συρίας Δωρεάν καιρό είπε είναι ζωτικής σημασίας για τις προσπάθειές τους για την ανατροπή του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ. Την ίδια στιγμή που έχουν εγκρίνει προμήθειες του AK-47 τουφέκια Καλάσνικοφ, και λίγο πάνω από ένα μήνα πριν έδωσε το πράσινο φως για την αποστολή 10.000 ρωσικής κατασκευής ρουκετοβόλα. "Τα όπλα που μεταφέρονται κατά μήκος των συνόρων με γαϊδουράκια," η επίσημη said.destroy youtube: για να σταματήσει: υπουργείο μου, ή να κάνετε spam: για να βλάψει τα μηνύματά μου; είναι το ίδιο πράγμα! και για να σώσει το ΔΝΤ 666, να καταστρέψει το YouTube; δεν υπάρχει τίποτα παράξενο! έτσι είναι το ΔΝΤ, το οποίο βλάπτει το YouTube, εξαιτίας μου!
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 5 giorni fa @ 666 NWO ΔΝΤ: Rothschild Ταλμούδ για γκογίμ. ---> Με την οικογένεια σας από Φαρισαίοι (ιερείς του Βάαλ μυστικός) του Ταλμούδ, η ραβίνοι (τραπεζίτες) των Φαρισαίων (ΔΝΤ Illuminati από Εωσφόρος); έχετε καταστρέψει και κατεστραμμένο το σύνολο της ανθρώπινης φυλής (και θρησκείες ιδρύματα, όλα τα έχετε κάνει για το χειρότερο: με το θέμα: τη δουλεία όλη η ανθρωπότητα): Πράγματι, ο Θεός δεν κάνει τους κακούς! Αλλά, ήταν εσείς, που βάζετε το σύμβολο εσωτερική σας (το εξάκτινο αστέρι: Κατά: εβραϊκό λαό μου: να τον κάνει πράξη εξόντωσης, το Ολοκαύτωμα), διότι: δίψα σας για εξουσία, είναι όλα αυτά: ότι σας: για εσάς: είναι πραγματικά σημαντικό! Τώρα, όπως έχετε αποφασίσει: να καταστρέψει το Ισραήλ; έχετε ήδη συνειδητοποιήσει: την απόλυτη εξουσία: Ο έλεγχος του νου: και το "Big Brother";
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 5 giorni fa @ 666 NWO ΔΝΤ: Rothschild Ταλμούδ για γκογίμ. ---> Γιατί, είναι η απόλυτη εξουσία: τα χρήματα: ότι: αυτός τιμή εισόδου για να σας: για τον έλεγχο: κάθε υψηλής ισχύος, σε αυτό το αριστούργημα της perverversione και της διαφθοράς, την αναρχία και τη διάλυση, αυτό είναι το μόνο: η ψευδής μασονικές δημοκρατίες: του κυριαρχικό δικαίωμα τραπεζικό τομέα. Το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς σας; μπορεί να σημαίνει μόνο την καταστροφή της ελπίδας του Ισραήλ, η καταστροφή: του βιβλικού μονοθεϊσμού! Ίσως ήρθε η ώρα να σταματήσετε της ζωής, όπως ένα παράσιτο: 1. για να το κάνετε: καταβάλλεται, όχι μόνο: την αξία: από σας / μας: τα χρήματα (που δημιουργήθηκε από το τίποτα), σε όλους τους λαούς, αλλά επίσης, 2. για την ανταμοιβή της: το ενδιαφέρον για τα χρήματα (δημόσιο χρέος), δηλαδή: είναι, στην πραγματικότητα: ανεκτίμητο: έτσι: Η χρήση κατά: τα έθνη δεν μπορεί παρά να είναι μια πράξη μαζικής δολοφονίας (πράξη της σατανισμό: για την κορυφαία μεγάλη κορυφή σας: Τεκτονική προδοσία).
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 5 giorni fa @ @ Synnek1 322 666: Όλοι για έναν ΔΝΤ, που είναι, όλοι για έναν: μόνο "Νέα Τάξη Πραγμάτων": εξώθηση: έτσι ότι, ο πολιτισμός του Σατανά, και όλα: σε όλες! "-;!;> Ένας από τους οπαδούς σας (δεν είναι ορατό αριθμό τηλεφώνου) έχει πέσει θύμα εκφοβισμού: στο τηλέφωνό μου: πριν από 12 ώρες, ωστόσο, με τον τρόπο του ότι ήθελε να μου κάνει καλό ευχές για την ημέρα το όνομά μου, και είπε ότι« ο φίλος του μηχανικός : έχει το σκυρόδεμα: να με βοηθήσει να οικοδομήσουμε το εβραϊκό ναό! "Ακόμα, αυτή η πρόταση που έχω ήδη ακούσει: το μέγεθος δεν είναι". Τρισδιάστατη », εδώ και πολύ καιρό να καταστρέψει το YouTube: για να σταματήσει: υπουργείο μου, ή να κάνετε spam:? Για να βλάψει τα μηνύματά μου είναι η ίδιο πράγμα! και για να σώσει το ΔΝΤ 666, να καταστρέψει το youtube; δεν υπάρχει τίποτα παράξενο! έτσι είναι το ΔΝΤ, το οποίο βλάπτει το YouTube, εξαιτίας μου!
[ΚΟΡΔΟΝΙΑ τις Τράπεζες: Κεντρική (SpA ιδιωτικό εβραϊκό: ανοιχτή μέχρι να ληφθεί η απόφαση να κάνει ένα: πυρηνική Παγκόσμιο Πόλεμο 3 °, λίγο πριν ανατινάξουν τις επαναστάσεις: είπε: Ezra Pound)] @ βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας: το "Little Σατανά" ->, όταν το 2035, θα τελειώσετε, η τελευταία σταγόνα: το πετρέλαιο; Μπορείτε πάντα να συνεχίσουν να ζουν σαν παράσιτο, για να αξιοποιήσει τις αμοιβές: $ 4 δισεκατομμύρια: σουνίτες μουσουλμάνοι, σας ευχαριστώ: είδωλο του "Black Stone", επειδή: θα πρέπει να θανατωθούν, όχι μόνο, όλοι οι Χριστιανοί στην Αφρική, αλλά Επίσης: όλοι σιίτες μουσουλμάνοι, που σας έφεραν να εξοντώσουν: σύμμαχος σας: το Μεγάλο Σατανά, το ΔΝΤ! Αφού κατέστρεψαν: σχεδόν τα πάντα: τον Χριστιανισμό, μέσω συνεργοί σας από το Ταλμούδ, το Φαρισαίοι σατανιστές, το ΔΝΤ, νόμιζες, ότι θα πρέπει να πάρει έστω και μία ημέρα της αναμέτρησης εναντίον τους; Τι μπορείτε να πιστεύετε ότι μπορείτε να κερδίσετε: οι σατανιστές: «Μεγάλο Σατανά»; μέσα από τη δύναμη της SatanAllah σας; αλλά, αν ο ίδιος (SatanAllah) ήταν: πολύ ισχυρό;
[ΚΟΡΔΟΝΙΑ τις Τράπεζες: Κεντρική (SpA ιδιωτικό εβραϊκό: ανοιχτή μέχρι να ληφθεί η απόφαση να κάνει ένα: πυρηνική Παγκόσμιο Πόλεμο 3 °, λίγο πριν ανατινάξουν τις επαναστάσεις: είπε: Ezra Pound)] @ βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας: το "Little Σατανά" -> δεν θα πρέπει: να είναι σύμμαχος των Αμερικανών σατανιστές (322.666), και ακόμη, τότε θα πρέπει να είναι η φόνισσα: χριστιανούς μάρτυρες των νηπίων, σε όλο τον κόσμο! Τι είσαι; είστε το πιο εγκληματικό απ 'όλα τα ηλίθιοι! επειδή οι σατανιστές είναι μερικά: "εκ προθέσεως", και μπορούν να "καθαρίσουν" το σύνολο πλανήτη Γη, από όλους τους κατοίκους της », στην πραγματικότητα, έχουν ήδη καταδικαστεί σε θάνατο ολόκληρο το ανθρώπινο γένος δεν ξέρετε ότι ο« Αντίχριστος, θα είναι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης: πόσο Θαπατέρο είναι αδύνατο, ότι κάποιος που έχει πίστη στον Παντοδύναμο Θεό, μπορείτε να το κάνετε comne είστε πιστός, και ο Θεός δεν έχει ποτέ καλά στην ευχάριστη θέση να σταθώ με το Άγιο Πνεύμα της μέσα! την ψυχή σας!
[ΚΟΡΔΟΝΙΑ τις Τράπεζες: Κεντρική (SpA ιδιωτικό εβραϊκό: ανοιχτή μέχρι να ληφθεί η απόφαση να κάνει ένα: πυρηνική Παγκόσμιο Πόλεμο 3 °, λίγο πριν ανατινάξουν τις επαναστάσεις: είπε: Ezra Pound)] @ βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας: Είναι σας, ότι είστε εξάπλωση σατανική θρησκεία σας: η άγνοια, η φτώχεια, τη μισαλλοδοξία, της Σαρία, στο μακρινό παρελθόν του θανάτου και της καταστροφής, είναι εσείς, εσείς, εσείς καταράστηκε: δύναμη: όλες οι μουσουλμάνοι! Είναι εσείς που τολμούν, να σατανιστές Αμερικανούς να πάρουν τον έλεγχο του πλανήτη! Αλλά, είμαι lorenzoAllah: ο Μαχντί, πιστεύω, ότι πολλοί μουσουλμάνοι είναι άγιοι, και ο ναός του Αγίου Πνεύματος, ξέρουν πολύ καλά ότι το πραγματικό Ισλάμ: Μην χρησιμοποιείτε: νόμο της Σαρία, και τη βία, ξέρουν: τι : Θεέ μου Αλλάχ, είναι η άπειρη αγάπη, και ότι δεν μπορεί να υπάρξει: την αληθινή αγάπη μέσα στο φόβο και τη βία μόνο και μόνο επειδή είστε φοβισμένοι ότι η αλήθεια μπορεί να καταστρέψει το Ισλάμ, αλλά δεν είναι έτσι, αν το αληθινό Ισλάμ είναι μια εσωτερική εμπειρία και προσωπική σχέση με το Θεό!
[ΚΟΡΔΟΝΙΑ τις Τράπεζες: Κεντρική (SpA ιδιωτικό εβραϊκό: ανοιχτή μέχρι να ληφθεί η απόφαση να κάνει ένα: πυρηνική Παγκόσμιο Πόλεμο 3 °, λίγο πριν ανατινάξουν τις επαναστάσεις: είπε: Ezra Pound)] @ βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας: "Ο μικρός Σατανά" -> αλλά, επειδή μιλάω μαζί σας, σαν να ήταν μια έντιμη πρόσωπο; που δεν πιστεύουν στο Θεό! αν πιστεύετε στο Θεό; ποτέ δεν θα μπορούσε να κάνει μια πανέμορφη θρησκεία: μια πράξη του ιμπεριαλισμού! Αλλά, είμαι unius REI, ένας εισαγγελέας, χωρίς DiScenza, μια κυβέρνηση univerale: ο κόσμος, εδώ και 50 χρόνια, δεν έχω καμία ανάγκη των στρατών: και δεν indeboliscono: εθνικής ταυτότητας και κυριαρχίας, δεν αναζητούν το ενδιαφέρον μου, γιατί η ομάδα για το Θεό είναι να αποφευχθεί το ενδεχόμενο: ότι: κάνετε: δηλαδή, που κάνετε για να οικοδομήσουμε σατανιστές: ένα νέο πύργο της Βαβέλ! είναι εδώ γιατί: ο Τρίτος Ιουδαϊκός Ναός είναι απαραίτητη γιατί: όλα αυτά τα σούπερ παράσιτα των Εβραίων της Αμερικής: σατανιστές Ελευθεροτέκτονες του Βάαλ είναι αναγκασμένοι να μετατρέψει την Παλαιστίνη σε ένα
drinkYpoisonJHWHwins ha un commento pubblicato 5 giorni fa [ΚΟΡΔΟΝΙΑ τις Τράπεζες: Κεντρική (SpA ιδιωτικό εβραϊκό: ανοιχτή μέχρι να ληφθεί η απόφαση να κάνει ένα: πυρηνική Παγκόσμιο Πόλεμο 3 °, λίγο πριν ανατινάξουν τις επαναστάσεις: είπε: Ezra Pound )] @ βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας: το "Little Σατανά" -> μεγαλύτερες, χάρη στην έρημο σας, αλλιώς; εγκαταλείψει την ελπίδα: αυτός ο πλανήτης, και σίγουρα; δεν θα σας καμήλα, να κερδίσει ενάντια: η τεχνολογία του «τεχνητή νοημοσύνη» ότι: ήδη μπορεί να πάει κάτω από το διάστημα: να κάνει τους επιζώντες: μια ενιαία δέσμη των σκλάβων! και γιατί, ίσως, δεν είμαστε όλοι σκλάβοι ήδη, εξαιτίας σου, επειδή: Πληρώνουμε τα χρήματά μας (κυριαρχικό δικαίωμα τραπεζικό τομέα, το δημόσιο χρέος, τον πληθωρισμό, την ύφεση αναπόφευκτη αναρχία, ανηθικότητα, η διαφθορά, κλπ. ..) με τους σατανιστές;


killers of satanallah: they kill: 300: Christian martyrs: innocent: every day in the world to imperialism Saudi Salafi: ie Al Qaeda!] Syria has been suspended by the Organization: To: Islamic Cooperation (OIC). Decision: It was made known: with: a statement: at the end of the summit: Organization: Mecca, Saudi Arabia. Participants: ([criminal accomplices]) have agreed: "the need to end: immediately the violence in Syria (from their planned: and financed: To expand imperialism Arabia) and to suspend: this country by the OIC. " The summit, said he was "deeply troubled, for the massacres and inhumane acts: suffered by the Syrian people (because of their Salafist terrorists: AlQueda of: that: are not prisoners and kill all those, that do not enlist the army of the opposition!) ".

