Questa NON è una testata giornalistica

Cerca nel blog

Translate

583, masonik sistemi, bankacılık senyoraj,

 [FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj]

 için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için,

 benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. amen. , Sokaklarda, hiçbir şey taşıyan, üzerinde gidiyor: Ama, bir bayrak, ve, arama, için, demokrasi size hayatınızın buraya mal olabilir. ",

 Diktatör, aşağı" Chanting yol açabilir: Elektrik çarpması: sizin tabi tutulmadan. Müebbet hapis: insan hakları ile ilgili bir konuşma yapan ve demokrasiye yol açabilir. Bebeklerde. Çevik kuvvet polisi tarafından kullanılan zehirli gazlar boğucu sonra öldü, ve, genç protestocular vurulmuş ve öldürdü. Bu Bahreyn anormal değildir:, aynı zamanda, cezaevinde dört veya beş üyesi aileler bulabilirsiniz. Babam, Abdulhadi El-Khawaja, Sorgulama belgelenmiş, Bahreyn Bağımsız Komisyon

 geçen yıl bir rapor olarak, ailem, ve, ön dairemde bilinçsiz dövüldü. Sonra kocam ve kardeşi-in-law ile götürüldü; hepsi işkence gördü. [FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA -

Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. amen. Kocam Ocak ayında piyasaya çıktı ve kardeşim-in-law geç 2011 yılında altı ay hapis cezası sonrasında serbest bırakıldı; babam hapse mahkûm edildi: ömür boyu hapis. O dört açlık grevi,,, uzun 110 gün sürdü, ve, neredeyse hayatına mal. (. O bir askeri hastanede zorla beslendi):


Ama, Bahreyn yöneticilerinin Suudi Arabistan, ve dahil olmak üzere, güçlü müttefikleri vardır, çünkü tüm bu kurbanlar rağmen, Bahreyn, mücadele, için, özgürlük ve demokrasi, umutsuz görünüyor .

Birleşik Devletleri, Bahrainis için, orada görünmüyor: fazla olabilir, ve, arasında bir fark, Suudiler, ve, Amerikalılar. Hem için, Halife rejimi destekliyor:, kendi çıkarlarını korumak bile, maliyet,, hayatını, ve hakları,,, insanlar,, Bahreyn.

[FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. Amin. ♥. Kral İsrail, Mehdi, Mesih. Unius REI.

I am unius REI, İsrail kralı. [MANE THECEL phares] elhamdülillah, şükürler olsun.


 Suudiler için asker gönderirken, Ama:, Birleşik Devletler, insan haklarının desteklenmesi ve demokrasi hakkında konuşuyor yardımı,

 Halife hükümeti, Amerika'nın silah gönderdiğini ♥.. Kral İsrail, Mehdi, Mesih. Unius REI.I am unius REI, İsrail kralı. [MANE THECEL phares] elhamdülillah, şükürler olsun.

 Amerika Birleşik Devletleri kendisi, Ortadoğu'da insan hakları ihlallerine karşı böyle bariz bir çifte standart göstererek büyük bir kötülük yapıyor. Ama, bir gözünü kapamasına: müttefiki Bahreyn tarafından işlenen bariz insan hakları ihlalleri, Washington, şiddet,,, Suriye hükümeti kınadı. Bu çifte standart, bölge genelinde Amerika'nın itibarını mal edilir; ve anlaşılmaya başlandı, mesaj şudur: Eğer Amerika, bir müttefiki, eğer, o zaman insan haklarının kötüye kurtulabiliriz.
 [322 gündemi Talmud] öldürmek umut CIA FED'in 666 IMF [FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj],


 için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi

CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki]

 [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally]

 İsa adına. amen. , Amerika Birleşik Devletleri,, Arap dünyasında insan haklarının korunması konusunda ciddi olduğunu, ise, tüm silah satışlarının durdurulması gerekir: Bahreyn, Bahreyn'in ihlalleri getirmek, dikkat, arasında, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, bir destek Bahreyn de, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi, ve, özel oturumda olası diplomatik hakkında bir konuşma başlar ve, ekonomik yaptırımlar. ♥. Kral İsrail, Mehdi, Mesih. Unius REI.I am unius REI, İsrail kralı.

