Visualizzazioni totali

Cerca nel blog

Translate

Rothschild Talmud 666 IMF 322 vapaamuurareiden


Special Events

Director's Lecture Series
Director's Lecture Series (June)

Series Title: “Wonders of Creation..Soaring in Splendor"


Day: First Saturday of Every Month
Time: Starts at 11:00 am and again at 2:00 pm

event 1
Dinosaur Excavations

Creation Evidence Museum will be holding the annual Public Excavation. Experience the fun of a real archilogical excivation. For information see below.

Excavation Details, Registration and Liabilty Waiver

Day & Time: June 29th - July 3rd from 8:00 am - 1:00 pm
@ Rothschild perhe Talmud 666 IMF: ja 322 vapaamuurareiden Bushin NWO - miksi et: älä: kaunis 3 ° WW ydinvoima: teidän keskuudessanne? Sillä jos me: ottaa: kaikki: rahaa, että: te kaksi ette: varastanut kaikki: kansoille? Sitten ratkaisee: nopeasti, rahatalouden kriisissä: kansainvälinen. Kun: maailma ymmärtää: että: minun voimani: on parempi: omasi? Ne ovat: kaikki minulta: nopeasti, on: vain: kysymys hetki: mutta, tässä hetkessä: Aion olla: mahdotonta: tallentaa: oma: elämää: niin te vain: antaa: on itseäsi: keskinäinen perheenyhdistäminen: varten: ks: sinua: "lehto": at:: jalka: teidän: pöllö jumala Baalin: Marduk: tehdä: itsestäsi täydellinen: uhri: saatanalle! sinulla on: ei ole elämää! Tule: out: minulle: sillä: Minä olen "Unius Rei: että: on,: laillinen: edustaja: kaikkien kansojen:: Israelin kuningas"! Joten on minun:: Kansainvälinen valuuttarahasto! missä: haluat: mennä ja piilottaa: itsesi minulle? Voi ei!
koska: myös hyvin: helvetissä minä tulen: hakemaan sinut! sillä, hemmetin kaikki: ihmiset: paskaa, kuten: sinä? että: en: pysty: tappaa: jälleen yliluonnollinen tilassa? sitten: tämä on ilmeinen "Jumala itse on pakottaa minut: suojella sinua ja heitä!" sillä: jos en ole: pakko? En voi: tahraa käsiäni vereen! miksi Jumala haluaa minun: että: minun täytyy: Build: juutalaisen temppelin!@ Juutalaiset-lapseni, kuin minä sinulle? minun poliittinen rooli: King of Israel? En: koskaan: puhuneet: Jeesus Kristus: .. mutta, mutta, mutta, te olette: Doing peli: on liian likaista ja vaarallista, tätä kautta IMF: Kansainvälinen valuuttarahasto! kun: Illuminati: kakam rabbit: on Talmudin salaisuus: Killers: rasistiset: mad yhteensä: varten: do Christian lapset bleed (miksi, ne ovat: vain: eläimiä selvää: ihmismuodossa): eli: synagoga: saatanan: IMF: he päättivät: aloittaa:: "tuotteet derivated pankki"?
oikealle: at: että: hetki: he ottivat: Päätös: on tuhota Israel (: ainoa maa, että: tänään pystyy: vastustaa: niiden: valta) ja do: 3 ° WW Nuclear! Itse asiassa: ruumiita ei: ole:: tapa: on menossa: Pankki: pyytämään: rahaa, että: älä: olemassa: enää!@ IsraelnationalTV-: 200000: Christian marttyyrit Udine: ja Gorizia, Istria: Dalmatia: olla: tappaa kaikki: in: faktat: (jälkeen:: 2 ° WW): on kansanmurha: teettämän: Amerikkalaiset: kautta: kommunisti: Tito: miksi:: komitea: amerikkalaisen Illuminati: Bankers juutalaisia! (Kaikki liittyvät kautta:: lanka: Raudan ja kaikki, saostetaan Karst: sinkholes), koska: ne olivat: syyllistyneen tallennettu: Kansanmurhan: Nazi: kaikki: juutalaiset, jotka olivat: pakenemassa: Balkan? ja kaikki: juutalaiset piilotettu luostareihin? jopa: Jopa Berlusconi on piilotettu juutalainen: at:: riski elämästään! No:: velka: elämän?
On: maksoivat: elää! Koska: Kun: IMF: se: on sallittu: olemassa: on "johdannaiset"? hän: hyvin tiesi, että:: Väärennetyt: (kupla) olisi koskaan: on: olla: palauttaa: hän: tiesi hyvin: että: kaikki kansat olisivat olleet kaikki: tuhota kautta: 3. WW Nuclear!@ Christian-it: ei ole sattumaa: että, kaikki: haluaa tappaa: syrjäytyneet:: Huono: viaton: Kristityt: että: on,: vainottu marttyyrien! on selvä: "Jeesus Betlehem: hän: on todella noussut ylös!", koska: siellä: ei: ehkä: olla: toinen: selitys .. on ilmeinen: kuka ei: puhu pankki seignorage? tai: on: marttyyrikuoleman kristittyjen? (LOL. myös: kirkot: Älä Puhu: hyvin, miksi?)