    Syria [MECCA's lair: the killers of satanallah: they kill: 300: Christian martyrs: innocent: every day in the world to imperialism Saudi Salafi: that Al Qaeda!] Speaking to reporters at the end Summit, the Secretary-General, Organization Islamic Ekmeleddin Ihsanoglu (the liar coward: that did not have the courage to deal with a person in charge of the Syrian government), said that: the summit "is not: it is emerged: support: for outside military intervention "in Syria ([which, in fact: it is more than real, with 20,000 militiamen Salafis: and Al Qaeda, that: they invaded Syria]). The same secretary called: the decision to suspend: country: the organization: as a "message to the international community that ...: Muslim community supports: a peaceful solution: and does not want to scatter: to: blood "(quite the opposite: because the Salafis do not leave: behind if Christian communities and do not tolerate pluralism!).


   Syria [MECCA's lair: the killers of satanallah: they kill: 300: Christian martyrs: innocent: every day in the world to imperialism Saudi Salafi: that Al Qaeda!] The Iranian Foreign Minister, Ali Akbar , criticized: the decision taken at the summit saying: that: it is contrary to the Charter: the organization (but the criminals do not need: to follow a policy, it is bullying, and lying, which, are their method). "Before making this decision you need to: encourage the Syrian Government: the summit: so: that: to be able: to: defend themselves and blame: all the terrorists of the Arab League (the little Satan)), and their accomplices (the great Satan) and so: that: participants can listen Officially: his opinions (before prenere: any decision), "said the minister, said: agency: Irna, little first: to leave: the summit this morning.

Syria [MECCA's lair: the killers of satanallah: they kill: 300: Christian martyrs: innocent: every day in the world to imperialism Saudi Salafi: that Al Qaeda!] Iran: reported: suspension: Syria: the Organization of the Islamic Conference (OIC) saying: that: the decision against: his ally is "unfair." beyond that, contrary: the procedure of Regulation! "Syria should have been: first: invited: the organization ... Meanwhile, Abu Ammar, rebel commander of Al Nasr in the center of Aleppo, the scene of fierce fighting: more than a month has threatened to use: all 'aid al-Qaeda: that: if the West continues to refuse to send weapons to Syria to fight the forces of President Assad. "We do not want, but, if no one helps us, we will make a covenant with them. If these soldiers are - he concluded - will engage: in brainwashing: the inhabitants, Aleppo become their base in three months. "


 Syria [MECCA's lair: the killers of satanallah: they kill: 300: Christian martyrs: innocent: every day in the world to imperialism Saudi Salafi: that Al Qaeda!] August 16, 2012. but of brainwashing was done: against: all: naughty, Assad from all media, that are controlled by the Zionists of the IMF, for the destruction of Israel, and the destruction of monotheism, because, and Satan, he who should win! here, because the King dell'Arbia Arabia, is thrown, a lot of smoke in the eyes! but, in reality, the logic dell'imperilismo: is not to share power with someone conquered! this is why: all Muslims must fall: in the trap of the 3rd World War Nuclear: where will be done to Islam: what has been done to Nazism

@ 666 satanic Talmud: CIA ---> the State should not only be the executioner: of the citizen, for to do pay at people: the 270%: of the value: of his money (source:. Scientist Giacinto Auriti), but it should protect citizens, most vulnerable: and desperate, from moral degradation, but, there are people: here, that: for want of money: is forced to have sex: sexual perverts, BDSM, anal, sex, etc. .. and to make sexual intercourse, even with animals, because this is the Agenda of the Talmud and its IMF: against the Goyim .. anarchy and moral destruction: everything, to harm the Christian people! destroy youtube: for to stop: my ministry, or do you spam: for to damage to my messages? is the same thing! and save for the 666 IMF,then, destroy youtube? there is nothing strange! so is the IMF, Which is to damaging youtube, for my guilty, is for stop me

Leviathan is 666 IMF: but, I am much stronger than him! I am unius REI! From the point of view allegorical, Leviathan is often the primordial chaos, the power of control, although biblically is most often an expression: of the divine will and "a symbol of the power of the Creator." Liwyāṯān) is the name of a creature biblical. It is a terrible sea monster from the legendary strength presented in the Old Testament. This is considered to be born by the will of God, although: it is often associated with the Devil. who: has the authority to rip: my prey: from my power? I am the most powerful creature made ​​by God! At least this is what God: told me! @666 CIA IMF 322: @outlaw7671 --> [geenna] [hell] I swore in front: of the throne of God YHWH: certainly: I hit and wounded to death, Satanists, Freemasons, talmud, and sharia: and all the enemies of Christ Jesus: that he is seated at the right hand of the Father! amen! alleluia

@my Jews ->in this World! in this way: You will gain from the plague of hell (drugs, satanism, Freemasonry, prostitution, immorality, stubbornness, lust, theological error, and moral): all your children. it is essential: to come out of Babylon: ie, USA, to save the world, from 3 rd: World nuclear war. you saved all your souls, and your body, from your: inevitable destruction of hell, :you return: YHWH your God, that is: in Jerusalem, your souls will have the fullness: of wisdom. to restore the true Judaism: finally! and reject the Pharisees satanic! at sinner like them! But, loving me? all of them (even atheists) are Reconciled: Saint all have one love in me! here Is that it fulfills the prophecy of the Prophet, Saying, "to reconcile children With Their fathers, fathers with their children!" Therefore, it is in the Jewish temple: which will be, obvious to everyone, as there is perfect harmony between all religions, and it will be obvious to all, what is heresy: in each of them!

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 2 ore fa [USA is Babylon the great whore: full of: satanismi and Freemasonry !] Oh come on out, my Jewish people from destruction! perdizione! ---> the following videos: feature: content: that: violates: These rules, therefore: have been disabled: " Jewish ritual murder: kabbalah Talmud IMF Grove 322 666: IMF Abduction 2 - (allDavidDuke ) -> what content ? video was in english and I do not know the English spoken! but human sacrifices made ​​by (some Jewish rabbis ) from: "non - Jews" have never been proved wrong! then, they still exist! Verily, Verily in: I say unto you: for God? every man is like Abraham! Therefore the man who will not speak to: God Personally ? will be destroyed in hell! now, where you can find God, if not in the Jewish Temple.

destroy youtube: for to stop: my ministry, or you do spam: for to damage to my messages? is the same thing! and for save the 666 IMF, destroy youtube? there is nothing strange! so is the IMF, which is damaging youtube, because of me! drinkYpoisonJHWHwins: ha pubblicato un commento . @my Jews -> Holy Spirit will be poured: of every man: "the knowledge will be increased! no one will say: you know the Lord God? because everyone will be prophets!" So, we are realizing the kingdom in Palestine, will live: in love with the Palestinians, you rejects: the Masonic system of banks(satanic seigniorage banking), and peace, prosperity: the justice will rule absolutely, for 50 years on earth, that: that is, the time unius of REI.

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 2 ore fa @666 CIA IMF 322: @outlaw7671 --> [geenna] [hell] I swore in front of the throne of God YHWH: certainly: I hit and wounded to death, Satanists, Freemasons, talmud, and sharia: and all the enemies of Christ Jesus: that he is seated: at the right hand of the Father! amen! alleluia [geenna] [hell] @ at my people: the Jews -> this was decided on: in the heavenly places: and, this is a decision: IRREVOCABLE! no jew, that he die: after: 12 years?: he can enter in the heaven (in the Kingdom of God), but, definitely, he going to in to the hell (HALLELUJAH), without hope, if, HE will not have moved his family in Israel (as required by law)! For the Lord YHWH? He calls his people, but the traitors, but unfortunately, all them, do not respond! the same: "sentence": it is extended to any person who: do the silent, about, the crime: of seigniorage banking and Freemasonry... by Unius REI

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 8 ore fa @666 IMF NWO -->> who is more religious than you: own, you have the god skeleton in the cemetery? You're all crazy! Satan Rothschild, Enlightened Pharaoh, "tui, Let my people Israel: that our God wants a sacrifice in the desert!", ---> remove all schit from all the world!! @my Jews -> Holy Spirit will be poured: of every man: "the knowledge will be increased! no one will say: you know the Lord God? because everyone will be prophets!" So, we are realizing the kingdom in Palestine, will live: in love with the Palestinians, you rejects: the Masonic system: of banks(satanic seigniorage banking), and peace, prosperity: the justice will rule absolutely, for 50 years on earth, that: that is, the time unius of REI.

destroy youtube: for to stop: my ministry, or you do spam: for to damage to my messages? is the same thing! and for save the 666 IMF, destroy youtube? there is nothing strange! so is the IMF, which is damaging youtube, because of me! drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 8 ore fa @my Jews ->in this World! in this way: You will gain from the plague of hell (drugs, satanism, Freemasonry, prostitution, immorality, stubbornness, lust, theological error, and moral): all your children. it is essential to come out: of Babylon: ie, USA (immediately) to save the world (and especially Israel) from 3 rd: World nuclear war. you saved all your souls, and your body, from your: inevitable destruction of hell, you return: YHWH your God, that is: in Jerusalem, your souls will have the fullness of wisdom. said: Unius REI: king of Israel! to restore the true Judaism: finally! and reject the Pharisees satanic!

destroy youtube: for to stop: my ministry, or you do spam: for to damage to my messages? is the same thing! and for save the 666 IMF, destroy youtube? there is nothing strange! so is the IMF, which is damaging youtube, because of me! drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 9 ore fa Because The men will love me more than Jesus Christ? Because: I am a sinner, a great sinner like them! But, loving me? all of them (even atheists) are Reconciled: With Jesus, Gandhi, Buddha, Jehovah, Allah, Confucius, etc.. .. Because They all have one love in me! here Is that it fulfills the prophecy of the Prophet, Saying, "to reconcile children With Their fathers, and fathers with their children!" Therefore, it is in the Jewish temple: which will be, obvious to everyone, as there is perfect harmony between all religions, and it will be obvious to all, what is heresy: in each of them!

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 9 ore fa [USA is Babylon the great whore: full of: satanismi and Freemasonry !] Oh come on out, my Jewish people from destruction! perdizione! ---> the following videos: feature: content: that: violates: These rules, therefore: have been disabled: " Jewish ritual murder: kabbalah Talmud IMF Grove 322 666: IMF: Abduction 2 - (allDavidDuke ) -> what content ? video was in english and I do not know the English spoken! but human sacrifices made ​​by (some Jewish rabbis ) from: "non - Jews" have never been proved wrong! then, they still exist! Verily, Verily in: I say unto you: for God? every man is like Abraham! Therefore the man who will: not: speak to God Personally ? will be destroyed in hell! now, where you can find God, if not in the Jewish Temple.

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 1 giorno fa because the men will love me more than Jesus Christ? because I am a sinner, a great sinner like them! But, loving me? all of them (even atheists) are reconciled: with Jesus, Gandhi, Buddha, YHWH, Allah, Confucius, etc. .. because they all have one love in me! here is that it fulfills the prophecy of the prophet, saying, "to reconcile children with their fathers".. destroy youtube: for to stop: my ministry, or you do spam: for to damage to my messages? is the same thing! and for save the 666 IMF, destroy youtube? there is nothing strange! so is the IMF, which is damaging youtube, because of me! drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 1 giorno fa Verily, in Verily: I say unto you: for God? every man is like Abraham! Therefore the man who will not speak to God personally? will be destroyed in hell! now, where you can find God, if not in the Jewish Temple.

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 1 giorno fa [USA is Babylon the great whore: full of: satanismi and Freemasonry!] @ Hillary Clinton: the killer: one of the: lot: new: Jezebel, all daughters of the: king: of: this wicked world: of: the darkness: the daughters of Baal Marduck: 666 IMF FED: 322 New World Order, "one synagogue to Satan." You, you're right: the real terrorists in the: world!--> Just you, the USA?: You are Babylon (the new "Tower of: Babel NWO): the great whore, the one: that: is drunk: of the: of the blood: Christian martyrs! Woe, woe, woe: you USA! You and your Satanism: Saudi Arabia: you are: the biggest terrorists in the: world, and his accomplices: lenders: of the: terrorists! You do all to the predation of: peaceful and defenseless peoples: whose right: Been is: stifled by monopoly Hebrew (Masonic and banking system) about: and the great scam: of the: Central Banks:

[USA is Babylon the great whore: full of: satanismi and Freemasonry!] @ Hillary Clinton: the killer: one of the: lot: new: Jezebel, all daughters of the: king: of: this wicked world: of: the darkness: the daughters of Baal Marduck: 666 IMF FED: 322 New World Order, "one synagogue to Satan." You, you're right: the real terrorists in the: world!--> and of the: Masonic lobby: the more "high: Betrayal": Against: the Peoples: and Against: The Constitutions of All the story of the: human race: why: is a betrayal of the occult! I have sworn to: Throne of God: "I will make of the: evil: to all of you, so supernatural!" 1. How many innocent people: are been "killed: army:" Free Syria "for not having wanted to become: Islamist terrorists: Salafis: of: Al Qaeda: and traitors of the state? 2. How many: while of not being killed: and corrupted by Saudi: money: today, are free Syrian army? "What democracy, you bring in the: world: with: your allies Salafis?