 [MANE THECEL phares] elhamdülillah, şükürler olsun. ,, girin, ülke: sivil toplum kuruluşları, Birleşmiş Milletler insan hakları araştırmacı ve gazeteci izin: Bu, insan hakları ihlalleri için, üst düzey Bahreynli yetkililer sorumlu tutulacak ve:, Obama yönetiminin de talep etmeliyiz ve suistimalleri araştırmak. Şu anda,, Bahreyn hükümeti uluslararası bağışıklığı olduğuna inanıyor.

 [322 gündemi Talmud] öldürmek umut CIA FED'in 666 IMF [FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. amen.

 Bu yaygın insan hakları ihlalleri işleyen, ve iş her zamanki gibi devam ediyor:, hükümetin devam: silah satın almak, ve, olmadan kazançlı fırsatlar, pazarlık: zorunda: herhangi bir gerçek sonuçlarla yüzleşmek. Bu nedenle, en önemli Bahreynli insan hakları savunucuları cezaevinde çürüyen edilir.

 Amerika Birleşik Devletleri başlayana kadar: müttefikine gerçek baskı, Bahreyn hükümeti için hiçbir teşvik var: değiştirebilirsiniz. Olursa olsun,, fiyat, Bahrainis talep tutacak, çok değerler: insan hakları ve demokrasi:, Amerika Birleşik Devletleri için iddia, o: için stand.

[FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm! hei,

 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] .

 Amerika'da devam ediyor: Bu bir rezalet ayaklar altına onlara: bir rejim olduğunu yedekleyebilirsiniz. Zainab el-Khawaja, bir aktivist, tutuklandı, ve, bu ayın başlarında hapsedilen ve, Bahreyn hükümetine karşı kin ve düşmanlığa tahrik suçlandı. Bahreyn, bir Brutal Ally: A versiyonu, bu op-ed sayfasında A25, ile, New York baskı,, başlık Aralık 26, 2012, baskı ortaya çıktı.

[FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF

[Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. amen. Zainab tarafından el-Khawaja. ♥. Kral İsrail, Mehdi, Mesih. Unius REI.I am unius REI, İsrail kralı. [MANE THECEL phares] elhamdülillah, şükürler olsun. , Lede Blog: Bahreyn Hapishaneler Aktivist, için, Twitter Kaplama Protesto (19 Aralık 2012). Aktivistin Conviction (12 Aralık 2012) Bahreyn tarafından Rehin arasında Test onaylandı. Times Konu: Bahreyn Haberler -,, protestolar. . Twitter Bizi ile bağlan, için, Op-Ed

 @ nytopinion izleyin ve, için:,, editoryal sayfa editörü, Andrew Rosenthal,

 @ andyrNYT izleyin duymak. Bu ayın başlarında, Aqeel Abdul Mohsen, 19, Bahreyn hükümeti protesto etmek için, yüz, vuruldu. Yüzünde açık şişmiş, arasında, alt tarafı ile, kanla kaplıydı, çenesi, onun bilekten beceriksizce asılı kırık eliyle paramparça. Bu biri, o bu görüntüleri var: Eğer görmemişti diliyorum, ve, asla unutamam.

 [FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:.

 Brutal Ally] İsa adına. amen. Bay Abdul Mohsen ayıldı önce fazla 10 saat sonra, cerrahi, ve, onun hastane odasında, polis tarafından gözetim altında zaten. O mümkün olsaydı: konuşmak, o bile ameliyat girmeden önce sorguya olabilir. Devlet güvenlik ajanları gibi sorular sorarken tıbbi yardım: "Eğer bir protesto gösterisine katıldıkları mıydı Diğerleri olmadan, kanama lain? Başka kim seninle miydi? ".