 
Miksi, vaikka tunteminen: kaikki nämä: rikokset? he eivät: puhu? on ilmeinen: he ansaitsevat: kuolla: myös niitä (Tässä syy: Jumala kuulee: rukoukseni). joka on tehnyt: itsestään: rikoskumppani: kaikkien tähän rikokseen? on: kavaltaja: Jumalasta ja se: on:: petturi: on: kansojen!@ YouTube-WHO, on vihollinen henkilöstön YouTube Tässä: vapaamuurarien TALOUDEN universaali YouTube? Jos hänellä on maksasairaus? Hän voi aina taistella vastaan: ME Tällä sivulla: mutta hän: on pelkuri, kertomaan selkänsä hartioitani, vain: että: on, takana: selän väestölle mahdollisuus: hänelle: orja: Rothschildin , ja hänen IMF: että: on kaikki: tämä mautonta: Thief: hän: on varastanut meiltä kaikilta! kun saat: täältä: kaikki: Kiina: ydinvoima: ohjuksia (jotka odotetaan saada, vähentää rajusti: ihmisten määrä maapallolla?)
varten: jääneensä vaille: Kiina: Israelin ja: CIA: meidän: "Patriot:"? Saadaksesi: myös kiinalaisten: vain yksi: vapaamuurarius ja NWO sitten kadutte: se: olet: on täällä: "työhuoneessani: Rei unius": kaikki nämä: huoria: ja kaikki nämä: satanistit! varten: BE: te: kusipää! että: on estänyt minua: moralisoida:: Koko: ihmisrotu? on: tämä:: sinä epätoivoon, jää helvettiin: in your: loputon tuska huutaa!
[[Tuotteet JOHDANNAISET? Kohtauksen valuuttarahaston tai on 3 ° WW YDINVOIMA]] @ valaistunut - et: ei ole elämää! Tule: out: minulle: sillä: Minä olen "Unius Rei: että: on,: laillinen: edustaja: kaikkien kansojen:: Israelin kuningas"! Joten on minun:: Kansainvälinen valuuttarahasto! missä: haluat: mennä ja piilottaa: itsesi minulle? Voi ei! koska: myös hyvin: helvetissä minä tulen: hakemaan sinut! sillä, hemmetin kaikki: ihmiset: paskaa, kuten: sinä?: että: en: pysty: tappaa: jälleen, yliluonnollisella tavalla? sitten: tämä on selvä: "Jumala itse pakottaa minua, suojella: sinä ja ne!" sillä: jos en ole: pakko? En voi: tahraa käsiäni vereen! koska: Jumala haluaa minun: että minun täytyy: Build: juutalaisen temppelin!
@ YouTube-kun saat: täältä: kaikki: Kiina: ydinvoima: ohjuksia (jotka odotetaan saada, vähentää rajusti: ihmisten määrä maapallolla?) Varten: ottaa oli: Kiina: Israelin ja: CIA: meidän: "Patriot:"? Saadaksesi: myös kiinalaisten: vain yksi: vapaamuurarius ja NWO varten: auttamaan: toinen: Huono: Millionaire: vapaamuurari: kuten: heille: nimittäin on: ostettu Italia: lol. Telakan: Ilman: taloudellinen toivoa: eli: Super: ylellisyyttä veneet jahdit risteily: kriisiaikoina?) Kanssa: 666 Rothschild: IMF: Bush ja 322: Hänen: Grove: pöllö jumala Baal tai: Marduk tai: Jumala Murdok? Sitten kadutte: se: olet: on täällä: "työhuoneessani: Rei unius": kaikki nämä: huoria: ja kaikki nämä: satanistit! varten: BE: te: kusipää: homo! että: on estänyt minua: moralisoida:: Koko: ihmisrotu? on: tämä:: varten: sinä epätoivoon, jää helvettiin: in your: loputon tuska huutaa!