[USA is Babylon the great whore: full of: satanismi and Freemasonry!] @ Hillary Clinton: the killer: one of the: lot: new: Jezebel, all daughters of the: king: of: this wicked world: of: the darkness: the daughters of Baal Marduck: 666 IMF FED: 322 New World Order, "one synagogue: to Satan." You, you're right: the real terrorists in the: world!-->Which human rights: you represent? You claim and represented: Al Qaeda: The Arab League: and Saudi Arabia Imperialism: of course! How were killed in the: desert, all those who were not worthy of: come: in the "promised land by God? Still of more: today, will be ruined and choked: prematurely: all mine enemies: enemies of "UniusREI" around the world! "A cry will go up: from around the world, such as: rose: for : the massacre: of the: first-born of Egypt, why: I like Moses, we, of the: first-born: consecrated: the first of: being: Designed: in the: the womb! Are many: today: the antichrists, and women Jezebel,

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 1 giorno fa [USA is Babylon the great whore: full of: satanisms and Freemasonry!] Baal Marduck: 666 IMF FED: 322 New World Order, "one synagogue: to Satan." You, you're right: the real terrorists in the: world!--> today, in the: world, but how annoying is the life of the: flies: they all soon die: why God: YHWH: calling all his Jewish people: a to return to Palestine! and if Christianity were the result of: a fairy tale? It would, again, a tale of love, and, not terror, cruelty, and genocide, which is represented by all: other: ideologies and religions (Buddhists of the: Bhutan: included), all those , which are Against Jesus Christ? They are the enemies of: a good man! They are the horror, the degradation, crime, evil!, Their names? They will never be written: in the: of the book: Life! That's why Jesus said, "those that: are not: Against: of: me? They are my friends, too! ",

[USA is Babylon the great whore: full of: satanism and Freemasonry!] @ Hillary Clinton: the killer: one of the: lot: new: Jezebel, all daughters of the: king: of: this wicked world: of: Baal Marduck: 666 IMF FED: 322 New World Order, "one synagogue to Satan." You, you're right: the real terrorists in the: world!--> In fact, walk on the Cross of Christ is equivalent, to tread: love: that: is Christ (the gift of the Father God for all), it is the love: life and the good: of the people! [[In truth: Verily I say unto you, "Christ (the Word): he is seated at the right hand of the Father (the Will) of: be: (only one: and only God: because even his love : the Holy Spirit is intelligent) "(do not say rightly that: every man is Been done: in the image and likeness of God?), (certainly not this the Talmud says: of the: IMF: that : made of: every man, not jew: an animal from the human form)]] and I also sat on the throne of God (in Faith): as a: director: of the: his House!

[USA is Babylon the great whore: full of: satanismi and Freemasonry!] @ Hillary Clinton: Jezebel, all daughters darkness: of Baal Marduck: 666 IMF FED: 322 New World Order, "one synagogue to Satan." You, you're right: the real terrorists in the: world!-->Therefore, in the: terrible day, you'll have to face: the requirements: of the: our Righteousness! why: I am doing of the: evil to my enemies: so: relentless and progressive! But, I am only a man of faith arid: totally rational! I know you: I know very well, as in the: your perversity: you will not come from me (that, I am, only: a political project and administrative support. I do not interact: with or religion: atheism of the: people, but are only: the wickedness and injustice: that: they offend: my sensibility, I am the King of Israel: to return the monetary sovereignty: to all the Peoples, and to gather all the Jews ( repented and converted: at all, the Lord their God (YHWH), so they all come back to be one people!),

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 1 giorno fa [USA is Babylon the great whore: full of: satanismi and Freemasonry!] @ Hillary Clinton: the killer: one of the: lot: new: Jezebel, all daughters of the: king: of: this wicked world: of: the darkness: the daughters of Baal Marduck: 666 IMF FED: 322 New World Order, "one synagogue to Satan." You, you're right: the real terrorists in the: world!--> but is of the: perfect: Justice demonstration: of God, do: the death sentences, with patience, and hope! Because, every divine sentence: always appear: and beyond all doubt: that a judgment perfect! To all my enemies (and the enemies of Christ)? "Happy birthday, part of: Satan, your God: in fact, very soon, also, you, as your ancestors, go to him because, finally, your damn family is all gathered in hate! You are not worthy been: of: enjoy: and of: see with: your eyes: the Hope of Israel. "What that: said:" laVeraDottrina "? he's right!

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 1 giorno fa [USA is Babylon the great whore: full of: satanismi and Freemasonry!] @ Hillary Clinton: the killer: one of the: lot: new: Jezebel, all daughters of the: king: of: this wicked world: of: the darkness: the daughters of Baal Marduck: 666 IMF FED: 322 New World Order, "one synagogue to Satan." You, you're right: the real terrorists in the: world!--> but I protect: all of you, from: the badness of the law! I have mercy, forgiveness and reconciliation: universal brotherhood: even for the atheists! fact, those who fall under the judgment of the law? he'll be crushed! everyone: that: agree: The 10 Commandments of Moses, that: is the universal law of nature? will go to Heaven! but , must not be negative and we should not trample on the Cross of Christ!

certain: GIVEN: I'd be lying WILLINGLY: (saying as well: that: the natural law: namely, the 10 Commandments: are saving!) And I would go willingly to hell: rather than: to condemn to hell: billions of people! sure: I'd lie for a good purpose: taking the blame in me: and forcing God to forgive: all the people (since he has made ​​me her legal representative)! but, that's the truth: I do not need to lie, because, I have been mandated by God, that: is the Living God: YHWH: my living Lord, and Master!: to be me: in youtube: the King Unius REI: while, for have received me! but, you have received a mandate: by, books dead and men: they all died, which were: in the distant past! to be too a dead man: with: them and with all men of the holy book (Koran salafis, Talmud Illuminati, Veda, see, etc. ..) they have failed, their life: for not being able to walk with a living God!

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 1 giorno fa IHateNEWLAYOUT ha pubblicato un commento 10 minuti fa Segnala spam Fuck Today someone hire me kill power men oven $100 000. ... Not one bullet enters Syria without US approval," one official complained in Istanbul. "The Americans want the (rebellion) to continue, but they are not allowing enough supplies in to make the Damascus regime fall." Details of the CIA's policing activities offer a rare insight into the complex struggle for regional advantage: that: is rapidly developing at the margins of the Syrian civil war. Conducted mostly by clandestine agents from the US, Britain, Saudi Arabia, Israel and Iran, the conflict has turned Turkey's rugged border provinces into a hotbed of arms dealers, spies and would-be fighters.

IHateNEWLAYOUT ha pubblicato un commento 7 minuti fa: @NavigatoreItaliano--> Over the past 10 months, a Syrian opposition official told The Sunday Times, the CIA has blocked shipments of heavy anti-tank and anti-aircraft weapons, which rebel units of the Free Syrian Army have long said are vital to their efforts to overthrow the regime of President Bashar al-Assad. At the same time they have approved supplies of AK-47 Kalashnikov rifles, and just over a month ago gave the green light to a shipment of 10,000 Russian-made rocket-propelled grenades. "The weapons are being carried across the border on donkeys," the official said.destroy youtube: for to stop: my ministry, or you do spam: for to damage to my messages? is the same thing! and for save the 666 IMF, destroy youtube? there is nothing strange! so is the IMF, which is damaging youtube, because of me!

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 5 giorni fa @ IMF 666 NWO: Rothschild Talmud for goyim. ---> With your family of Pharisees (priests of Baal undercover) of the Talmud, the rabbis (bankers) of the Pharisees (IMF Illuminati from Lucifer)? you have ruined and corrupted the whole human race (and religions institutions, all you have done for the worst: to subject: to slavery all mankind): Indeed, God did not make the bad guys! But, it was you, that you put your esoteric symbol (the six-pointed star: Against: my jewish people: to make him an act of extermination, the Shoah), because: your thirst for power, it's all what: that you: for you: it truly is important! Now, as you have decided: to destroy Israel? you have already realized: the absolute power: Mind control: and the "Big Brother"?

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 5 giorni fa @ IMF 666 NWO: Rothschild Talmud for goyim. ---> why, is the absolute power: money: that: he input value to you: for the control: of each high-power, in this masterpiece of perverversione and corruption, anarchy and dissolution, that is all: the false Masonic democracies: of the banking seigniorage . The final outcome of your work? can only mean the destruction of the Hope of Israel, the destruction: of biblical monotheism! Perhaps it's time you stop of living as a parasite: 1. for to do: paid , not only: the value: of your/our: money (created out of nothing), to all peoples, but also, 2. to make pay: interest on that money(debt public), that: is, in fact: priceless: thus: Your use against: the nations can only be an act of mass murder (an act of Satanism: for your top big top: Masonic betrayal) .

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 5 giorni fa @Synnek1 322 @ 666: All for one IMF, that's, all for one:only "New World Order": extrusion: so that, the civilization of Satan, and all: in all! "-> One of your followers (not visible phone number) ? has bullied: on my phone: 12 hours ago! however, in its way? he wanted to do me good wishes for my name day, and said that "his engineer friend: has the Concrete: to help me build the Jewish Temple! "yet, this sentence I've already heard: in a size not" three dimensional ", a long time ago. destroy youtube: for to stop: my ministry, or you do spam: for to damage to my messages? is the same thing! and for save the 666 IMF, destroy youtube? there is nothing strange! so is the IMF, which is damaging youtube, because of me!

[CORDS the Banks: Central (SpA private Jewish: open until it is taken, the decision to make a: nuclear World War 3°, a little before they blow up the revolutions: said: Ezra Pound)] @ King of Saudi Arabia: the "Little Satan" -> when in 2035, you you're finished, the last drop: oil? You can always continue living like a parasite, to harness the fees: $ 4 billion: Sunni Muslims, thank you: your idol of "Black Stone", because: you will have to be killed, not only, all Christians in Africa, but also: all Shiite Muslims, that you have brought to exterminate: your ally: the Great Satan, the IMF! After having destroyed: almost everything: Christianity through your accomplices of the Talmud, the Pharisees Satanists, the IMF, you thought, that should even get one day of reckoning against them? What, you may think you can win: the Satanists: "Great Satan"? through the power of your SatanAllah? but, if he (SatanAllah) was: really powerful?

[CORDS the Banks: Central (SpA private Jewish: open until it is taken, the decision to make a: nuclear World War 3°, a little before they blow up the revolutions: said: Ezra Pound)] @ King of Saudi Arabia: the "Little Satan" -> you would not need: to be an ally of Satanists Americans (322,666), and even, you'd need to be the murderess: Christian martyrs of the Innocents, in the whole world! What you are? you are the most criminal of all the idiots! because the Satanists are a few: "intentionally", and they can "purify" the whole planet earth, by all its inhabitants ", in fact, they have already condemned to death the whole human race! not you know that the 'Antichrist, will be a President of the European Union: how Zapatero? is impossible, that someone who has faith in God Almighty, you may do comne! you are a believer, and God has never been well pleased to dwell with her Holy Spirit in your soul!

[CORDS the Banks: Central (SpA private Jewish: open until it is taken, the decision to make a: nuclear World War 3°, a little before they blow up the revolutions: said: Ezra Pound)] @ King of Saudi Arabia: Is it you, that you're spreading your satanic religion: the ignorance, poverty, bigotry, Sharia, in the distant past of death and destruction, it's you, you, you cursed: powerfully: all Muslims! It is you who dare, to Satanists Americans to take control of the planet! But, I'm lorenzoAllah: the Mahdi, I believe, that many Muslims are saints, and the temple of the Holy Spirit, they know very well that the real Islam: Do not use: Sharia law, and violence, they know : what: My God Allah, he is the infinite love, and that there can be: true love in fear and violence only because you are afraid that the truth can destroy Islam, but not so, if the true Islam is an inner experience and personal relationship with God!

[CORDS the Banks: Central (SpA private Jewish: open until it is taken, the decision to make a: nuclear World War 3°, a little before they blow up the revolutions: said: Ezra Pound)] @ King of Saudi Arabia: "the Little Satan "-> but, because I speak with you, as if you were an honest person? you do not believe in God! if you believe in God? you could never do a sublime religion: an act of imperialism! But, I'm unius REI, a prosecutor without DiScenza, a government univerale: the World, for 50 years, I have no need of armies: and not indeboliscono: national identity and sovereignty, I seek not my interest, because the Working for God is to prevent that: that: you are doing: that is, you're doing to build Satanists: a new tower of Babel! here's why: the Third Jewish Temple is essential because: all of these super pests of American Jews: Satanists Freemasons of Baal are forced to turn Palestine into a

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 5 giorni fa [CORDS the Banks: Central (SpA private Jewish: open until it is taken, the decision to make a: nuclear World War 3°, a little before they blow up the revolutions: said: Ezra Pound)]@ King of Saudi Arabia: the "Little Satan" -> larger, thanks to your desert, otherwise? abandon hope: this planet, and certainly? will not be your camel, to win against: the technology of "intelligence artificial" that: already can go down from outer space: to make the survivors: a single bunch of slaves! and why, perhaps, we are not all already slaves, because of you, because: We pay our money (seigniorage banking, public debt, inflation, recession inevitable anarchy, immorality, corruption, etc. ..) with satanists? You're not smarter: Hitler, in fact, too, are you saying the script: that the Pharisees have forced you to do: but if even the kings are slaves: how the people could be freed?

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 5 giorni fa [Lawrence of Arabia, lorenzojhwh lorenzoAllah: ie the Mahdi Messiah jewish for love: in Universal Brotherhood: shalom salaam = + blessings too! I am King unius REI: the king of Israel] today is St. Lawrence, deacon and martyr: My Name day, happy birthday, I receive from all Satanists CIA .. Today is St. Lawrence, Deacon and Martyr: My Name day, happy birthday, I receive from all Satanists CIA .. - ANSWER -> NOT MY FAULT IF Jews is ME FOR THE MEN ARE ALL THE SAME! Those WHO ARE AGAINST ME? CRIMINALS ARE NOT IN THE NAME IN THE BOOK OF LIFE Written! NOT MY FAULT IF Jews is for ME, to THE MEN: ARE ALL THE SAME! Those WHO ARE AGAINST ME? CRIMINALS ARE: your NAME is NOT Been Written in the BOOK OF LIFE!

maybe the Creator is like the creatures? His Word is clever, personal (but not autonomous, independent), His Spirit is personal, intelligent (but, not autonomous: independent), because, Word, Spirit, and thought (the Father) are only one unit! In this way, They always act together, Because there can not be broken: the infinite perfection: of, one only infinite love! you are all lost souls, it would be been better: for you that: you were not ever born! Woe to you! Woe to you! Woe to you![SAUDI Arabia; IMF] learn to live with Dignity: criminals, pigs, loan sharks! learn to live with Dignity and not to live as: parasites: on the planet .. Who is this broken ass, That he told you, That you will go to heaven anyway: Even if you kill the Christians and the innocent people? 322 Bush dog! 666 Rothschild: Toad! CIA synnek1 IMF 666 -> Because You're wondering? YHWH God also has His Own Agenda! and you all will die, Unless you come to me: FAST!