Bahreyn, küçük bir ada ülkesi kapalı, Suudi Arabistan,, sahil, 200 yıldan fazla, için,, Halife ailesi tarafından idare edilmiştir. Bu, ayrıca, merkez, ev,, Amerika Birleşik Devletleri Donanması Beşinci Filo, hangi, bölgede montaj gerginlikleri olarak devriye bölgesel nakliye Irak'taki misyonları ile yardımcı şeritleri, ve, Afganistan ve, monitörler İran.

[FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF

 [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. Amin. ♥. Kral İsrail, Mehdi, Mesih. Unius REI.I am unius REI, İsrail kralı.

 [MANE THECEL phares] elhamdülillah, şükürler olsun. , ezilen insanlar

 Bahreyn kısa bir süre sonra, Arap Baharı,, sonbahar, Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek, katıldı. Newfound umudu ile, Bahrainis 14 Şubat 2011 tarihinde, sokaklara aldı. Zengin ve yoksul, Şii ve Sünni, liberal, ve, dini, onlar nasıl bir şey olduğunu hissettim:, içinde, için, özgürce, ilk kez konuşan, bir inci ile bir trafik daire de başkenti Manama, onun merkezinde anıt. ♥. Kral İsrail, Mehdi, Mesih. Unius REI.

I am unius REI, İsrail kralı. [MANE THECEL phares] elhamdülillah, şükürler olsun. Roundabout, Pearl geldi:,, Bahreyn devrimi sembolize:. Ancak, bu yeni özgürlük fazla uzun sürmedi ♥.. Kral İsrail, Mehdi, Mesih. Unius REI.I am unius REI, İsrail kralı.

[MANE THECEL phares] elhamdülillah, şükürler olsun. ., hükümetin güvenlik güçleri saldırdı, barışçıl protestocuların, sonra, Pearl anıtı yıktılar ve 2011 yılının Mart ayında, komşu Suudi Arabistan, ve askerleri, Birleşik Arap Emirlikleri için müdahalede: bizim demokrasi yanlısı protestoları bastırması . [FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi

 CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. amen. , Sokaklarda, hiçbir şey taşıyan, üzerinde gidiyor: Ama, bir bayrak, ve, arama, için, demokrasi size hayatınızın buraya mal olabilir. ", Diktatör, aşağı" Chanting yol açabilir:

 Elektrik çarpması: sizin tabi tutulmadan. Müebbet hapis: insan hakları ile ilgili bir konuşma yapan ve demokrasiye yol açabilir. Bebeklerde. Çevik kuvvet polisi tarafından kullanılan zehirli gazlar boğucu sonra öldü, ve, genç protestocular vurulmuş ve öldürdü. Bu Bahreyn anormal değildir:, aynı zamanda, cezaevinde dört veya beş üyesi aileler bulabilirsiniz. Babam, Abdulhadi El-Khawaja, Sorgulama belgelenmiş, Bahreyn Bağımsız Komisyon,, geçen yıl bir rapor olarak, ailem, ve, ön dairemde bilinçsiz dövüldü.

Sonra kocam ve kardeşi-in-law ile götürüldü; hepsi işkence gördü. [FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm!

hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. amen. Kocam Ocak ayında piyasaya çıktı ve kardeşim-in-law geç 2011 yılında altı ay hapis cezası sonrasında serbest bırakıldı; babam hapse mahkûm edildi: ömür boyu hapis. O dört açlık grevi,,, uzun 110 gün sürdü, ve, neredeyse hayatına mal.

(. O bir askeri hastanede zorla beslendi): Ama, Bahreyn yöneticilerinin Suudi Arabistan, ve dahil olmak üzere, güçlü müttefikleri vardır, çünkü tüm bu kurbanlar rağmen, Bahreyn, mücadele, için, özgürlük ve demokrasi, umutsuz görünüyor . Birleşik Devletleri, Bahrainis için, orada görünmüyor: fazla olabilir, ve, arasında bir fark, Suudiler, ve, Amerikalılar. Hem için, Halife rejimi destekliyor:, kendi çıkarlarını korumak bile, maliyet,, hayatını, ve hakları,,, insanlar,, Bahreyn.

[FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF

[Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. Amin. ♥. Kral İsrail, Mehdi, Mesih. Unius REI.I am unius REI, İsrail kralı.