@ YouTube + israelnationalTV-kun:: Illuminati: kakam rabbit: on Talmudin salaisuus: Killers: rasistiset: IE: mad yhteensä: varten: Christian lasten bleed (miksi, ne ovat: vain: eläimet: in selvää: ihmisen muodossa) : eli: synagoga: saatanan: IMF: he päättivät: aloittaa:: "tuotteet derivated pankki"? oikealle: at: että: hetki: he ottivat: Päätös: on tuhota Israel (: ainoa maa, että: tänään pystyy: vastustaa: niiden: valta) ja do: 3 ° WW Nuclear! Itse asiassa: ruumiita ei: ole:: tapa: on menossa: Pankki: pyytämään: rahaa, että: älä: olemassa: enää! ja on näin: että: 322:: pöllö jumala Bush:: Grove: Baal Marduk 666: (: Grove: hänen äitinsä) ne: voi: uudistumaan: taas: IMF nyt loppuun! juuri: jälkeen: hän: on tuhonnut 5,5: on: kallisarvoinen olentoja: Herra Jumala: että: ne ovat: vioittunut: välillä moraalittomuutta ja Evolutionism: miksi melkein: kaikki heistä päätyvät helvettiin!
ANONIMUS sanoi: Se kuinka tämä tulee päättymään ylös ja olisi tätä koskaan: olla: pysähtynyt? - VASTAUS -: teho: näistä: rabbit: "Illuminati" mestarit: World: eli saatanan synagoogasta?: Nimittäin: mestarit: IMF - New World Order? ei voi: olla: vastustaa: se: on ehdoton: teho: ja universaali! on teho: niin ehdoton, että: vaikka ne eivät: ole:: tarve tappaa minut: sillä he tappoivat Kennedy! mutta:: juutalaiset ovat: ihania ihmisiä, ja uskomatonta! he voisivat päättää: lopettaa tämä voisi: olla: väsynyt Lucifer, saattaa olla nostalgia Jumalan, kuten: menneisyydessä! myös: miksi: he ovat: löytyi: my viranomainen metafysiikka: että: voisi suojella: kaikki: elämää: tehokkaasti! Mutta: jos me: lähteä sotaan? hekin kuolevat: tällä kertaa! Kuitenkin: Minulla on: usko .. koska ne kaikki ahkerasti lukemaan artikkelini!ANONIMUS sanoi: Se kuinka tämä tulee päättymään ylös ja olisi tätä koskaan: olla: pysähtynyt? - VASTAUS - Olet lähettänyt: minulle: tämä alla. Löysin sen: vaikea seurata .- vast kyllä! poikani .. Tässä asiat ovat: erittäin vaikea: ymmärtää, koska: ne ovat: salaisuus: asiat: Tiedätkö: että:: Masters of rahaa (noin: World) ovat: muutamia perheitä juutalaisten satanistien: nimeltään valaistunut: IMF EKP ja: Fed: ovat: ei: omistama hallitukset, mutta: ovat: omistama Private: pankit: koska: vapaamuurarius on pettänyt: ihmiset!@ YouTube: - Muistan: sinulle, kun olet: suljettu tämä teidän: sivu, vastaan: minun "kingxkingdom" vain, koska: Olin: pieni: hermostunut ja että sinulla on: suljin kanava: "uniusrei2" (400 video: tehnyt: by me): Just: koska: käänsin hitaasti (3 tuntia) 75%: Raamatun kirja: on: Wisdom: Kuningas Salomon .. Tässä syy: jos tahdot: jälleen, että: rikollinen:

 
: "IHateNEWLAYOUT" ja sen päämiesten: Mestari: että: on: Mossad (kissa: pieni Saatana) & CIA (Fox: loistava: Saatana) (eli satanismin institutionaaliset IMF ja kansainväliset: että: Merkki: enemmän: yli 100000 tehdä: ihmisuhreja Saatana, vuosi): Vannon: in: nimi: on: elävä Israelin Jumala: Minä satuttaa: sinua: nimi: Jeesuksen!

Archivio blog

Post più popolari

the King Unius Rei

the King Unius Rei
universal brotherhood

my JHWH: sharia satanic and criminal country

Avatar

youtube com/user/noahNephillim/discussion nega il DEBITO, sovranità monetari al 100%!
I saw, God bless, good work

☦️burn satana ☦️shariah ☦️Allah ☦️owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA burn in Jesus's name, alleluia! drink your poison made by yourself ☦️ in Jesus's name amen ☦️alleluia ☦️ da un cimitero devi uscire e in un cimitero tu devi entrare definitivamente

☦️ in Jesus's name amen ☦️alleluia ☦️
IBAN: IT55H0760104000001016405753 bisogna passare al SIMEC,

nega il DEBITO!

I saw, God bless, good work


Tutto è per Lui o contro di Lui: A - W

Tutto è per Lui o contro di Lui: A - W
Tutto è per Lui o contro di Lui: A - W

Avete preferito questo al Regno di Dio?

Avete preferito questo al Regno di Dio?
Adesso preparatevi a subirne le conseguenze!

my jhwh Select 666 Country:

nega il debito stampa il SIMEC

nega il debito stampa il SIMEC
grande Giacinto Auriti

my jhwh Select 666 Country:

YITZHAK KADURI

YITZHAK KADURI

my jhwh Select 666 Country: Select 666 Country

rabbi kaduri

rabbi kaduri
yitzhak kaduri

my jhwh Select 666 Country

my jhwh Select 666 Country:
https://160000christianmartyrs.blogspot.com/
https://666seignioragebanking.blogspot.com/


http://666gender123.blogspot.comhttps://accolitato.blogspot.com/

https://allchristianmartyr.blogspot.com/


https://allgiacintoauriti.blogspot.com/


https://auriti.blogspot.com/


https://blasphemy-shariah-genocide.blogspot.com/


https://bombaroli-sharia-salafiti.blogspot.com/


https://cambiaregistro.blogspot.com/
https://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.com/


https://censoredrevolution.blogspot.com


https://ciakillyoutubeximf.blogspot.com/


https://corano666talmud.blogspot.com/


https://corano-666talmud.blogspot.com/


https://close-youtube-page.blogspot.com/


https://corpodicristo.blogspot.com/


https://copticmartyr.blogspot.com/


https://creationreal.blogspot.com
https://democrazia-estinta.blogspot.com/


https://dirittoxlaxvita.blogspot.com/


https://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.com/


https://dominusuniusrei.blogspot.com/


https://donbass-libero.blogspot.com/


https://eterna-legge-universale.blogspot.com/


https://evolutionxcrimeideological.blogspot.com
https://evolutionxtalmud.blogspot.com/


https://fag322nato666gender.blogspot.com/


http://fedxdieximfxsynagoga666.blogspot.com
https://fed-hitler-isis-sharia-nwo-satana.blogspot.com/


http://forzearmate.blogspot.com
http://friendxkinguniusrei.blogspot.com
http://gendermammapapa.blogspot.com
http://gezabeleelisabettaqueen.blogspot.com
http://gmos-ai.blogspot.com
https://guerraimfnucleare.blogspot.com/


http://hellxdespairxdestruction.blogspot.com
http://humanumgenus.blogspot.com
http://ilcomandamento.blogspot.com
http://illuminatidemoplutogiudaicomassone.blogspot.com Denied
http://imf666killyouxtubexstopme.blogspot.com
http://immagini-parlanti.blogspot.com
http://inzivosi-lurdacchioni.blogspot.com


http://israeljhwh.blogspot.com


https://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/


http://jezebell666imf-nwo.blogspot.comhttps://jhwh1osannauniusrei3.blogspot.com/https://jhwhinri.blogspot.com/
http://jhwhisrael.blogspot.comhttps://jhwh-lorenzo-uniusrei.blogspot.com/
http://jhwhpantocrator.blogspot.com
http://jhwhxallahxbrama.blogspot.com
http://yerushalayim-jerusalem.blogspot.com
http://yeshua-ha-mashiach-notzri.blogspot.com
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.com
http://king-of-kings4justice.blogspot.com
http://king888kings.blogspot.com
http://kingdominusuniusrei.blogspot.comhttps://kingdomxuniusrei.blogspot.comhttp://kingdomofjhwh.blogspot.com
http://kingxkingdom.blogspot.com
http://legaisisaraba.blogspot.com
http://lorenzoallah.blogspot.com
http://lorenzojhwh.blogspot.com
http://lorenzo123579.blogspot.com
http://lucertole-sudditi.blogspot.com
http://messiajesus.blogspot.com
http://monarchiabancaria.blogspot.com
http://morte-prematura.blogspot.com
http://nazioni.blogspot.com
http://nessunouniusrei.blogspot.com
http://newworldorder-nuovo.blogspot.com
https://noah-ararat.blogspot.com/