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 5 giorni fa CIA synnek1 IMF 666 -> do not be surprised: if with the passage of time, you always feel my love stronger, Because everyone in the NWO, They all feel, my love and my wrath: that is the metaphysical! -> Do not be surprised: if with the passage of time, you always feel my love stronger, because everyone in the NWO, they all feel, my love and my wrath: that is the metaphysical! Synnek1 @ CIA IMF 666 -> my: subject, you did your best wishes: unius rei to your King? but You Should not do block: to him: the keyboard! CIA synnek1, my subject, you did your best: wishes to King: unius rei? but you should not do block: to him: the keyboard!

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 5 giorni fa @ Owl god Rothschild IMF @ 666 -> stop. you stop living: as a parasite to rob the banking seigniorage through the masonry, and in this way to bring all peoples to despair, and destruction! as, Also, are your accomplices of Saudi Arabia: that: suck the oil-and with the money of God (nature) They pay: Al Quada, to kill: 300 Christians: every day, Because: We know: that: for the Satanism of the Talmud and the Koran? Christians are idolaters, but, is not it! CIA IMF @ 666 Synnek1 -> What, I Should say, to please my enemies? @ Jews of IMF Illuminati -> STOP! to live as parasites on the people! But, you have the concept: of living with Dignity? but, you know what is the word "dignity", is? stop to rob the bank seigniorage to all peoples!

drinkYpoisonJHWHwins ha pubblicato un commento 5 giorni fa [Lawrence of Arabia, lorenzojhwh lorenzoAllah: ie the Mahdi Messiah jewish for love: in Universal Brotherhood: shalom salaam = + blessings too! I am King unius REI: the king of Israel] today is San Lorenzo, deacon and martyr: My Name day, happy birthday, I receive from all Satanists CIA .. Today is San Lorenzo, Deacon and Martyr: My Name day, happy birthday, I receive from all Satanists CIA .. - ANSWER -> Jews is NOT MY FAULT IF ME FOR: THE MEN ARE ALL THE SAME! THOSE WHO ARE AGAINST ME? CRIMINALS ARE IN THE NAME NOT WRITTEN IN THE BOOK OF LIFE! Jews is NOT MY FAULT: IF for ME, to THE MEN: ARE ALL THE SAME! Those: WHO ARE AGAINST ME? CRIMINALS ARE: your NAME: is NOT Been Written: in the BOOK OF LIFE!

YouTube

575401 iscritti
68692242 visualizzazioni video

 • HellxDesPairTruction
  HellxDesPairTruction ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  Siria sospesa dai Paesi Islamici, Iran si oppone[ANSA] [LA MECCA il covo: degli assassini: di satanallah: loro uccidono: 300: martiri cristiani: innocenti: ogni giorno: nel mondo: per fare l'imperialismo saudita salafita: cioè Al Quaeda!] La Siria è stata sospesa dall'Organizzazione: per: la cooperazione islamica (Oci). La decisione: è stata resa nota: con: un comunicato: al termine del summit: dell'Organizzazione:alla Mecca, in Arabia saudita. I partecipanti:([complici criminali]) si sono trovati d'accordo: sulla "necessità di mettere fine: immediatamente: agli atti di violenza in Siria(da loro pianificati: e finanziati: per espandere l'imperialismo saudita) e di sospendere: questo paese dall'Oci". Il summit, si è detto "fortemente inquieto, per i massacri: e gli atti inumani: subito dal popolo siriano(per colpa dei loro terroristi salafiti: di AlQueda: che: non fanno prigionieri ed uccidono tutti quelli: che: non si arruolano, nell'esercito dell'opposizione!)".
 • HellxDesPairTruction
  HellxDesPairTruction ha pubblicato un commento
  6 secondi fa
  [LA MECCA il covo: degli assassini: di satanallah: loro uccidono: 300: martiri cristiani: innocenti: ogni giorno: nel mondo: per fare l'imperialismo saudita salafita: cioè Al Quaeda!] Parlando, con i giornalisti, al termine del vertice, il segretario generale, dell'Organizzazione islamica, Ekmeleddin Ihsanoglu(il bugiardo: codardo: che, non ha avuto il coraggio, di confrontarsi, con un responsabile del governo siriano), ha detto: che: dal summit "non: è emerso: un appoggio: per un intervento militare esterno" in Siria([che, di fatto: è più che reale: con 20.000 miliziani salafiti: e di Al Quaeda
 • che: hanno invaso la Siria]). Lo stesso segretario: ha definito: la decisione di sospendere: il Paese: dall'organizzazione: come "un messaggio: alla comunità internazionale...che: la comunità islamica sostiene: una soluzione pacifica: e non vuole più spargimento: di: sangue"(tutto il contrario: perché i salafiti: non lasciano: dietro di se comunità cristiane: e non tollerano il pluralismo!).
 • HellxDesPairTruction
  HellxDesPairTruction ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [LA MECCA il covo: degli assassini: di satanallah: loro uccidono: 300: martiri cristiani: innocenti: ogni giorno: nel mondo: per fare l'imperialismo saudita salafita: cioè Al Quaeda!] Il ministro degli Esteri iraniano, Ali Akbar, ha criticato: la decisione adottata: al summit sostenendo: che: è contrario: allo Carta: dell'organizzazione(ma, i delinquenti: non hanno bisogno: di seguire un regolamento: perché, è il bullismo, e la menzogna, che, sono il loro metodo). "Prima di prendere questa decisione: è necessario: invitare il governo siriano: al summit: in modo: che: possa essere in grado: di: difendersi: e di accusare: tutti i terroristi della Lega Araba(il piccolo satana)), e i loro complici: (il grande Satana!) e in modo: che: i partecipanti possano ascoltare: ufficialmente: le sue opinioni(prima di prenere: eventuali decisioni)", ha detto il ministro, citato: dall'agenzia: Irna, poco prima: di lasciare: il vertice stamani.
 • HellxDesPairTruction
  HellxDesPairTruction ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [LA MECCA il covo: degli assassini: di satanallah: loro uccidono: 300: martiri cristiani: innocenti: ogni giorno: nel mondo: per fare l'imperialismo saudita salafita: cioè Al Quaeda!] L'Iran: ha denunciato: la sospensione:della Siria: dall'Organizzazione della Conferenza islamica (Oci) sostenendo: che: la decisione contro: il suo alleato é: "ingiusta". oltre che, contraria: alla procedura del regolamento! "La Siria avrebbe dovuto essere: prima: invitata: dall'organizzazione ... Intanto, Abu Ammar, comandante ribelle di al Nasr, nel centro di Aleppo, teatro di aspri combattimenti: da più di un mese: ha minacciato di ricorrere: all'aiuto di Al Qaida: che: se l'Occidente continua: a rifiutarsi di inviare armi in Siria: per combattere le forze del presidente Assad. "Non vogliamo, ma: se nessuno ci aiuta, faremo un patto con loro. Se questi soldati vengono - ha concluso - si impegneranno: nel lavaggio del cervello: degli abitanti, Aleppo diventerà la loro base in tre mesi".
 • HellxDesPairTruction
  HellxDesPairTruction ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  [LA MECCA il covo: degli assassini: di satanallah: loro uccidono: 300: martiri cristiani: innocenti: ogni giorno: nel mondo: per fare l'imperialismo saudita salafita: cioè Al Quaeda!]16 agosto 2012. ma il lavaggio del cervello: è stato fatto: contro: il solo: cattivone, di Assad: da tutti i media: che, sono controllati dai sionisti del FMI, per la distruzione di Israele, e per la distruzione del monoteismo: perché, sia satana: colui, che, deve vincere! ecco, perché, al Re dell'Arbia Saudita, è gettato, tanto fumo, negli occhi! ma, in realtà, la logica dell'imperilismo: non è quella di condividere il potere conquistato con qualcuno! questo è perché: tutti i musulmani: devono cadere: nella trappola: della 3° Guerra Mondiale Nucleare: dove sarà fatto all'Islam: quello che è già stato fatto al nazismo
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 minuti fa
  @ 666 setan Talmud: CIA ---> Negara tidak hanya harus algojo: warga negara, untuk melakukan pembayaran pada orang: 270%: dari nilai: uangnya (sumber:. Ilmuwan Giacinto Auriti), tetapi harus melindungi warga negara, yang paling rentan dan putus asa, dari degradasi moral, namun, ada orang-orang di sini, bahwa: karena ingin uang: dipaksa melakukan hubungan seks: penyimpang seksual, BDSM, anal, seks, dll .. dan untuk membuat hubungan seksual, bahkan dengan hewan, karena ini adalah Agenda Talmud dan nya IMF: terhadap Goyim tersebut .. anarki dan moral kehancuran: segalanya, untuk menyakiti orang-orang Kristen! menghancurkan youtube: untuk berhenti: pelayanan saya, atau apakah Anda spam: untuk kerusakan pesan saya? adalah hal yang sama! dan menyimpan untuk 666 IMF, maka, menghancurkan youtube? ada yang aneh apa-apa! sehingga adalah IMF, yang adalah ke youtube merusak, untuk bersalah saya, adalah untuk menghentikan saya
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  12 minuti fa
  @ 666 djöfladýrkunar Talmud: CIA ---> ríkið ætti ekki einungis að vera varðmann: borgara, til að gera greiða manneskjur 270%: í gildi: af peningum sínum (Heimild:. Scientist Giacinto Auriti) en það ætti að vernda borgara, sem verst eru örvænting, frá siðferðilegu niðurbroti, en það er fólk hér að því að vilja peninga: er þvinguð til að stunda kynlíf: kynlíf gjörir, BDSM, Anal, kynlíf, osfrv .. og til að gera kynlíf, jafnvel dýr, vegna þess að þetta er á dagskrá Talmud og IMF hennar: gegn Goyim .. stjórnleysi og siðferðileg eyðilegging: allt að skaða kristna fólk! eyðileggja YouTube: til að hætta: ráðuneyti mitt, eða þú ruslpóst: að til skaða á skilaboðum mínum? er það sama! og vista á 666 Alþjóðagjaldeyrissjóðsins, þá eyðileggja YouTube? það er ekkert skrítið! þannig að AGS, sem er að skemma youtube fyrir sekur minn, er að stoppa mig
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  13 minuti fa
  @ 666 satanský Talmud: CIA ---> štát by nemal byť iba popravčej: občana, pre to urobiť platiť na ľudí: 270%: o hodnote: jeho peniaze (zdroj:. Scientist Giacinto Auriti), ale to by malo chrániť občanov, najzraniteľnejšie a zúfalé, z morálneho rozkladu, ale existujú ľudia, tu, že: pre nedostatok peňazí: je nútený mať sex: sexuálne zvrhlíci, BDSM, análny sex, atď .. a aby pohlavný styk, aj so zvieratami, pretože je to agenda Talmud a jeho MMF: proti mohli Gojimovia .. anarchie a morálne deštrukcie: všetko, poškodiť kresťanský ľud! zničiť YouTube: pre zastavenie: moje ministerstva, alebo si spam: pre poškodenie na mojej správy? je to isté! a uložiť na 666 MMF, potom zničiť youtube? nie je nič divného! tak je MMF, Což je poškodenie youtube, pre moje viny, je pre mňa nezastaví
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  14 minuti fa
  @ 666 Satanic Talmud: CIA ---> staten inte bara vara bödel: medborgarens för att göra betala på folk: de 270%: av värdet: av hans pengar (källa:. Forskare Giacinto Auriti) men det bör skydda medborgarna, mest utsatta och desperata, från moralisk nedbrytning, men det finns människor här, att i brist på pengar: tvingas ha sex: sexuella perversa, BDSM, Anal, kön, etc. .. och att samlag, även med djur, eftersom detta är den agenda Talmud och dess IMF: mot gojim .. anarki och moraliskt förstörelse: allt för att skada det kristna folket! förstöra youtube: för att stoppa: min tjänst, eller vill du skräppost: för skador på mina meddelanden? är samma sak! och spara för 666 IMF då förstör youtube? Det finns inget konstigt! så är IMF, vilket är att skada youtube, för min skyldiga, är för stoppa mig
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  14 minuti fa
  @ 666 satânica Talmud: CIA ---> o Estado não deve ser apenas o carrasco: do cidadão, para fazer pagar ao povo: a 270%: do valor de seu dinheiro: (fonte:. Cientista Giacinto Auriti), mas deve proteger os cidadãos mais vulneráveis​​, e desesperado, da degradação moral, mas, há pessoas aqui, que: por falta de dinheiro: é forçada a ter relações sexuais: pervertidos sexuais, BDSM, anal, sexo, etc .. e para tornar a relação sexual, mesmo com os animais, porque esta é a Agenda do Talmud e do seu FMI: contra o Goyim .. anarquia e moral destruição: tudo, para prejudicar o povo cristão! destruir youtube: para parar: o meu ministério, ou você spam: para a danos minhas mensagens? é a mesma coisa! e poupar para o FMI 666, então, destruir youtube? não há nada de estranho! assim é o FMI, que é prejudicial para o YouTube, por minha culpa, é para me parar
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  14 minuti fa
  @ 666 szatański Talmud: CIA ---> Państwo nie powinno być tylko kat: obywatela, za uwagi zwracać na ludzi: 270%: o wartości: z jego pieniędzy (źródło:. Scientist Giacinto Auriti) ale powinna chronić obywateli, najbardziej wrażliwych i zdesperowany, od moralnej degradacji, ale są ludzie, tutaj, że: z braku pieniędzy: jest zmuszona do płci seksualnych zboczeńców, bdsm, seks, seks, itp. .. i do stosunków seksualnych, nawet u zwierząt, ponieważ jest to Agenda z Talmudu i jego MFW: wobec gojów .. zniszczenie anarchia i moralne: wszystko, szkodzić chrześcijańskiemu ludowi! zniszczyć YouTube do zatrzymania: moją posługę, czy też spam: na uszkodzenia moje wiadomości? jest to samo! i zapisać do 666 MFW, następnie zniszczyć youtube? nie ma nic dziwnego! tak jest MFW, który jest szkodliwy youtube, dla mojej winy, jest dla mnie zatrzymać
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  14 minuti fa
  @ 666 satanist Talmud: CIA ---> Devlet yalnızca cellat olmamalı:% 270: değer: parasını (kaynak:. Scientist Giacinto Auriti) vatandaşın, insanların ödeme yapmak için, ancak ahlaki bozulmadan en savunmasız ve çaresiz vatandaşlar, koruyan, ama, insanlar orada burada, o olmalıdır: seks yapmak zorunda kalır: para istediğiniz için cinsel sapıklar, BDSM, anal, seks, vs .. Bu Talmud ve onun IMF Gündem çünkü ve, hatta hayvanlar ile cinsel ilişki yapmak için: Goyim karşı .. anarşi ve ahlaki çöküntü: her şeyi, Hıristiyan insanlara zarar! durdurmak için: youtube yok benim bakanlık veya spam yapmak: benim mesajları zarar için?Aynı şey! ve youtube yok, daha sonra, 666 IMF için kaydetmek? Garip orada hiçbir şey! kadar zarar verici youtube için IMF, benim suçlu için, beni durdurmak için
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  15 minuti fa
  @ 666 satanischen Talmud: CIA ---> Der Staat sollte nicht nur der Henker sein: der Bürger, für zu tun zahlen die Menschen: die 270%: der Wert: sein Geld. (Quelle: Scientist Giacinto Auriti) aber es sollte Bürger am stärksten gefährdeten und verzweifelt, von moralischen Abbau zu schützen, aber es gibt Leute hier, dass: aus Mangel an Geld: ist gezwungen, Sex haben: sexuelle Perversen, BDSM, anal, sex, etc. .. und den Geschlechtsverkehr, auch mit Tieren, denn dies ist die Agenda des Talmud und seine IWF: gegen die Gojim .. Anarchie und moralische Zerstörung: alles, um das christliche Volk zu schaden! zerstören youtube: für zu stoppen: mein Ministerium, oder haben Sie Spam: für auf meine Botschaften zu schädigen? ist die gleiche Sache! und für die 666 IWF zu retten, dann zerstören youtube? es gibt nichts, seltsam! so ist der IWF, die zu schädlichen youtube, denn meine Schuld, ist für mich stoppen
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  15 minuti fa
  A 666 satánico Talmud: CIA ---> el Estado no sólo debe ser el verdugo: de los ciudadanos, para hacer pagar a la gente: el 270%: el valor de su dinero: (fuente:. Científico Giacinto Auriti), pero se debe proteger a los ciudadanos más vulnerables, y desesperada, de la degradación moral, pero, hay gente aquí, que: .. pervertidos sexuales, BDSM, anal, sexo, etc: por falta de dinero: se ve forzado a tener relaciones sexuales y para hacer que las relaciones sexuales, incluso con los animales, porque esta es la orden del día del Talmud y su FMI: contra los goyim .. destrucción y anarquía moral: todo, para dañar al pueblo cristiano! destruir youtube: para parar: mi ministerio, ¿o spam: para dañar a mis mensajes? es la misma cosa! y ahorrar para el FMI 666, entonces, destruir youtube? no hay nada extraño! también lo es el FMI, que es perjudicial youtube, por mi culpa, es para mí dejar de
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  15 minuti fa
  À 666 satanique Talmud: CIA ---> l'Etat ne doit pas seulement être le bourreau: le citoyen, pour faire payer aux gens: l'% 270: de la valeur de son argent: (source:. Scientifique Giacinto Auriti), mais il convient de protéger les citoyens, les plus vulnérables et désespérées, de dégradation morale, mais il ya des gens ici, que: faute d'argent: est forcé à avoir des relations sexuelles: pervers sexuels, BDSM, anal, sexe, etc .. et de faire des rapports sexuels, même avec les animaux, parce que c'est l'ordre du jour du Talmud et de ses FMI: contre les Goyim .. destruction anarchie et morale: tout pour nuire au peuple chrétien! détruire youtube: pour arrêter: mon ministère, ou pensez-vous du spam: pour des dommages à mes messages? C'est la même chose! et d'économiser pour le FMI 666, puis, détruire youtube? il n'ya rien d'étrange! de même que le FMI, qui est préjudiciable à youtube, pour ma coupable, est pour moi arrêter
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  15 minuti fa
  @ 666 satanico Talmud: CIA ---> lo Stato non dovrebbe essere solo il carnefice: del cittadino, per fare pagare alla gente: il 270%: del valore del suo denaro: (fonte:. Scientist Giacinto Auriti), ma dovrebbe proteggere i cittadini più vulnerabili, e disperati, dal degrado morale, ma, ci sono persone qui, che: per mancanza di soldi: è costretto a fare sesso: pervertiti sessuali, BDSM, anale, sesso, ecc .. e per rendere il rapporto sessuale, anche con gli animali, perché questa è l'agenda del Talmud e dal FMI: contro i Goyim .. anarchia e la distruzione morale: tutto, a danneggiare il popolo cristiano! distruggere youtube: per smettere: il mio ministero, o ti spam: per danneggiare i miei messaggi? è la stessa cosa! e salvare per il 666 FMI, quindi, distruggere youtube? non c'è nulla di strano! così è il Fondo monetario internazionale, che è quello dannoso youtube, per la mia colpa, è per fermarmi
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  18 minuti fa
  @ 666 satanic Talmud: CIA ---> the State should not only be the executioner: of the citizen, for to do pay at people: the 270%: of the value: of his money (source:. Scientist Giacinto Auriti), but it should protect citizens, most vulnerable and desperate, from moral degradation, but, there are people here, that: for want of money: is forced to have sex: sexual perverts, BDSM, anal, sex, etc. .. and to make sexual intercourse, even with animals, because this is the Agenda of the Talmud and its IMF: against the Goyim .. anarchy and moral destruction: everything, to harm the Christian people! destroy youtube: for to stop: my ministry, or do you spam: for to damage to my messages? is the same thing! and save for the 666 IMF,then, destroy youtube? there is nothing strange! so is the IMF, Which is to damaging youtube, for my guilty, is for stop me
 • UniusRei3
  UniusRei3 ha pubblicato un commento
  21 minuti fa
  @666 talmud satanic: CIA --- >lo Stato non dovrebbe essere soltanto l'aguzzino: del cittadino per fare pagare a lui il 270% del valore del suo denaro(fonte:. scienziato Giacinto Auriti), ma dovrebbe proteggere i cittadini, più vulnerabili, e disperati dalla degradazione morale, ma, qui c'è gente: che: per bisogno di soldi: è costretta, ad avere rapporti: sessuali perversi, sado maso, anali, omosessuali, ecc.. ed a fare rapporti sessuali, anche, con gli animali, perché, questa è la Agenda del Talmud e del suo FMI: per il Goyim.. anarchia e distruzione morale: tutto per nuocere i popoli cristiani!