[MANE THECEL phares] elhamdülillah, şükürler olsun. ,, Suudiler için asker gönderirken, Ama:, Birleşik Devletler, insan haklarının desteklenmesi ve demokrasi hakkında konuşuyor yardımı, Halife hükümeti, Amerika'nın silah gönderdiğini ♥.. Kral İsrail, Mehdi, Mesih. Unius REI.I am unius REI, İsrail kralı.

 [MANE THECEL phares] elhamdülillah, şükürler olsun. , Amerika Birleşik Devletleri kendisi, Ortadoğu'da insan hakları ihlallerine karşı böyle bariz bir çifte standart göstererek büyük bir kötülük yapıyor. Ama, bir gözünü kapamasına: müttefiki Bahreyn tarafından işlenen bariz insan hakları ihlalleri, Washington, şiddet,

 Suriye hükümeti kınadı. Bu çifte standart, bölge genelinde Amerika'nın itibarını mal edilir; ve anlaşılmaya başlandı, mesaj şudur: Eğer Amerika, bir müttefiki, eğer, o zaman insan haklarının kötüye kurtulabiliriz. [FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm!

 hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. amen. , Amerika Birleşik Devletleri,, Arap dünyasında insan haklarının korunması konusunda ciddi olduğunu, ise, tüm silah satışlarının durdurulması gerekir: Bahreyn, Bahreyn'in ihlalleri getirmek, dikkat, arasında, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, özel destek Bahreyn de, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi, ve potansiyel diplomatik ilgili bir konuşma başlar ve, ekonomik yaptırımlar üzerine oturumu. ♥.

theyearinreview
YouTube Rewind 2012



    what kind of war they won Americans (American-dogs: 666 IMF, 322, NWO) in Iraq?, if, the only one people, that, have been made, for be extinguish, were, only, 1200.000: Christians martyrs?, who, had been quiet with Saddam... but, this is clear, the IMF-NO, today is raising imperialism saudi arabia, because, one day media Jewish world will say, that, it has become essential, to a world war III, against Islam satanic nazi.

    @ Russia - what, you are a bitch! you want to sell, also, my comment, to recover your money, to Cipro, from the IMF 666? how, you has to sell, your sailors, killed, into nuclear submarine? Certainly, for a prostitute like you, everything has a price! then, you too will soon go to destruction with all, your money, cursed by Satan, IMF god owl JabullOn! but, if, you do not destroy the IMF? War III world, Necessarily, needs to be addressed! and then, that Matter to us if all Muslims together with Israel, were exterminated all togheter? no! to me, it matters, Because That Is My Own Kingdom of Palestine!

    @ Russia animals - dirty! lol. is because last night, you saw a home movie porn, for that matter, that the Enlightened: 666 Pharisees of the IMF, they decided to punish you to Cyprus? .. that's for sure! with, three scams, that is, three false accounting, the IMF, took control of all power, for all those, who want to be blackmailed (intelligente, smart, IMF is Iran), is the true arbiter of life and death, of all human beings, on this planet .. but, then, what's wrong if the Holy Talmud, said to do so? goyim are not only the animals in human form?


    because the money from god-Rothschild 666, god Baal OWL is created, really, since by "nothing"? then: there is no interest, of give, due to "nothing." then: is the debt: public, and, as the debt: private, are the greatest wear and, big usury, of the story .. This said, the scientist Giacinto Auriti, therefore: the case of Cyprus, was planned: to "punish" Russia! in fact, as: it is easy to show: there are too many steps: where it is essential to do the accounting fraud: in the monetary system .. because: the money is created out of nothing, but then when, is purchased with: government bonds, the budget is closed: zero! then, where it ends, then, the first 100%: of money of the world? (Source: scientist Giacinto Auriti)


    poiché, il denaro dal dio-Rothschild 666, god Baal OWL, viene creato, veramente, dal: "nulla"? poi non è dovuto nessun interesse al: "nulla". quindi il debito pubblico, ed il debito privato sono la più grande usura, strozzinaggio della storia.. questo ha detto lo scienziato Giacinto Auriti, di conseguenza il caso Cipro, è stato pianificato per "punire" la Russia! infatti, come è facile dimostrare sono troppi i passaggi dove è indispensabile fare falso in bilancio nel sistema monetario.. perché il denaro viene creato dal nulla, ma, poi, quando viene comprato con i titoli di Stato, il bilancio viene chiuso a zero? dove finisce, il primo 100% del denaro di tutto il mondo? (fonte: scienziato Giacinto Auriti)