http://ordinemondiale.blogspot.com
http://pensiero-e-azione.blogspot.com
https://regno666unitonwo.blogspot.com/
http://revenge-yitzhak-kaduri.blogspot.com
http://rivoluzione-culturale.blogspot.com
http://satan-is-faggot.blogspot.com
http://satanici.blogspot.com
https://satanism-sharia-imperialism.blogspot.com
http://satanqueenfagot.blogspot.com
http://shalomgerusalemme.blogspot.com
http://shoahtolosavsimfnazi.blogspot.com
http://signoraggio-spa.blogspot.com


http://signoraggiomondiale.blogspot.com
https://simec-aurito.blogspot.com/
http://sonosatanici.blogspot.com
http://spadadoppiotaglio.blogspot.com
http://stellamarisdefinibusterrae.blogspot.com
http://stopyoutubegooglepornsatan.blogspot.com
http://tutelasovranit.blogspot.com
http://unius-lorenzojhwh-governatore.blogspot.com
http://uniusrei-king.blogspot.com
http://uniusrei-or-wwiii.blogspot.com
http://uniusrei.blogspot.com
http://uniusrei2.blogspot.com
http://uniusrei3.blogspot.com
http://uniusreiking.blogspot.com
http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.com
http://uniusreixkingdom.blogspot.com
http://universaldominusuniusrei.blogspot.comhttp://universale-metafisico.blogspot.com
http://wakeupusaxronpaul.blogspot.com


mancano all'appello 10 blog: DISPERSI

==============
http://ilmegliodelbene.blogspot.com
it was a site of mine but google 666 lgbt youtube took it from me and gave it to evil people!

era un sito mio ma google 666 lgbt youtube lo hanno tolto a me e lo hanno dato a gente malvagia!

=====================

Christus VINCIT IMPERAT REGNAI am King of Israel lorenzoJHWH
my jhwh Select 666 Country:


Come avete potuto preferire questo signoraggio - massoneria al Regno di Dio?

Ora preparatevi alle conseguenze!

tutto per Lui o contro di Lui = A e W

non dovevi odiare Gesù, lui è l'amore
my JHWH: sharia satanic and criminal country☦️burn satana ☦️shariah ☦️Allah ☦️owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA burn in Jesus's name, alleluia! drink your poison made by yourself ☦️ in Jesus's name amen ☦️alleluia ☦️ uniusrei@protonmail.com


IBAN: IT55H0760104000001016405753 bisogna passare al SIMEC,


nega il DEBITO!

I saw, God bless, good work

====================

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Christianophobia? YouTube ad policy bans keyword ‘Christian’ - Voice of Europe .. si youtube è un criminale satanista lgbt pericolosissimo!
https://voiceofeurope.com/2019/07/christianophobia-youtube-ad-policy-bans-keyword-christian/#.XTvmu9oX95A.twitter
#lgbt pericolosissimomy jhwh Select 666 Country: holy my jhwh


Avete preferito questo al Regno di Dio?

Adesso preparatevi alle conseguenze!

La risposta dei Comuni alla disperazione

domande alle quali non aveva mai risposto nessuno: moneta, credito, usurocrazia e valore indotto.

Giacinto, dal Cuore di Dio prega per noi!

Giacinto è nella comunione dei Santi!
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

i am Unius REI in kingdom of Palestine


http://uniusreixkingdom.blogspot.com
http://rivoluzione-culturale.blogspot.it/
http://pensiero-e-azione.blogspot.it/
http://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/
http://satan-is-faggot.blogspot.it/
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.it/
http://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.it/
http://lorenzoallah.blogspot.it/
http://allgiacintoauriti.blogspot.it/
http://wakeupusaxronpaul.blogspot.it/
http://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.it/
http://morte-prematura.blogspot.it/
http://hellxdespairxdestruction.blogspot.it/
http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.it/
http://www.webalice.it/looooo/
http://web.tiscali.it/martiri/
http://metafisica.altervista.org
http://fedele.altervista.org
my jhwh Select 666 Country:
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:


https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion


Afghanistan
Algeria
Argentina
Azerbaijan
Bahrain
Bangladesh
Belarus
Bhutan
Bolivia
Brunei
Burkina Faso
Cameroon
Central African Republic
Chad
China
Colombia
Comoros
Cuba
Democratic Republic of the Congo
Djibouti
Egypt
Eritrea
Ethiopia
Guinea
Honduras
India
Indonesia
International
Iran
Iraq
Israel
Ivory Coast
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kuwait
Kyrgyzstan
Laos
Lebanon
Libya
Malaysia
Maldives
Mali
Mauritania
Mexico
Moldova
Morocco
Myanmar
Nepal
Niger
Nigeria
North Korea
Oman
Pakistan
Palestinian Territories
Peru
Philippines
Qatar
Russia
Rwanda
Saudi Arabia
Senegal
Somalia
South Korea
South Sudan
Sri Lanka
Sudan
Syria
Tajikistan
Tanzania
The Gambia
Tunisia
Turkey
Turkmenistan
Uganda
Ukraine
United Arab Emirates
Uzbekistan
Vietnam
Yemen


non è facile giudicare un Papa
lug 24 (1)
=========Avete preferito questo al Regno di Dio

Ora preparatevi a subirne le conseguenze

Disse Gesù a P. Pio: "nessuno si perderà senza saperlo!"

"nessuno si perderà senza saperlo!"
Ecco finalmente il "666" di cui ha parlato dettagliatamente l'Apocalisse!è già stato testato su una famiglia americana:
se sei del PD? "preparati a prenderlo!"

nel Gender sodoma lgbt


Apocalisse 13:16 Faceva sì che tutti, piccoli e grandi, ricchi e poveri, liberi e schiavi ricevessero un marchio sulla mano destra e sulla fronte;

Apocalisse 13:17 e che nessuno potesse comprare o vendere senza avere tale marchio, cioè il nome della bestia o il numero del suo nome.

Apocalisse 13:18 Qui sta la sapienza. Chi ha intelligenza calcoli il numero della bestia: essa rappresenta un nome d'uomo. E tal cifra è seicentosessantasei.

Disse Gesù a P. Pio: "nessuno si perderà senza saperlo!"

"nessuno si perderà senza saperlo!"
Ecco finalmente il "666" di cui ha parlato dettagliatamente l'Apocalisse!

è già stato testato su una famiglia americana:
se sei del PD? "preparati a prenderlo!"

nel Gender sodoma lgbt
=============

santo e scienziato: dott. prof. Giacinto Auriti

confondatore dell'università di Teramo, docente scienziato,

patriota
mancato premio nobel per colpa di Rothschild, ecc...
infami massoni consociativismo Bilderberg CSM? gli hanno fatto del male
===========

twitter mi ha espulso dal server definitivamente

per futili motivi cioè non avrei dovuto scrivere:


#PDerattizzato

UniusREI kingdom
progetto politico per il Regno di Israele Atti 1,6

==========

================


fedele250660@gmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/comment

uniusrei@protonmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753===============
bisogna passare al SIMEC, nega il DEBITO! I saw, God bless, good worknoahnephilim.altervista.org

la shariah della lega araba è il mandante! #Centrafrica. Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato. Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale. I sopravvissuti sono tutti in fuga. Altri attacchi a Bantagafo e Bambari

ACS-Italia‏ @acs_italia

Breaking news e aggiornamento dal #Centrafrica. Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato. Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale (non si sa se ferito o per sicurezza).

I sopravvissuti sono tutti in fuga. Non è attacco isolato perché è concetato dai servizi segreti della LEGA ARABA che ha deciso di sterminare i cristiani ovuenque è possibile farlo.

Altri attacchi a Bantagafo e Bambari!

tradimento signoraggio bancario 322 massoneria 666poteri occulti: alto tradimento dei popoli: NWO

BEVI TU STESSO I TUOI VELENIDRINK YOUR POISONS MADE BY YOURSELF

grazie politici massoni

grazie finanza del signoraggio bancario


===============
santo e scienziato: dott. prof. Giacinto Auriti

confondatore dell'università di Teramo, docente scienziato,

patriota
mancato premio nobel per colpa di Rothschild, ecc...
infami massoni consociativismo Bilderberg CSM?
EBREI CATTIVI gli hanno fatto del male