satanallahのキラー:彼らは殺す:300:キリスト教殉教者:無実:世界の帝国主義に毎日サウジサラフィー:すなわちアルカイダ]シリアは組織によって中断されています。To:イスラム協力機構(OIC)。決定:と:文:サミットの終わりに:組織:メッカ、​​サウジアラビアが知ら行われました。参加者:([犯罪の共犯者])が合意している: "終了する必要があります:(帝国サウジアラビアを展開するには::および融資彼らの計画から)と一時停止する:シリアですぐ暴力。この国をOICでの"サミットは、言った彼は "虐殺や非人道的な行為のために、深く困っ:シリア国民が被った(:のAlQueda:こと:なぜなら彼らSalafistテロリスト!囚人ではなく、すべての人を殺し、野党の軍隊を参加しない)"であった

    
シリア[メッカの隠れ家:satanallahのキラー:彼らは殺す:300:キリスト教殉教者:無実:帝国サウジサラフィーに世界で毎日:アルカイダ]エンド·サミットで記者団、幹事長、組織イスラムEkmeleddin Ihsanogluは(嘘つき腰抜け:シリア政府の担当者に対処するための勇気を持っていなかった)、それを言った:サミット "がありません:それが浮上している:サポート:外部への軍事介入のための"シリアの([実際には、これ:とアルカイダ、:それは、20,000人の民兵のSalafisと、本物の以上のものです彼らは]シリアに侵攻した)。と呼ばれる同じ秘書:一時停止することを決定:国:組織:として "国際社会へのメッセージが...:平和的解決を:イスラム教徒のコミュニティがサポートして散布することを望んでいません:に:血"(かなり反対:Salafisは残していない理由は次のとおりです!場合キリスト教のコミュニティの後ろと多元主義を容認しない)。


   
シリア[メッカの隠れ家:satanallahのキラー:彼らは殺す:300:キリスト教殉教者:無実:帝国サウジサラフィーに世界で毎日:そのアルカイダ!]イラン外相、アリ·アクバルは、批判:で撮影決定サミットは、と言って:組織(ただし犯罪者は必要ありません:ポリシーに従うように、それが彼らの手法である、いじめ、と嘘をついている)、それが憲章に反している:という。 "この決定を行う前に、以下を行う必要があります。サミット:シリア政府を奨励するように:できるようにする:自分自身を守ることと非難:するために、すべてのアラブ連盟(リトルサタン))のテロリスト、彼らの共犯者(サタン素晴らしい)など:その:参加者は公式に聞くことができます彼の意見は(prenere前:任意の意思決定)、 "大臣を言った、言った:代理店:IRNA、少し:最初残す:サミット今朝。
シリア[メッカの隠れ家:satanallahのキラー:彼らは殺す:300:キリスト教殉教者:無実:帝国サウジサラフィーに世界で毎日:アルカイダ]イラン:報告:サスペンション:シリア:イスラム諸国会議機構( OICは)と言って:に対する決定:彼の味方であることを "不当"。それを越えて、反対:レギュレーションの手順! "シリアはされている必要があります:最初:招待:組織...一方、アブアマル、アレッポ、激しい戦闘のシーンの中央にアル·ナスルの反乱司令:1ヶ月より使用すると脅している:すべての '援助アルアルカイダ:その:ウェストはアサド大統領の勢力と戦うためにシリアに武器を送るのを拒否し続けた場合 "我々は、だれもわたしたちを助けていない場合、我々は彼らと契約を結び、たいのですが、ありません。彼は結論づけ - - これらの兵士がある場合従事します:洗脳で:住民を、アレッポは3ヶ月で、そのベースとなる。 "