    NoahTheNephilim

    NoahTheNephilim ha pubblicato un commento

    9 ore fa

    il caso CIPRO? è l'unica soluzione agli squilibri, che, il criminale sistema monetario: massonico, privato SpA, del signoraggio bancario, ha creato.. diversamente? è la guerra mondiale la sola soluzione!

Kral İsrail, Mehdi, Mesih. Unius REI.I am unius REI, İsrail kralı. [MANE THECEL phares] elhamdülillah, şükürler olsun. ,, girin, ülke: sivil toplum kuruluşları, Birleşmiş Milletler insan hakları araştırmacı ve gazeteci izin: Bu, insan hakları ihlalleri için, üst düzey Bahreynli yetkililer sorumlu tutulacak ve:, Obama yönetiminin de talep etmeliyiz ve suistimalleri araştırmak. Şu anda,, Bahreyn hükümeti uluslararası bağışıklığı olduğuna inanıyor. [FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. amen. Bu yaygın insan hakları ihlalleri işleyen ve iş her zamanki gibi devam ediyor:, hükümetin devam: silah satın almak, ve, olmadan kazançlı fırsatlar, pazarlık: zorunda: herhangi bir gerçek sonuçlarla yüzleşmek. Bu nedenle, en önemli Bahreynli insan hakları savunucuları cezaevinde çürüyen edilir. ,, Amerika Birleşik Devletleri başlayana kadar: müttefikine gerçek baskı, Bahreyn hükümeti için hiçbir teşvik var: değiştirebilirsiniz. Olursa olsun,, fiyat, Bahrainis talep tutacak, çok değerler: insan hakları ve demokrasi:, Amerika Birleşik Devletleri için iddia, o: için stand. [FED NWO ECB gündemi: IMF Talmud: masonik sistemi:, bankacılık senyoraj], için, İsrail öldürürüm! hei, 666 IMF FED'in ECB, 322 OBAMA - Ben Barein içinde de demokrasiyi görmek istiyorum ve Suudi Arabistan'da da, Suriye'de olduğu gibi CIA FED ceza 666 IMF [Suudi Arabistan emperyalizmin: Şeriat terörizm, için, benim İsrail'i yok : III WW nükleer bölgesindeki] [Bahreyn, şeriat Selefilere vardır:. Brutal Ally] İsa adına. amen. Amerika'da devam ediyor: Bu bir rezalet ayaklar altına onlara: bir rejim olduğunu yedekleyebilirsiniz. Zainab el-Khawaja, bir aktivist, tutuklandı, ve, bu ayın başlarında hapse, ve, Bahreyn hükümetine karşı kin ve düşmanlığa tahrik suçlandı. Bahreyn, bir Brutal Ally: A versiyonu, bu op-ed sayfasında A25, ile, New York baskı,, başlık Aralık 26, 2012, baskı ortaya çıktı.

YouTube
YouTube Spotlight

    OBAMA 666 - to stop erased my comment in this page! IMF 666 - ahahah ahahahahah --- murderers, I would not want to see you, on this page! hei, 666 IMF FED ECB, 322 OBAMA - I want to see democracy, too, in Barein and, in Saudi Arabia, too, as in Syria ... - I want to see democracy also in. Barein and Saudi Arabia, as in Syria .. -


    OBAMA 666 -- stop to erased my comment in this page!



    Halleluia YHWH --- begone, off Satanists, begone, dogs off monsters, from my planet! I do not want to see one Satanist on the Internet, yesterday I saw terrible things, any sexual abuse, against baby, etc.. .. And Also I saw a woman (impaled, impaled) standing: were killed with the: rod, impaled, with pole .. there, and it is in this way, That Is, through terror, forcing many women Satanist: to have sex with horses, etc. ..! this is a condemnation of any government That Allows These Things: the presence of 1. Satanism, 2. Freemasonry, 3. bank seigniorage! I in God's name and in the name of the peoples. I condemn you all to death - begone Satan! in Jesus's name! 666 CIA IMF IIIIIIlllllllllll synnek1 - your career criminal? is over, go out of all the Satanists from: google and youtube!


    666 CIA IMF IIIIIIlllllllllll synnek1 - your career criminal? is over, go out of all the Satanists from: google and youtube! -- la tua carriera criminale? è finita, fuori tutti i satanisti dal google e da youtube!

    
    Halleluia YHWH --- begone, off Satanists, begone, off dogs monsters, from my planet! I do not want to see one Satanist on the Internet, yesterday I saw terrible things, any sexual abuse, against baby, etc. .. and also I saw a woman(impaled, impaled) standing: were killed with the: rod,impaled,with pole.. there, and it is in this way, that is, through terror, forcing many women Satanist: to have sex with horses, ecc..! this is a condemnation of any government that allows these things: the presence of 1. Satanism, 2. Freemasonry, 3. bank seigniorage! I in God's name and in the name of the peoples. I condemn you all to death-- begone satana! in Jesus's name!

Nessun commento:

Posta un commento

Datagate: Nsa controlla 75% Rete Usa. USA E GB (farisei anglo-americani FMi NWO 666), hanno fatto distruggere i documenti, del guardian, circa Snowden, perché, sono diventati, la più pericolosa minaccia di nazismo, di tutta la storia del genere umano. loro non sono stati scoperti, da una terrestre tecnologia, sono stati "rivelati", come una religione.. bisogna, espellere, immediatamente, dal territorio nazionale, ogni cosa appartenga, ad USA e GB, ad iniziare dalle ambasciate, loro sono diventati satanisti TROIKA satanisti, TROIKA cosa è il signoraggio bancario? e perché voi lo avete, se, la costituzione lo proibisce a voi? perché, voi state portando allo sterminio, i popoli, con le voste magie giuridiche?

Questa NON è una testata giornalistica

Questa NON è una testata giornalistica

======



==================

===========================



Posting Date
Artifacts That Challenge Evolution: A Man-Made Cup In Pennsylvanian Coal?February 11, 2013
Artifacts That Challenge Evolution: Hands-Down EvidenceFebruary 7, 2013
Artifacts That Challenge Evolution: Trilobites UnderfootFebruary 4, 2013
Artifacts That Challenge Evolution: Getting A handle On Ancient Dinosaur SightingsFebruary 2, 2013
Artifacts That Challenge Evolution: Perplexing Permian PrintJanuary 28, 2013
Artifacts That Challenge Evolution: The Willett PrintJanuary 25, 2013
Artifacts That Challenge Evolution: Throughout The Geologic ColumnJanuary 23, 2013
Failed Evolutionary Pre-Human Candidates: Cro-Magnon ManJanuary 16, 2013
Failed Evolutionary Pre-Human Candidates: Neanderthal ManJanuary 14, 2013
Failed Evolutionary Pre-Human Candidates: Homo ErectusJanuary 11, 2013
Failed Evolutionary Pre-Human Candidates: Piltdown ManJanuary 11, 2013
Failed Evolutionary Pre-Human Candidates: Homo Habilis - ´Handyman´January 7, 2013
Failed Evolutionary Pre-Human Candidates: Nebraska ManJanuary 4, 2013
Failed Evolutionary Pre-Human Candidates: RamapithicusJanuary 2, 2013
Failed Evolutionary Pre-Human Candidates: ´Your Little Cousin´ LucyDecember 31, 2012
Failed Evolutionary Pre-Human Candidates: The Tuang ChildDecember 28, 2012
Failed Evolutionary Pre-Human Candidates: IntroductionDecember 26, 2012
The Model, Episode 4



========

Questa NON è una testata giornalistica

the King Unius Rei

the King Unius Rei
universal brotherhood