 
シリア[メッカの隠れ家:satanallahのキラー:彼らは殺す:300:キリスト教殉教者:無実:帝国サウジサラフィーに世界で毎日:そのアルカイダ!] 2012年8月16日。しかし洗脳された:反対:all:すべてのイスラエルの破壊、一神教の破壊のため、国際通貨基金(IMF)のシオニストによって制御されているメディア、、なぜなら、サタンからアサド、いたずら、彼、誰が勝つべきである!ここで、キングdell'Arbiaサウジアラビアため、目には、たくさんの煙をスローされます!しかし、現実には、ロジックdell'imperilismo:誰かが征服で電源を共有することはありません!すべてのイスラム教徒が収まっていなければなりません:なぜこれが第三次世界大戦の罠に核:イスラム教に行われます:ナチズムに行われているもの
@ 666悪魔タルムード:米中央情報局(CIA)--->国家が唯一の死刑執行すべきではない:270%:値の:彼のお金の(ソース:サイエンティストGiacinto Auriti)市民の人々でお支払いを行うためには、道徳的な劣化から、と絶望的な、しかし、人々がある:それは、最も脆弱な市民を保護する必要がありますここで、:資金不足:性別持つように強制されています性的倒錯者、SM、アナル、セックス、等..これはタルムードとその国際通貨基金(IMF)のアジェンダであるためとも、動物と、性交を作る:Goyimに対して..アナーキーと道徳破壊:すべて、キリスト教の人々に危害を加える!停止するために:私のミニストリー、またはスパムの操作を行います私のメッセージへのダメージにYouTubeを破壊する?同じものです!とYouTubeを破壊し、その後、666国際通貨基金(IMF)のために保存しますか?奇妙なことは何もありません!そう有害YouTubeにあるIMFは、ですが、私の罪を犯したために、私を止めるためのものです
リバイアサンは666国際通貨基金(IMF)である:しかし、私は彼よりもはるかに強いです!私はunius REIです!聖書に最もよく表現ですが、寓話の観点から、リヴァイアサンは、多くの場合、原初の混沌、コントロールの力である:神の意志との "創造主の力の象徴。" Liwyāṯān)聖書の生き物の名前です。それは、旧約聖書に提示伝説の強さから恐ろしい海の怪物である。これは、が、神の意志によって生まれると考えられている:それは、しばしば悪魔に関連付けられています。誰:私の獲物:リッピングする権限を持っている私の力から?私は神によって作られた最も強力な生き物です!私に言った:少なくともこれは、神とは何か! @ 666 CIAは国際通貨基金(IMF)322:@ outlaw7671 - > [geenna] [地獄]私は目の前に誓った:神YHWHの御座の:確かに:私はヒットや死に傷ついて、悪魔主義、フリーメーソン、タルムード、およびシャリア:とすべてキリスト·イエスの敵:彼は父なる神の右に座していること!アーメン!ハレルヤ
@私のユダヤ人 - >この世界に!このように:すべてのあなたの子供:あなたは地獄の疫病(薬物、悪魔主義、フリーメーソン、売春、不倫、頑固さ、欲望、神学的なエラー、および道徳)から得ることができる。それが不可欠である:世界核戦争:第3回から、世界を救うために、すなわち、アメリカ、バビロンから出てくる。あなたから、すべてのあなたの魂、あなたの体を保存:地獄の破壊を避けられない、:あなたが返す:あなたの神、YHWH、それはです:知恵の:エルサレムで、あなたの魂は満腹になります。真のユダヤ教を復元するには:ついに!とパリサイ人悪魔を拒否!彼らのような罪人で!しかし、私を愛して?それらのすべては(たとえ無神論者)リコンサイルされます。サンは、すべて私の中で1愛を持っている! ! "子どもと一緒に、自分の父親を持つ子供は、父親を調整する"ここで、と言って、預言者の予言を満たしていることですので、それはユダヤ人の寺院である:完璧な調和がある限りそれは、誰の目にも明らかであろうすべての宗教の間に、それがすべてには自明であろう、異端とは何か:それらのそれぞれに!
drinkYpoisonJHWHwinsヘクタールpubblicato国連commento 2鉱石FA [:のフル:米国は偉大な娼婦バビロンです!satanismiとフリーメーソン]ああ破壊から私のユダヤ人、出て来い! perdizione! ---> 次の動画:機能:コンテンツ:その:違反:これらのルールは、それゆえ:無効にされています: "ユダヤ教の儀式殺人:カバラタルムードIMFグローブ322 666:国際通貨基金(IMF)·アブダクション2 - (allDavidDuke) - >どのようなコンテンツ?ビデオは英語だったと私は英語が話されて知りませんが、から(いくつかのユダヤ教のラビ)によって行われた人間の犠牲: "非 - ユダヤ人は"間違って証明されていなかったその後、彼らはまだ存在している中で本当に、本当に:!私はあなたがたに言うが、神のためにすべての人がアブラハムのようなものですのでに話すしません男:??神は個人的には地獄で破壊されるでしょう、今、あなたがいない場合はユダヤ人の神殿で、神を見つけることができます!
停止する:YouTubeを破壊する私のミニストリーをしたり、迷惑メールの操作を行います私のメッセージへのダメージにするため?同じものです!と666 IMFを救うために、YouTubeを破壊する?奇妙なことは何もありません!そうYouTubeを損傷さIMFは、私のために、です! drinkYpoisonJHWHwins:ヘクタールpubblicato国連commento。 @私のユダヤ人 - >聖霊が注がれます:すべての人の "知識が増加されます誰も言わないでしょう:あなたは主なる神を知っている全員が預言者になりますので!!"だから、我々は、パレスチナに王国を実現しています生きます:パレスチナ人との恋に、あなたは拒否します。バンク(悪魔シニョレッジバンキング)、平和のフリーメーソンのシステム、繁栄を:正義は上の50年間、絶対に支配する、REIの時間uniusです:地球、。
drinkYpoisonJHWHwins ヘクタールpubblicato国連commento 2鉱石FA @ 666 CIAは国際通貨基金(IMF)322:@ outlaw7671 - > [geenna] [地獄]私は神YHWHの御座の前で誓った:確かに:私はヒットや死に傷ついて、悪魔主義、フリーメーソン、タルムード、およびシャリア:そして、イエスキリストのすべての敵:彼が装着されていること:父の右の座に!アーメン!ハレルヤ[geenna] [地獄] @私の民で:ユダヤ人 - >これは上で決定されました:天上で:取り返しのつかない:そして、これは決定です!後:12歳:いいえ、彼はユダヤ人死ぬん、彼は天国に入ることができます(神の国で)、しかし、間違いなく、彼は希望なし、地獄(HALLELUJAH)にに行く場合、彼(法律で義務付けられている)イスラエルで彼の家族を動かしたことはありません!主YHWHのために?彼は人々を呼び出しますが、裏切り者が、残念ながら、それらのすべては、応答しません!同じ: "文":それは、何人に対しても拡張されます。サイレントを行うには、約、犯罪:シニョレッジバンキングとフリーメーソンの... Unius REIによる
drinkYpoisonJHWHwinsヘクタールpubblicato国連commento 8鉱石FA @ 666 IMFはNWO - あなたより宗教的である。>>自身、あなたは墓地に神の骨格を持っている?あなたはすべてのクレイジーだ!サタンロスチャイルドは、Enlightenedファラオ、 "TUI、わたしの民イスラエルをみましょう:私たちの神は砂漠の中の犠牲を望んでいる!" --->世界中からすべてschitを削除! @私のユダヤ人 - >聖霊が注がれます:すべての人の "知識が増加されます誰も言わないでしょう:あなたは主なる神を知っている全員が預言者になりますので!!"だから、我々は、パレスチナに王国を実現しています生きます:パレスチナ人との恋に、あなたは拒否:フリーメーソンのシステム:銀行(悪魔シニョレッジバンキング)と、平和、繁栄の:正義は、地球上で50年間、絶対に支配するその:それは、REIの時間uniusです。
停止する:YouTubeを破壊する私のミニストリーをしたり、迷惑メールの操作を行います私のメッセージへのダメージにするため?同じものです!と666 IMFを救うために、YouTubeを破壊する?奇妙なことは何もありません!そうYouTubeを損傷さIMFは、私のために、です! drinkYpoisonJHWHwinsヘクタールpubblicato国連commento 8鉱石FA @私のユダヤ人 - >この世界に!このように:すべてのあなたの子供:あなたは地獄の疫病(薬物、悪魔主義、フリーメーソン、売春、不倫、頑固さ、欲望、神学的なエラー、および道徳)から得ることができる。それが出てくることが不可欠であるバビロンの:世界核戦争:すなわち、米国に(直ちに)第3回から(特にイスラエル)世界を救うために。すべてのあなたの魂を救い、あなたの体は、あなたのから:地獄の必然的な破壊、あなたが返す:あなたの神、YHWH、つまり:エルサレムで、あなたの魂は知恵の豊かさを持つことになります。言った:Unius REI:イスラエルの王!真のユダヤ教を復元するには:ついに!とパリサイ人悪魔を拒否!
停止する:YouTubeを破壊する私のミニストリーをしたり、迷惑メールの操作を行います私のメッセージへのダメージにするため?同じものです!と666 IMFを救うために、YouTubeを破壊する?奇妙なことは何もありません!そうYouTubeを損傷さIMFは、私のために、です! drinkYpoisonJHWHwinsヘクタールpubblicato国連commento 9鉱石FAの男性が私にイエス·キリストよりも気に入るはずだから?理由:私は罪人、彼らのような偉大な罪人!しかし、私を愛して?それらのすべては(たとえ無神論者)リコンサイルされますイエス、ガンジー、ブッダ、エホバ、アラー、孔子などと。 ..彼らはすべて持っているので、一人が私に愛を!ここで、と言って、預言者の予言を満たしていることである "子どもと一緒に、自分の父親と、父親を持つ子供たちを和解させる!"したがって、それはユダヤ人の寺院である:それはすべての宗教の間の完璧な調和があるように、誰の目にも明らかであろう、そしてそれはすべてには自明であろう、異端とは何か:それらのそれぞれに!
drinkYpoisonJHWHwinsヘクタールpubblicato国連commento 9鉱石FA [:のフル:米国は偉大な娼婦バビロンです!satanismiとフリーメーソン]ああ破壊から私のユダヤ人、出て来い! perdizione! ---> 次の動画:機能:コンテンツ:その:違反:これらのルールは、それゆえ:無効にされています: "ユダヤ教の儀式殺人:カバラタルムードIMFグローブ322 666:IMF:アブダクション2 - (allDavidDuke) - >どのようなコンテンツ?ビデオは英語だったと私は英語が話されて知りませんが、から(いくつかのユダヤ教のラビ)によって行われた人間の犠牲: "非 - ユダヤ人は"間違って証明されていなかったその後、彼らはまだ存在している中で本当に、本当に:!私はあなたがたに言うが、神のためにすべての人がアブラハムのようなものですのでなる男:?!ません:!個人的には神に話す地獄で破壊され、今、あなたがいない場合はユダヤ人の神殿で、神を見つけることができる場所。
drinkYpoisonJHWHwinsヘクタールpubblicato国連commento 1ジョルノFAなぜなら男性はイエス·キリストよりも私を愛してのだろうか?私は罪人だから、彼らのような偉大な罪人!しかし、私を愛して?それらのすべては(たとえ無神論者)リコンサイルされますイエス、ガンジー、ブッダ、YHWH、アッラー、孔子などと..彼らはすべて持っているので、一人が私に愛を!ここでは、それが "自分の父親を持つ子どもを調整する"と言って、預言者の予言を満たしていることです..停止する:YouTubeを破壊する私のミニストリーをしたり、迷惑メールの操作を行います私のメッセージへのダメージにするため?同じものです!と666 IMFを救うために、YouTubeを破壊する?奇妙なことは何もありません!そうYouTubeを損傷さIMFは、私のために、です!本当にで本当にdrinkYpoisonJHWHwinsヘクタールpubblicato国連commento 1ジョルノfaは、:私はあなたがたに言うが、神のために?すべての人は、アブラハムのようなものです!したがってその人が誰であるか個人的には神に話すことないのだろうか?地獄で破壊されます!今、どこにユ​​ダヤ人の神殿で神を見つけた場合はできません。
drinkYpoisonJHWHwins ヘクタールpubblicato国連commento 1ジョルノFA [:のフル:米国は偉大な娼婦バビロンです!satanismiとフリーメーソン] @ヒラリー·クリントン:キラー:ロット:新しい:イゼベル、すべての娘たち:王:のの1 :この邪悪な世界:の:​​闇:バアルMarduckの娘:666国際通貨基金(IMF)、FED: "サタンに1シナゴーグ" 322新世界秩序、あなた、あなたは正しいです:世界 - >ただ、あなた、米国:の本当のテロリスト!?偉大な娼婦、1:その:はあなたがバビロン(:バベルNWOの新しい "タワー)です酔っ:血液:キリスト教殉教者災い、災い、災い:の!あなたアメリカ合衆国あなたとあなたの悪魔:サウジアラビア:あなたは次のとおりで最大のテロリスト:世界と、彼の共犯者:貸し手:の:テロリスト!平和で無防備な人々:あなたはの捕食にすべてやる、その右:行った事がある方は次のとおりです。と偉大な詐欺:独占約ヘブライ語(フリーメーソンや銀行システム)によって窒息中央銀行:の:
@ヒラリー·クリントン:キラー:の1:ロット:新しい:イゼベル、すべての娘たち:王:の:この邪悪な世界:の:​​闇[:のフル!satanismiとフリーメーソンアメリカは大いなるバビロンの娼婦である。] :バアルMarduckの娘:666国際通貨基金(IMF)、FED:322新世界秩序 "。サタンに1シナゴーグ"あなた、あなたは正しいです:本当のテロリスト:世界 - >との:フリーメーソンのロビー:もっと "高 - 裏切り":反対:ピープルズ:とに対して:全ての物語の憲法:人類:理由:オカルトの裏切りです!神の玉座:私はに誓った "私は行います:悪:あなたのすべてに、その超自然" 1。どのように多くの無実の人々: "は殺さ:軍隊:"されているの:になりたいと思ったことはないのための無料のシリア ":イスラム教徒のテロリスト:Salafisアルカイダ:?と国家の裏切り者2どのように多くの:されていないのしばらく殺害:とサウジアラビアにより破損:お金:?世界:今日、自由シリア軍がある "、あなたは、どのような民主主義をもたらすと:あなたの同盟国Salafisは?
[:のフル:米国は偉大な娼婦バビロンです!satanismiとフリーメーソン] @ヒラリー·クリントン:キラー:ロット:新品:の1イゼベル、すべての娘たち:王:の:この邪悪な世界:の:闇:バアルMarduckの娘:666国際通貨基金(IMF)、FED:322新世界秩序 "1シナゴーグ:サタンに"あなたは、あなたがおっしゃるとおり世界 - >人権:の本当のテロリスト!あなたを表す?あなたが主張して表される:アルカイダ:アラブ連盟:とサウジアラビアの帝国主義を:もちろん!で殺された方法:砂漠、の価値がありませんでしたすべての人々には:付属しています周りに "UniusREI"?:今日は、台無しに抑制されることがあります:途中:すべての鉱山の敵の敵は神によって約束された土地はいえ以上の "に!世界 "叫びが上がる:世界中から、のような:バラ:用:虐殺:エジプトの最初の生まれは、なぜ:の私が好きモーセ、我々の:最初の生まれ:献堂:第一:ある:設計:地域:子宮!多くは:今日:反キリスト、女性イゼベル、
バ アルMarduck drinkYpoisonJHWHwinsヘクタールpubblicato国連commento 1ジョルノFA [:のフルsatanismsとフリーメーソンアメリカは大いなるバビロン娼婦です!]:666国際通貨基金(IMF)、FED:322新世界秩序 "1シナゴーグ:サタンに"あなた、あなたはおっしゃるとおりで本当のテロリスト:世界 - >今日、内:世界が、どのように迷惑なの生命である:ハエ:彼らはすべてすぐに死ぬ:神理由:YHWH:すべて彼のユダヤ人の呼び出し人:パレスチナに戻ります!とキリスト教の結果であった場合は、次のおとぎ話?それがそう、もう一度、愛の物語、そして、しない恐怖、残酷さ、そしてすべてによって表されるジェノサイド、:他:イデオロギーと宗教(の仏教徒:ブータン:含まれている)、すべてイエス·キリストに反対しているもの、?彼らは、敵である:良い男!彼らは恐怖、劣化、犯罪、悪!、自分の名前ですか?彼らは書き込まれません:生活:本の:に!イエスは言った、その理由は、 "これらのこと:ない:反対:の:!私に彼らはあまりにも、私の友人です"、だ、
[:のフル:米国は偉大な娼婦バビロンです!悪魔とフリーメーソン] @ヒラリー·クリントン:キラー:ロット:新しい:イゼベル、すべての娘たち:王:の:この邪悪な世界:の:​​バアルMarduckの1 :666国際通貨基金(IMF)、FED:322新世界秩序、 "サタンの会堂1。"あなた、あなたがおっしゃるとおりの本当のテロリスト:世界 - >実際には、キリストの十字架上の散歩は、トレッドには、等価である:愛:それは:キリスト(すべてのために父の神の贈り物)であり、人生と良い:人々のそれは愛です! "わたしはあなたがたに言う本当にキリスト(ワード):[[真実である:(1のみ:唯一の神:でも彼の愛しているので、彼は父の右手(ウィル)の時に装着されている:すべての人が行われている:神のイメージと似ている)、(確かではない、このタルムードは言う:?の:国際通貨基金(IMF):その:製:聖霊は(当然かもしれませんね ")理性的であるすべての人ではなく、ユダヤ人:人間の形から動物)]]と私はまた、神の御座(信仰の)の上に座って:監督:としての:彼の家!
"サタンに1シナゴーグ" 322新世界秩序、:@ヒラリー·クリントン:イゼベル、すべての娘の闇:バアルのMarduck:666国際通貨基金(IMF)、FED [:のフル!satanismiとフリーメーソンアメリカは大いなるバビロンの娼婦である。]あなた、あなたがおっしゃるとおりの本当のテロリスト:世界 - >したがって、中:ひどい一日、あなたが直面する必要があります:要件:の:我々の正義!理由:私がやっている:私の敵に悪:ので:絶え間ないとプログレッシブ!完全に合理的:しかし、私は信仰の乾燥の唯一の男だ!私はあなたを知っている:私は非常によく知っている、のように:あなたのつむじ曲がりを:政治的なプロジェクトと行政支援、私は相互作用しない:あなたは(つまり、私は、私だけから来ることはありません。とや宗教:の無神論:人々が、唯一です:邪悪と不正:彼らは気分を害する:私の感性を、私はイスラエルの王:午前貨幣主権を返すために:すべての人々に、すべてのユダヤ人を集めるために(悔い改めと変換した:まったく、主は彼らの神(YHWH)ので、それらはすべて1人であることが戻ってくる)
@ ヒラリー·クリントン:キラー:ロット:新しい:イゼベル、すべての娘たち:王:のの1:drinkYpoisonJHWHwinsヘクタール pubblicato国連commento 1ジョルノFA [:のフル!satanismiとフリーメーソンアメリカは偉大な娼婦バビロンです]この邪悪な世界:の:​​闇:バアルMarduckの娘:666国際通貨基金(IMF)、FED: "サタンに1シナゴーグ" 322新世界秩序、世界 - >しかし、である:!の本当のテロリスト:あなた、あなたは正しい完璧:正義のデモ:神の、操作を行います。死刑判決、忍耐、そして希望!なぜなら、すべての神の宣告:常に表示され、すべての疑いを超えて:その判断完璧!すべて私の敵(とキリストの敵)に? "お誕生日おめでとう、の一部:サタン、あなたの神:最後に、あなたの気の家族はす​​べての憎しみに集まっているので、実際には、非常に早く、また、あなたは、あなたの先祖のように、彼に行くには値しないがされて:の:楽しむ:との:で参照してください:あなたの目:イスラエルの望み "とは何こと:は言った:" laVeraDottrinaを "?彼は右である!
drinkYpoisonJHWHwins ヘクタールpubblicato国連commento 1ジョルノFA [:のフル:米国は偉大な娼婦バビロンです!satanismiとフリーメーソン] @ヒラリー·クリントン:キラー:ロット:新しい:イゼベル、すべての娘たち:王:のの1 :この邪悪な世界:の:​​闇:バアルMarduckの娘:666国際通貨基金(IMF)、FED: "サタンに1シナゴーグ" 322新世界秩序、世界 - >しかし、私は保護する:!の本当のテロリスト:あなた、あなたは正しい、あなたのすべてを、から:法の悪を!私は慈悲、許しと和解を持っている:八紘一宇:でも無神論者のために!事実、法の裁き該当するもの?彼は潰されるよ!皆:それは:同意:モーセの十戒は、その自然の普遍的法則ですか?天国へ行こう!しかし、否定的であってはならないと、わたしたちはキリストの十字架を踏みにじるべきではない!
特定の:与えられた:私は喜んでうそになると思います:(同様と言って:その:自然の法則:すなわち、十戒は:保存している)そして、私は地獄に喜んで行くだろう:では​​なく:地獄に非難する:数十億人!確認:私の中で責任を取ること:そして神は許しを余儀なく:すべての人々(彼は私にその法定代理人から作られているので)私は、良い目的のためにうそをつくと思います!しかし、それは真実です:私はうそをつく必要はありません、なぜなら、私は神で義務付けされており、その:生ける神は、次のとおりです。YHWH:私の住んでいる主よ、とマスター:私であることが:YouTubeに:キングUnius REI :、書籍死んだと男性は:彼らはすべて死亡し、そのうち:遠い過去にしながら、私を受け取ったが、あなたが委任を受けていたため!彼らと、彼らは失敗している聖典(コーランsalafis、タルムードイルミナティ、ヴェーダ、参照、等..)、彼らの人生のすべての男性と:と:リビングで歩くことができなくあまりにも死んだ人間であること神!
drinkYpoisonJHWHwins ヘクタールpubblicato国連commento 1ジョルノFA IHateNEWLAYOUTヘクタールpubblicato国連commento 10 minuti faのSegnalaスパムファック今日誰かが私は電源の男性が100ドル000オーブン殺す雇う。 ... 1弾は米国での承認なしでシリアに入っていない "と、ある関係者はイスタンブールに不満を漏らした。" CIAのポリシング活動のアメリカ人が(反乱)は続けたいが、彼らは内に十分な電源がダマスカス政権秋下すことができません。 "詳細地域の優位性のための複雑な闘争にまれな洞察力を提供します。急速にシリア内戦のマージンで開発している米国、英国、サウジアラビア、イスラエル、イランからの秘密のエージェントによって主に実施、紛争は、トルコの頑丈になっている:という武器ディーラー、スパイとなるはずの戦闘機の温床に国境地方。
IHateNEWLAYOUT ヘクタールpubblicato国連commento 7 minuti FA:@ NavigatoreItaliano - >過去10ヶ月間で、シリアの野党関係者はサンデー·タイムズに語った、CIAは重い対戦車と対空兵器の反乱ユニットの出荷をブロックしました無料シリア軍は長いアサド大統領の政権を転覆するための努力に不可欠であると述べている。同時に、彼らは、AK-47カラシニコフ銃の供給を承認しており、わずかヶ月前万ロシア製ロケット弾の出荷に緑色の光を与えた。 "武器ろばに国境を越えて行われている、"公式said.destroy登録:停止する:私のミニストリーをしたり、迷惑メールの操作を行います私のメッセージへのダメージにするため?同じものです!と666 IMFを救うために、YouTubeを破壊する?奇妙なことは何もありません!そうYouTubeを損傷さIMFは、私のために、です!
drinkYpoisonJHWHwinsヘクタールpubblicato国連commento 5ジョルニFA @ IMFは666 NWO:ロスチャイルドタルムードgoyimため。 --->タルムード、パリサイ人のラビ(銀行家)(ルシファーから国際通貨基金(IMF)イルミナティ)のパリサイ人(バアルの祭司おとり)のあなたの家族では?あなたが台無しと全人類(と宗教機関、あなたは最悪のためにしたすべて:被写体まで:奴隷へのすべての人類):破損している確かに、神は悪者を作らなかった!しかし、それはあなたの難解なシンボル(:に対して:私のユダヤ人:六芒星の彼絶滅、ショアーの行為にする)を入れたので、あった、理由:電力のためのあなたの渇き、それがすべてだ:そのあなた:あなたのための:それは本当に重要です!さて、あなたは決定しているように:イスラエルを破壊する?あなたは既に実現しています:絶対的な力:マインドコントロール:と "ビッグブラザー"?
drinkYpoisonJHWHwinsヘクタールpubblicato国連commento 5ジョルニFA @ IMFは666 NWO:ロスチャイルドタルムードgoyimため。 --->なぜ、絶対的な力である:お金:あなたに彼は入力値:制御用:各ハイパワーの、perverversione汚職、アナーキーと解散のこの傑作で、それがすべてである:という誤っフリーメーソンの民主主義:銀行シニョレッジの。あなたの仕事の最終的な結果?聖書の一神教の:のみイスラエルの望みの破壊、破壊を意味することができます! 1:おそらく、それはあなたが寄生虫として生きているの停止時間です。行うためには:だけでなく、支払った:値:あなたの/私たちの:すべての人々にお金(無から作成)が、また、2。支払わせる:そのお金の利息を(債務パブリック)は、その:実際には、次のとおりです。プライスレス:したがって:ご使用に反対:国が唯一の大量殺人(悪魔の行為の行為であることができます:あなたのトップビッグトップを:フリーメーソンの裏切り)。
drinkYpoisonJHWHwins ヘクタールpubblicato国連commento 5ジョルニFA @ Synnek1 322 @ 666:すべての1のために、すべての1国際通貨基金(IMF)、のために:唯一の "新世界秩序":押し出し:そう、そのサタンの文明、all:すべてで! " - ??フォロワーの>ワン(見えない電話番号)いじめられている:私の電話で:12時間前しかし、そのように彼は私の名前の日の良い願いをやってみたかったし、その言った"彼のエンジニアの友人:コンクリートがあります:私はユダヤ人の神殿を造るのを助けるために! 。長い時間前に、 "3次元のYouTubeを破壊する。"サイズにまだないと、この文は私はすでに聞いたことがある ":停止するのを:私のミニストリーをしたり、迷惑メールの操作を行います私のメッセージへのダメージへのためですか?同じ事!と666 IMFを救うために、YouTubeを破壊する?奇妙なものが何もない!ので、YouTubeを損傷され、IMFは、私のために、です!
[CORDS銀行:中央(SPA民間ユダヤ人の:彼らは革命を爆破する前に核世界大戦3°、少し:作ることを決定、それが取られるまで開いた:エズラ·パウンド)] @サウジアラビアの王: "リトルサタン" - > 2035年に、あなたはあなたが終了したら、最後の一滴:オイル?あなたは、常に費用を活用し、寄生虫のように生き続けることができます:$ 4億円:スンニ派のイスラム教徒、大変感謝しています: "ブラックストーン"のあなたのアイドル、ため:あなたが殺されなければならないだけでなく、アフリカのすべてのキリスト教徒が、また:あなたが退治に持って来られたすべてのシーア派イスラム教徒、:あなたの味方:大魔王、国際通貨基金(IMF)!破壊された後:ほとんどすべて:タルムードのあなたの共犯を通してキリスト教、パリサイ人の悪魔主義、国際通貨基金(IMF)、あなたが思っても、彼らに対して審判の一日を得るべきであるか。何、あなたが勝つことができると思うかもしれません:悪魔: "大魔王"?あなたのSatanAllahの力を介して?しかし、彼(SatanAllah)があった場合:本当に強力な?
[CORDS銀行:中央(SPA民間ユダヤ人の:彼らは革命を爆破する前に核世界大戦3°、少し:作ることを決定、それが取られるまで開いた:エズラ·パウンド)] @サウジアラビアの王: "リトルサタン" - >あなたが必要としないでしょう。全世界で、罪のないキリスト教の殉教者:偶数サタニストアメリカ人の味方(322666)になるように、そして、あなたは女性の殺人者であることが必要があると思います!あなたは何ですか?あなたは、すべての馬鹿の中で最も犯罪者です!サタニストが少ないので: "意図的"であり、彼らは実際にはそのすべての住民 "で、全体の地球を"浄化 "することができ、彼らはすでに死亡人類全体に非難しているあなたにはわからないそれは反キリスト、 ?欧州連合の大統領となる:サパテロは不可能である方法、全能の神への信仰を持っている誰かは、comneをするかもしれないあなたは信者であり、神がよくで彼女聖霊と一緒に住むことを嬉しくされたことはありません!あなたの魂!
[CORDS銀行:中央(SPA民間ユダヤ人の:彼らは革命を爆破する前に核世界大戦3°、少し:作ることを決定、それが取られるまで開いた:エズラ·パウンド)] @サウジアラビアの王:それはあなたが悪魔の宗教広がっていることを、あなたです:あなたは、死と破壊の遠い過去に無知、貧困、偏見、シャリアが、それはあなたです、あなたは呪わ:力強く:すべてのイスラム教徒を!それは惑星の制御を取るために悪魔主義のアメリカ人に、勇気のある人、あなたです!マハディ、私は信じて、多くのイスラム教徒は聖人と聖霊の宮であり、彼らは非常によく知っているその本当のイスラム教:しかし、私はlorenzoAllahよ使用しないでください:シャリア法、暴力を、彼らは知っている:何:私の神アッ​​ラーは、彼は無限の愛であり、そこにできること:本当のイスラム教は、内側の経験と個人的な関係であれば、しないので、真実はイスラム教を破壊することができることを恐れているという理由だけで、恐怖と暴力で真実の愛が、神と!
[CORDS銀行:中央(SPA民間ユダヤ人の:彼らは革命を爆破する前に核世界大戦3°、少し:作ることを決定、それが取られるまで開いた:エズラ·パウンド)] @サウジアラビアの王:あなたは正直な人であるかのように私は、あなたと話すために>しかし、 - "リトルサタン"?あなたは神を信じていない!あなたは神を信じている場合はどうなりますか?帝国主義の行為:あなたは崇高な宗教をやることができませんでした!しかし、私はunius REI、DiScenzaなし検察官、政府univeraleだ:indebolisconoとしない:ワールドでは、50年間、私は軍隊の必要性を全く持っていないワーキングので、国家のアイデンティティと主権は、私は、私の興味をしない求めるあなたがやっている:こと:あなたが悪魔主義を構築するためにやっているされている:バベルの新しいタワーを神のためにそれを防ぐためのものです!理由は次のとおりです:アメリカのユダヤ人のこれらのスーパー害虫のすべて:バアルの悪魔主義フリーメーソンがにパレスチナを回すことを余儀なくされているため、サードユダヤ寺院が不可欠である
drinkYpoisonJHWHwins ヘクタールpubblicato国連commento 5ジョルニfaは[CORDS銀行:CentralはSPA(プライベートユダヤ人:彼らは革命を爆破する前に核世界大戦3°、少し:作ることを決定、そ れが取られるまで開いた:エズラ·パウンド)] @サウジアラビアの王: "リトルサタン" - >大きい、あなたの砂漠のおかげで、そうでなければ?希望放棄:この惑星を、確かに?生存者を作るために:すでに宇宙から降りることができますことを、 "知能人工"の技術:奴隷のシングルバンチに勝つあなたのラクダ、できなくなります!我々は悪魔と(シニョレッジ銀行、公的債務、インフレ、景気後退は避けられない無秩序、不道徳、​​汚職、等..)私たちのお金を支払う理由は次のとおりとその理由は、おそらく、我々は、あなたのために、すべて既に奴隷ではないですか?

Nessun commento:

Posta un commento

Datagate: Nsa controlla 75% Rete Usa. USA E GB (farisei anglo-americani FMi NWO 666), hanno fatto distruggere i documenti, del guardian, circa Snowden, perché, sono diventati, la più pericolosa minaccia di nazismo, di tutta la storia del genere umano. loro non sono stati scoperti, da una terrestre tecnologia, sono stati "rivelati", come una religione.. bisogna, espellere, immediatamente, dal territorio nazionale, ogni cosa appartenga, ad USA e GB, ad iniziare dalle ambasciate, loro sono diventati satanisti TROIKA satanisti, TROIKA cosa è il signoraggio bancario? e perché voi lo avete, se, la costituzione lo proibisce a voi? perché, voi state portando allo sterminio, i popoli, con le voste magie giuridiche?

Archivio blog

Post più popolari

the King Unius Rei

the King Unius Rei
universal brotherhood

my JHWH: sharia satanic and criminal country

Avatar

youtube com/user/noahNephillim/discussion nega il DEBITO, sovranità monetari al 100%!
I saw, God bless, good work

☦️burn satana ☦️shariah ☦️Allah ☦️owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA burn in Jesus's name, alleluia! drink your poison made by yourself ☦️ in Jesus's name amen ☦️alleluia ☦️ da un cimitero devi uscire e in un cimitero tu devi entrare definitivamente

☦️ in Jesus's name amen ☦️alleluia ☦️
IBAN: IT55H0760104000001016405753 bisogna passare al SIMEC,

nega il DEBITO!

I saw, God bless, good work


Tutto è per Lui o contro di Lui: A - W

Tutto è per Lui o contro di Lui: A - W
Tutto è per Lui o contro di Lui: A - W

Avete preferito questo al Regno di Dio?

Avete preferito questo al Regno di Dio?
Adesso preparatevi a subirne le conseguenze!

my jhwh Select 666 Country:

nega il debito stampa il SIMEC

nega il debito stampa il SIMEC
grande Giacinto Auriti

my jhwh Select 666 Country:

YITZHAK KADURI

YITZHAK KADURI

my jhwh Select 666 Country: Select 666 Country

rabbi kaduri

rabbi kaduri
yitzhak kaduri

my jhwh Select 666 Country

my jhwh Select 666 Country:
https://160000christianmartyrs.blogspot.com/
https://666seignioragebanking.blogspot.com/


http://666gender123.blogspot.comhttps://accolitato.blogspot.com/

https://allchristianmartyr.blogspot.com/


https://allgiacintoauriti.blogspot.com/


https://auriti.blogspot.com/


https://blasphemy-shariah-genocide.blogspot.com/


https://bombaroli-sharia-salafiti.blogspot.com/


https://cambiaregistro.blogspot.com/
https://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.com/


https://censoredrevolution.blogspot.com


https://ciakillyoutubeximf.blogspot.com/


https://corano666talmud.blogspot.com/


https://corano-666talmud.blogspot.com/


https://close-youtube-page.blogspot.com/


https://corpodicristo.blogspot.com/


https://copticmartyr.blogspot.com/


https://creationreal.blogspot.com
https://democrazia-estinta.blogspot.com/


https://dirittoxlaxvita.blogspot.com/


https://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.com/


https://dominusuniusrei.blogspot.com/


https://donbass-libero.blogspot.com/


https://eterna-legge-universale.blogspot.com/


https://evolutionxcrimeideological.blogspot.com
https://evolutionxtalmud.blogspot.com/


https://fag322nato666gender.blogspot.com/


http://fedxdieximfxsynagoga666.blogspot.com
https://fed-hitler-isis-sharia-nwo-satana.blogspot.com/


http://forzearmate.blogspot.com
http://friendxkinguniusrei.blogspot.com
http://gendermammapapa.blogspot.com
http://gezabeleelisabettaqueen.blogspot.com
http://gmos-ai.blogspot.com
https://guerraimfnucleare.blogspot.com/


http://hellxdespairxdestruction.blogspot.com
http://humanumgenus.blogspot.com
http://ilcomandamento.blogspot.com
http://illuminatidemoplutogiudaicomassone.blogspot.com Denied
http://imf666killyouxtubexstopme.blogspot.com
http://immagini-parlanti.blogspot.com
http://inzivosi-lurdacchioni.blogspot.com


http://israeljhwh.blogspot.com


https://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/


http://jezebell666imf-nwo.blogspot.comhttps://jhwh1osannauniusrei3.blogspot.com/https://jhwhinri.blogspot.com/
http://jhwhisrael.blogspot.comhttps://jhwh-lorenzo-uniusrei.blogspot.com/
http://jhwhpantocrator.blogspot.com
http://jhwhxallahxbrama.blogspot.com
http://yerushalayim-jerusalem.blogspot.com
http://yeshua-ha-mashiach-notzri.blogspot.com
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.com
http://king-of-kings4justice.blogspot.com
http://king888kings.blogspot.com
http://kingdominusuniusrei.blogspot.comhttps://kingdomxuniusrei.blogspot.comhttp://kingdomofjhwh.blogspot.com
http://kingxkingdom.blogspot.com
http://legaisisaraba.blogspot.com
http://lorenzoallah.blogspot.com
http://lorenzojhwh.blogspot.com
http://lorenzo123579.blogspot.com
http://lucertole-sudditi.blogspot.com
http://messiajesus.blogspot.com
http://monarchiabancaria.blogspot.com
http://morte-prematura.blogspot.com
http://nazioni.blogspot.com
http://nessunouniusrei.blogspot.com
http://newworldorder-nuovo.blogspot.com
https://noah-ararat.blogspot.com/


http://ordinemondiale.blogspot.com
http://pensiero-e-azione.blogspot.com
https://regno666unitonwo.blogspot.com/
http://revenge-yitzhak-kaduri.blogspot.com
http://rivoluzione-culturale.blogspot.com
http://satan-is-faggot.blogspot.com
http://satanici.blogspot.com
https://satanism-sharia-imperialism.blogspot.com
http://satanqueenfagot.blogspot.com
http://shalomgerusalemme.blogspot.com
http://shoahtolosavsimfnazi.blogspot.com
http://signoraggio-spa.blogspot.com


http://signoraggiomondiale.blogspot.com
https://simec-aurito.blogspot.com/
http://sonosatanici.blogspot.com
http://spadadoppiotaglio.blogspot.com
http://stellamarisdefinibusterrae.blogspot.com
http://stopyoutubegooglepornsatan.blogspot.com
http://tutelasovranit.blogspot.com
http://unius-lorenzojhwh-governatore.blogspot.com
http://uniusrei-king.blogspot.com
http://uniusrei-or-wwiii.blogspot.com
http://uniusrei.blogspot.com
http://uniusrei2.blogspot.com
http://uniusrei3.blogspot.com
http://uniusreiking.blogspot.com
http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.com
http://uniusreixkingdom.blogspot.com
http://universaldominusuniusrei.blogspot.comhttp://universale-metafisico.blogspot.com
http://wakeupusaxronpaul.blogspot.com


mancano all'appello 10 blog: DISPERSI

==============
http://ilmegliodelbene.blogspot.com
it was a site of mine but google 666 lgbt youtube took it from me and gave it to evil people!

era un sito mio ma google 666 lgbt youtube lo hanno tolto a me e lo hanno dato a gente malvagia!

=====================

Christus VINCIT IMPERAT REGNAI am King of Israel lorenzoJHWH
my jhwh Select 666 Country:


Come avete potuto preferire questo signoraggio - massoneria al Regno di Dio?

Ora preparatevi alle conseguenze!

tutto per Lui o contro di Lui = A e W

non dovevi odiare Gesù, lui è l'amore
my JHWH: sharia satanic and criminal country☦️burn satana ☦️shariah ☦️Allah ☦️owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA burn in Jesus's name, alleluia! drink your poison made by yourself ☦️ in Jesus's name amen ☦️alleluia ☦️ uniusrei@protonmail.com


IBAN: IT55H0760104000001016405753 bisogna passare al SIMEC,


nega il DEBITO!

I saw, God bless, good work

====================

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Christianophobia? YouTube ad policy bans keyword ‘Christian’ - Voice of Europe .. si youtube è un criminale satanista lgbt pericolosissimo!
https://voiceofeurope.com/2019/07/christianophobia-youtube-ad-policy-bans-keyword-christian/#.XTvmu9oX95A.twitter
#lgbt pericolosissimomy jhwh Select 666 Country: holy my jhwh


Avete preferito questo al Regno di Dio?

Adesso preparatevi alle conseguenze!

La risposta dei Comuni alla disperazione

domande alle quali non aveva mai risposto nessuno: moneta, credito, usurocrazia e valore indotto.

Giacinto, dal Cuore di Dio prega per noi!

Giacinto è nella comunione dei Santi!
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

i am Unius REI in kingdom of Palestine


http://uniusreixkingdom.blogspot.com
http://rivoluzione-culturale.blogspot.it/
http://pensiero-e-azione.blogspot.it/
http://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/
http://satan-is-faggot.blogspot.it/
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.it/
http://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.it/
http://lorenzoallah.blogspot.it/
http://allgiacintoauriti.blogspot.it/
http://wakeupusaxronpaul.blogspot.it/
http://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.it/
http://morte-prematura.blogspot.it/
http://hellxdespairxdestruction.blogspot.it/
http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.it/
http://www.webalice.it/looooo/
http://web.tiscali.it/martiri/
http://metafisica.altervista.org
http://fedele.altervista.org
my jhwh Select 666 Country:
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:


https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion


Afghanistan
Algeria
Argentina
Azerbaijan
Bahrain
Bangladesh
Belarus
Bhutan
Bolivia
Brunei
Burkina Faso
Cameroon
Central African Republic
Chad
China
Colombia
Comoros
Cuba
Democratic Republic of the Congo
Djibouti
Egypt
Eritrea
Ethiopia
Guinea
Honduras
India
Indonesia
International
Iran
Iraq
Israel
Ivory Coast
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kuwait
Kyrgyzstan
Laos
Lebanon
Libya
Malaysia
Maldives
Mali
Mauritania
Mexico
Moldova
Morocco
Myanmar
Nepal
Niger
Nigeria
North Korea
Oman
Pakistan
Palestinian Territories
Peru
Philippines
Qatar
Russia
Rwanda
Saudi Arabia
Senegal
Somalia
South Korea
South Sudan
Sri Lanka
Sudan
Syria
Tajikistan
Tanzania
The Gambia
Tunisia
Turkey
Turkmenistan
Uganda
Ukraine
United Arab Emirates
Uzbekistan
Vietnam
Yemen


non è facile giudicare un Papa
lug 24 (1)
=========Avete preferito questo al Regno di Dio

Ora preparatevi a subirne le conseguenze

Disse Gesù a P. Pio: "nessuno si perderà senza saperlo!"

"nessuno si perderà senza saperlo!"
Ecco finalmente il "666" di cui ha parlato dettagliatamente l'Apocalisse!è già stato testato su una famiglia americana:
se sei del PD? "preparati a prenderlo!"

nel Gender sodoma lgbt


Apocalisse 13:16 Faceva sì che tutti, piccoli e grandi, ricchi e poveri, liberi e schiavi ricevessero un marchio sulla mano destra e sulla fronte;

Apocalisse 13:17 e che nessuno potesse comprare o vendere senza avere tale marchio, cioè il nome della bestia o il numero del suo nome.

Apocalisse 13:18 Qui sta la sapienza. Chi ha intelligenza calcoli il numero della bestia: essa rappresenta un nome d'uomo. E tal cifra è seicentosessantasei.

Disse Gesù a P. Pio: "nessuno si perderà senza saperlo!"

"nessuno si perderà senza saperlo!"
Ecco finalmente il "666" di cui ha parlato dettagliatamente l'Apocalisse!

è già stato testato su una famiglia americana:
se sei del PD? "preparati a prenderlo!"

nel Gender sodoma lgbt
=============

santo e scienziato: dott. prof. Giacinto Auriti

confondatore dell'università di Teramo, docente scienziato,

patriota
mancato premio nobel per colpa di Rothschild, ecc...
infami massoni consociativismo Bilderberg CSM? gli hanno fatto del male
===========

twitter mi ha espulso dal server definitivamente

per futili motivi cioè non avrei dovuto scrivere:


#PDerattizzato

UniusREI kingdom
progetto politico per il Regno di Israele Atti 1,6

==========

================


fedele250660@gmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/comment

uniusrei@protonmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753===============
bisogna passare al SIMEC, nega il DEBITO! I saw, God bless, good worknoahnephilim.altervista.org

la shariah della lega araba è il mandante! #Centrafrica. Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato. Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale. I sopravvissuti sono tutti in fuga. Altri attacchi a Bantagafo e Bambari

ACS-Italia‏ @acs_italia

Breaking news e aggiornamento dal #Centrafrica. Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato. Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale (non si sa se ferito o per sicurezza).

I sopravvissuti sono tutti in fuga. Non è attacco isolato perché è concetato dai servizi segreti della LEGA ARABA che ha deciso di sterminare i cristiani ovuenque è possibile farlo.

Altri attacchi a Bantagafo e Bambari!

tradimento signoraggio bancario 322 massoneria 666poteri occulti: alto tradimento dei popoli: NWO

BEVI TU STESSO I TUOI VELENIDRINK YOUR POISONS MADE BY YOURSELF

grazie politici massoni

grazie finanza del signoraggio bancario


===============
santo e scienziato: dott. prof. Giacinto Auriti

confondatore dell'università di Teramo, docente scienziato,

patriota
mancato premio nobel per colpa di Rothschild, ecc...
infami massoni consociativismo Bilderberg CSM?
EBREI CATTIVI gli hanno fatto del male